ska sova nu

imorgon blir det jobb med pappa, i eskilstuna. Måste få lite sömn innan jag åker imorgon bitti, ha det bra här hemma! 

puss, och godnatt! ♥

bad, film & brännboll

Det var riktigt fint väder, när vi var påväg till gömmarn. Men direkt när vi klev ur bilen, gick solen i moln. Efter ett tag bestämde vi oss för att bada endå, sen höll vi på att frysa ihjäl, eftersom solen inte dök upp. Ringde mamma, och bad henne hämta oss (a) Vi stannade i drygt 30 minuter.. Ingen långdag vid beachen inte! När vi satte oss isolen, kom solen såklart tillbaka igen!  Vi blev avsläppta hos Emmma, där vi kollade på mean girls, samtidigt som vi tryckte i oss chips och kakor :P Det är verkligen en av de bästa filmerna, mean girls. Blev tvungen att gå hem efter halva filmen, skulle ju iväg. 

Bytte kläder innan vi åkte, det blev ganska hastigt. Vi grillade där, kyckling i marinad som jag tipsade mamma om, haha. Supergott! Sen spelade vi brännboll, gjorde ett frivarv :D tycker det är skitkul att spela brännboll, det är inte många som är som jag.. (a) Senare åkte vi hem.

puss, nu ska ja logga in på msn! ♥


Fint väder- mot gömmarn!

Igår var ja ute på djurö, med mamma. Det var växlande väder, lite sol, men också lite regn. Om det hade varit strålade sol, hade man kummat ligga och steka på bryggan, men nejnej, det tillät inte vädret! Istället gick jag ut och sprang, med mamma bakom mig på cykel. Känner att ja hade mycket bättre kondition förra året, men igår lyckades ja faktist springa på förra årets bästa tid- är riktigt stolt! Bilderna kommer ikväll! 

Nu ska jag skynda mig och byta om, också plocka ihop kläder till grillfesten ikväll, som mammas kompis ska ha.. Emma kommer hit om ett tag, sen ska vi vidare till gömmarn. Vi ska sola & bada.
Vid 3 ska ja ge mig iväg, grillfesten är vid årsta havsbad. Hoppas det inte är för kallt i vattnet bara! 

vi hörs ikväll! ♥

träningsvärk- i några dagar framöver

äntligen hemma! Det värker i händerna, efter paddlingen sen 9 i morse. 1,5 mil paddlade vi, roligt men jobbigt! Fotade en del, men ska åka vidare redan om någon timme till djurö. Bilderna kommer senare i veckan, när jag har tid ^^ Måste packa ihop grejer lite snabbt, puss!

min vecka är fullbokad!

 

Onsdag: Paddling vid strängnäs. Det ska vara riktigt fint där! 
Torsdag: Åker till Djurö, till min mosters land. Där blir det sol & bad, och om vädret tillåter blir det också en del bilder!
Fredag: Åker hem från Djurö, på kvällen Årsta havsbad med mamma, där hennes kompis ska ha fest.
Lördag: Jobba i Eskilstuna, förmodligen övernattning.
Söndag: Jobba, beroende på väder, annars är jag hemma. Söndag kväll byter jag vecka, då blir det mot pappa!


Det blev en lång dag ute på vätö

Det får bli ett kort inlägg, ska upp tidigt imorgon och paddla heldag..
Har ätit tårta & Cheesecake :) Vi pratade en hel del, samtalsämnet kretsade runt min kusins kvaddade bilar, haha!
Han har haft körkort i 3 månader och haft sönder 3 bilar redan, man kan ju undra varför han fick körkort xD 
Farmor & farfar kom lite senare, för farfar hade ramlat i båten.. När jag hälsade rann det blod från hans ben, och det var svullet stort som ett knä, stackarn! Han har alzimers som har blivit ganska dålig, han kom typ inte ihåg hur han ramlade..
Utan berättade en egen historia, av så som han trodde det var. Tycker det är riktigt hemskt, han kommer knappt ihåg mig längre..
Umgicks med min kusin, och våran kusins barn :) Rut heter hon, skitsöt är hon! Vi kollade på alla hästar som min kusin äger, dom har ju sitt stall, och hage där. Sen hoppade vi studsamatta så hon flög lite, hihi! Vid middagstid började pappa och jag dra oss hemåt. Ville trotsallt hinna träffa pappa lite innan mamma kom och hämtade mig. Passade på att spöa pappa i kortspel, sen ville han bli av med mig xD 

godnatt♥

nu mot vätö

Min kusin Angelica fyller 20 idag, grattis! Pappa kommer ohc hämtar mig om 20 min, så jag måste hitta något att ha på mig.. Har lite brådis! vi hörs när jag kommer hem, ha det bra ♥

27 juli- min dag med emma

Det blir lättare & lättare för varje gång jag är ute och springer. Speciellt med musik i bakgrunden :) You can't imaging hur härligt det är att bada efter man har sprungit. Vi körde lite bakotvolter från bryggan. Sen kom en mamma fram till oss:

- Hur gör ni det där igentligen?
- Ehm.. Man kör bara en bakotvolt.
- A juste, BARA! 

Sen såg det ut som att hon skulle prova, som tur var dök hon bara bakåt! 
Vi ville såklart inte springa dit med handdukar, det blir lite jobbigt. Så vi gick hem barfota, i blöta kläder (a) Vi ville ju inte sätta på oss de svettiga springskorna igen xD Ni kan ju gissa om vi hade ont i fötterna efteråt! 
Studsmattan vänade på oss hemma hos Emma, här komer bilder

¨
Havrebollar- vi var på  bakhumör
Malin & Emma ( melon & glödlampa) endast vi förstår (a)

Emma- scorp

Malin- scorp

Malin- bakåtvolt
Emma & Malin

Emma



springtur till gömmaren med emma

Ska byta om, sen bege mig mot emma. Det blir årets första dopp i gömmaren, efter löparturen dit ;) Ganska härligt väder, när man ska springa, sådär lagom! Nu måste ja skynda mig med ombyte..

puss♥

fullt upp med min nya ipod!

Igår blev det inte mycket till bloggande, jag vet.. 
Har man en ny ipod så har man :) Hela dagen igår gick till att försöka ladda ner låtar. 
Sen på kvällen blev vi bjudna på middag av mina kusiner, bad i deras pool & hjälp med nedladdning av musik. 
                                               Min älskling!

Lördag kväll

Rensningen av kläder, gick väl sådär! Sommarstyrkan blev i alla fall klar. Ikväll har jag bara kollat på without a trace, sen målade jag mina tånaglar. Bling bling säger jag bara:) bilder kanske kommer imorgon? Passade på att mobilBloggar för första gången, eftersom jag inte orkar sätta på datorn..Puss &godnatt<3

nu ska jag springa till mamma

idag ska jag göra mycket nytta! Ska först göra somamrstyrkan, sen ska jag rensa ur massa kläder jag inte använder. Då blir hyllan i min garderob tom, och sommarkläderna bevaras väl under vintern ;) 

kissing and caressing, Malin♥

Gårdagens köp

Franska manikyr, Depend 90 kr

Parfym, Yves rocher. Luktar som saft, yummi! 45 kr   (suddig bild, jag vet) 

Efterlängtad midjekjol köpt på rean, MQ 175 kr (ord. 350kr)
  • Bikini, Ginatricot 29kr/ del (rea)

Grinda, dag 3


Vi städade och gjorde iordning i stugan. Vädret var inte så lovande, så vi tog första möjliga färja hem. Vi fick i alla fall en hel del sol under dagarna, riktigt mysig ö måste jag säga :)!


bilder från Grinda, dag 2

Tänk så mycket man kan göra på en dag:

Klippor
Malin och Daniella.
Daniella surfar :)
Stranden
Malin solar
Malin står på händer
Bad
Daniellas arm ;)
Bryggan
Daniella svalkar sig i vågorna
Först gick vi grindaspåret. Här är vi Påväg till Grindas högsta punkt, dagens kondition. 
Grindas högsta punkt, 35 meter över vattnet
Det kom lite regn på eftermiddagen
Blommor
Efter dagens vandring, kände vi för lite belöning
Blåbärspaj, satt fint i magen :)
Påväg till den mysiga stranden
Daniella på den mysiga stranden som vi hittade
Malin & Daniella hoppar från bryggan

Malin kör bomben!
Hamnen
Påväg till restaurangen
Restaurangen
Restaurangen
Utsikt från restaurangen
Kvällsdrinkarna, alkoholfria 
Här spelade vi sedan volleyboll, med en badboll som bara blåste iväg
Kvällsbild- påväg tillbaka till stugan

bilder från Grinda, dag 1

Båten mot Grida.
När vi precis lämnat hamnen, mot Grinda.
Framme efter 2 timmars båtresa, från strömkajen.
Daniella och jag vet hur man njuter av sommaren på bryggan. 
Malin, härlig sommar bild. 
En av stränderna
Bryggan.

den här ska bli min :)



Ska passa på att köpa denna ipod, som nu dessutom är på rean hos teknik magasinet, endast 999 kr :D

24 juli- shopping i stan är aldrig fel

Måste börja med att säga: Att orsaken till varför jag inte bloggar så mycket nu på sommarlovet, är för att jag är ute och träffar kompisar, njuter av solen eller bara tar det lugt- för det är ju sommarlov! 

Gick upp ganska tidigt idag för att äta frukost, duscha & göra mig i ordning. Sen fick jag skjuts hem till pappa, för att hämta mitt bankkort. Annars hade det blivit svårt att shoppa :P Först tog jag och Daniella en sväng i huddinge centrum, innan vi drog vidare till stan där vi skulle träffa Thomas. Vi gick runt och kollade en del. Vi letade också efter löshår i rätt färg till danniella :) tillslut hittade vi ett, stackars Thomas som fick stå och vänta i hundra år (a) 

Bilder från Grinda & Inköpen kommer imorgon, nu ska jag nog sova tror jag (a) 


Daniella



hitta på du, jag vet sanningen

Tänker inte ens berätta vad som hänt. Jag ska inte behöva säga fler gånger som det är. Right, det är ditt val att inte tro på mig. Men ja vet vad jag har sagt och inte sagt. Det spelar ingen roll vad du skriver- jag bryr mig inte. 

kvällsfilm

Kollade precis på en film, där jorden nästan utrotades av rymdvarelser, hihi. Det blev tvärtom, rymdvarelserna dog istället ut.. Tror ni att världen kommer förintas någon dag? att allting bara blir svart, eller tror ni att jorden kommer att existera i en evighet? vad vet jag.. 

Just nu, lider jag av mitt "humlebett". Smart som jag är, råkade jag klivia på en humla igår. Jag har verkligen otur när det gäller humlor -.- Redan när jag var liten och gick på dagis, satte jag mig på en humla. Så snabbt har jag nog aldrig rest mig upp i hela mitt liv :O 

godnatt ♥

Hemma från Grinda, bilder kommer imorgon!

Kom hem idag på eftermiddagen. Skyndade mig att byta om när jag kom hem, sen åt jag lunch. Åkte sedan vidare och mötte Mirre och hanna i närheten av långsjön. Vi gick till långsjön, där satt vi och snackade lite ute på bryggan, samtidigt som vi försökte skrämma bort alla fåglar. 

Ska till pappa imorgon för att ladda upp alla bilder, men det blir efter jag vart i stan med Daniella & Thomas. Var och varannan butik har ju reor nu, så man får hoppas att vi kommer hem med många klipp! 

puss på er! ♥

Grinda imorgon, med Daniella :)

  

Det gick bra med sommarstyrkan tidigare. Fast det var lite jobbigare än vanligt, eftersom jag nyss har tagit mina två lediga veckor. Mitt slatterknä kändes inte så bra idag, det gjorde ont bara jag gick efteråt, men det kommer lägga sig över natten. Imorgon bitti, åker jag bil till Strömkajen- sen två timamars färja över till Grinda. Daniella ska följa med, och vi ska gå på killspaning :D Bilder kommer senare i veckan. Är hemma igen på Torsdag, då hoppas jag att jag är brunare=att det har varit fint väder! :) 

Nås på mobilen, seya! ♥

 

ska ut och springa nu, sen blir det sommarstyrka

Har fått otroligt mycket gjort idag, även fast jag skulle börjat med sommarstyrkan. Har rensat lådor, snyggat till, så saker ligger där dom ska, och sånt. Hade jag skyndat mig lite, hade jag hunnit träffa Daniella, vi får väl se vad klockan är när jag är klar med springningen, och allt. Nu ska jag springa hem till mamma, det är väl ungefär 3km. 

resultat:


Titta så fint det blev i lådorna :) 

dagens låt

James Morrison- Broken String

min finaste tröja har gått sönder!

har packat klart grejerna till mamma ikväll också. Såg precis att min finaste tröja har gått sönder, och jag kan säga att det inte var jag som använde den sist! jaja, en gång hann jag använda den, FAN! Det var inte ens mitt fel, men ändå är det jag som får sota för det med ett trasigt plagg.. 

ikväll blir det tv mys!

Nu:


Vi åt på Grekiska kolgrillen. Där var det helt fullsatt med Greker, dom firade DOP.
När vi fick maten, kom jag på en vitlöksrestaurang, där dom har underbar revbensspjäll. 
Den ligger innne i stan, fast då var det redan försent..

restaurang here i come

nu ska jag ut och äta, med pappa. Ska till mamma imorgon, där ska jag stanna i två veckor. Därför vill pappa vara exkta generös, med att gå ut och äta, sista kvällen tillsammans på ett tag! :)

dagens humor






Jag bjuder på den, haha!





bloggen under reperation

ska fixa om designen, headern till och börja med! 

puss♥

saknar sommaren 08!


Hanna, Mirre, Vicky, Olivia, Nadia & Malin <3

bilder 14-16 juli, vätö

 

   

behov av en ny kamera

 

Olympus FE-360 rosa



vill verkligen ha en ny kamera. Inte bara för min skull, utan för bloggens skull! Denna kamera är helt fantastisk!
Hanna har en sån, och jag vill inte släppa taget om den när jag väl håller i den. Dessutom, skulle jag få större intresse av att fota :D 

så vad tycker ni,,.? ♥

 

garderoben behövs piffas upp, med höstkläder.

Bohemian Lace Top
För mig betyder blusar- höst! :)

mulliga kändisar är bättre förebilder!

Brukar ni också fundera på att många kändisar är pinnsmala, som man ser bilder på i tidningar? Det har jag gjort, och det är något jag stör mig på! Många har sina förebilder, vissa är pinnsmala, för vissa kan det bli svårt att leva upp till. Är man mullig och läser en interjuv om tillexempel pinnsamal "Nicole Richie" så känner man sig genast kränkt. Tror jag. Jag är inte särskilt "mullig" så det är svårt att säga. Men det känns som det är ganska rimligt, om jag ser det ur någon annans perspektiv. På senaste tiden har det stått mycket om motsatsen- kändisar som blivit "mulliga" . Det glädjer mig! Står det istället att hon eller han har lagt på sig lite, kanske en del människor stärker sitt självförtroende. "Tjejer har en tendens att klaga över sina kroppar". En kändis blir inte speciellt mindre omtyckt, för att dom går upp lite. Precis så fungerar det för oss andra också! Har man riktiga kompisar, bryr dom sig inte om utseendet, utan om vem du är innerst inne!  Läser man i en tidning istället om mulliga människor, kanske man börjar fundera på att man inte är så hemsk ändå!


Jag tycker att ni där ute ska ta åt er, och verkligen vara nöjda med er själva. Klaga inte- ni gör bara livet surt för er själva! ♥

  
Nej tack!


har fått ljusare hår av citron i håret.

Har haft i citron i håret, alldeles för många timmar idag hehe..  Det har blivit lite skillnad faktist!
Påväg hem från landet, stannade vi i Norrtälje, för lite snabbshopping :) Det är inte riktigt min grej, att vara snabb med att shoppa. Man prövar alltid massa plagg, och får beslutesångest när man ska köpa! Vi kan väl komma fram till att jag gillar att ta tid på mig- för det mesta. Tog en dagens outfit också, den kommer sen, samtidigt som de andra bilderna!


puss på er, alla söta läsare♥

borde göra sommarstyrka, men kroppen står emot.

Nu är jag hemma från landet..
Har badat & solat så mycket som vädret tillät.
Det var fortfarande ganska kallt i havet,
även fast det ligger inne i en vik..
Vi passade därför på att sola en hel del.  
Hanna och jag beslöt oss för att prova på vattenskidor,
Stog efter tredje försöket, väldigt nöjd med mig själv!
Vi åkte ring också, och plockade jordgubbar på självplocket.
Kan det bli bättre? man brukar äta så mycket man orkar,
bara medans man plockar- enjoy at the same time! 
Vi fotade så det ryker om det. Hon skickar dom till mig, 
ikväll! håll ut..

 


mot vätö!



håller på och packar in det sista i bilen, sen bär det av mot landet. Det ska bli ganska fint väder, så passa på att va ute i solen ;) nu startar bilen.. seya! ♥ 


idag ska jag till landet

Hade ganska svårt att somna inatt igen.. När man hostar blir man ganska varm, och man kan inte somna när det är varmt!

Efter frukosten gick jag ut i trädgården, och plockade massa bär :) Vill passa på nu, precis när alla bär har mognat. Det har aldrig hänt att man har plockat så mycket blåbär, så det inte finns några kvar. Det är helt omöjligt, dom tar aldrig slut :)

Hanna kommer hit om ett tag, sen om några timmar ska vi vidare till mitt land. Vi äger en ö, utanför Norrtälje. Eller farmor & Farfar äger den xd. Eftersom jag inte har någon laptop, blir det svårt att blogga. Vi kommer åka ring, kneeboard kanske prova på vattenskidor (a) Sen ska vi ta en sväng förbi vätö självplock, där vi ska köpa egenplockade jordgubbar :) man brukar köpa ungefär lika mycket som man äter när man är där, och då blir  det ju till halva priset :D Kommer att fotografera så mycket jag kan,  så ni får se sen ;)

                                                       Se och njut! :)




© Malin Källström

© Malin Källström


© Malin Källström


älskar refrängen :)



Eminem- Beautiful

Eriksdalsbadet med Emma

Vi hade det riktigt trevligt idag, ett leende på läpparna är svårt att visa sig utan när man är med emma! :) Du får mig alltid att le sötnos <3 Det var några småkillar som följde efter oss under sådär hela dagen :O dom var kanske 97/98or? Usch, fy& blä! Har nog aldrig varit med om något mer irriterande. Efter ett tag frågade Emma dom vad problemet var, och att dom skulle lämna oss ifred. Dom höll sig borta från oss i ett tag, sen blev det samma sak igen -.- Vi försökte ignonera dom, men det är lite svårt när dom sitter som fastklibbade på en. När vi åkte forsen ( en rutchkana) så stannade dom mitt i sen när vi kom tafsa dom på emmas rumpa :O Jag kom efteråt, så jag hann vända på mig.. tur där!

Tanken slog mig idag att jag aldrig har strulat med en främling. Vet inte om man ska säga att det är bra eller dåligt? Förmodligen har jag väl missat något, men det går ju alltid att ändra på ;) Någon timme innan vi drog oss hemmåt, kom några snyggingar till badet :D Lite spaning blev det väl, men sen blev det ju dags att dra sig hemmåt..

puss & godnatt, seya! ♥


malin går på hostmedicin

ska gå en sväng till köket, och ta mig en slurk "underbar" hostmedicin. När jag var liten brukade jag alltid få en godis som belöning, om jag lyckades att slurpa i mig lite hostmedicin. Nu är det inte samma sak att se fram emot när man tagit mod för att dricka lite hosmedicin, nu blir jag utan godis!

shopping i stan, dagens köp

Och jag som konstaterade för bara några dagar sen, att jag inte är något skofreak!


Ballerinaskor, INDISKA.


Halsband, båda två från Ur&Penn.



Pumps med rosett, h&m

Gick hela dagen i stan med amanda, kanske inte exakt hela eftersom jag sov bort halva dagen. Inne på weekday tittade hanna och linda förbi, det var trevligt :) Det var en riktigt jobbig natt, vaknade ett flertal gånger av att jag hostade, vid 6 kunde jag inte somna om. Satte på tvn för att sysselsätta mig, sen lyckades jag somna om. Vaknade av väckarklockan vid 10, låg och drog mig ett tag, sen somnade jag.. vid 11.30 ringde amanda och undrade hur jag låg till eftersom jag inte hade svarat på hennes sms. Så, jag gjorde mig iordning, slängde i mig frukost sen var  jag hastigast påväg för att möta amanda!



Quality factory outlet, Barkaby

Dagens köp:

 
1. Jeans, från FORNARINA min nya favoritbutik!
550 kr (ord. 700kr)

 
2. Tröja/ blus, vet ej butikens namn, men den är sjukt söt!
200kr ( ord. 400kr)

3. Den efterlängtade Jeansjackan, Gina Tricot.
350 kr

 
4. Kofta, från In wear. Den ser konstig ut på bild, finare i verkligeheten :)     
280 kr (ord. 1000kr)

Det fanns en hel del grejer där som jag tyckte om, men man kan ju inte komma hem med en helt ny garderob. Hade otur med en väska jag tänkte köpa, från Belle shoes. Skulle funderna på om jag skulle lägga undan den så jag kunde titta vidare, om jag skulle hitta någon annan fin. Samtidigt som jag funderarde så ställde jag ifrån mig väskan. Plötsligt kom två tjejer och slängde sig över väskan, sen köpte dom den! Kvar blev jag utan väska, eftersom det var den sista dom hade kvar -.-

Sitter och tar det lugnt nu efter en lång dags shopping. Kom hem vid middagstid, sen dess har jag förlorat mot mamma och hennes kompis i kubb :O nej, nu byter vi samtalsämne! Nu ska jag fixa lite chips m. dipp :)

kommentera vilket plagg som ni tycker är finast :)<3

jag varnar er

för imorgon kommer det bli sämsta uppdateringen- ever! Ska nämligen upp tidigt för att dra iväg till barkaby outlet med mamma över hela dagen. När jag väl är där kommer det bli svårt att åka där ifrån, kommer väl förmodligen greppa tag i en stolpe i närheten så mamma får slita loss mig. Det har ju faktist med shopping att göra- jag ska försöka behärska mig! Bilder från shoppingen hamnar på bloggen imorgonkväll om det inte blir för sent, man vet ju aldrig (a)

mariefred 7-9 juli

På tisdagen packade vi upp och badade i flera timmar. Tills man blev alldeles för kall. Onsdagen såg ungefär likadan ut- mycket bad, fast lite tråkigt väder. Den största delen av dagen cyklade vi bort en bit till bästa hallonstället! Tyvärr hade det inte mognat några än, så vi plockade mycket smultron påvägen hem istället. För bär skulle vi ha! Regn på marken fanns det gott om när vi körde fotboll mot deras gäster som kom på onsdagseftermiddagen. vilken skamm, vi förlorade mot en sjuåring i fotboll. Eller förlorade & förlorade, vi spelade inte riktigt vårat bästa.. Det fanns tillfällen då man tröttnade på att inte spela sitt bästa, men då råkade jag malin -hon som heter klantig i mellannamn tackla sjuåringen :$. Sen vågade jag inte göra mitt bästa, för då hade han inte mått så bra vid det här lagret. Torsdagen regnade bort så vi skyndade oss med packningen, sen gav vi oss iväg mot sydpoolen i Södertälje. Vi kom fram vid 13.30 då vi hade många timmars bad att se fram emot. Tappade suget att bada efter bara någon timme, men då hoppade vi eller JAG på trampolinen ett tag. Ganska skönt att bara ta det lugnt också, sitta i bubbelpoolen, snacka skit, och framförallt njuta av värmen!
Vi träffade några lustigkurrar där, som inte kunde låta bli att följa efter hanna. Stackars malin, hon som hade spanat in några andra snyggingar, men nejnej.. nu fick vi lägga ner våran tid på dom andra killarna istället -.- Det slutade med att vi träffades utanför badet sen och böt nummer, fast mest för hannas skull! 

hade brist på batterier till kameran, så hanna har bilderna på sin kamera.. Dom kommer imorgon! :) 
puss & godnatt ♥


I need to find spark

Jag är trött på min blogg.. vill göra om designen, nya bilder- börja om på nytt! Måste lära mig PS, ska gå och fråga bror nu om han kan hjälpa mig.


återhämtningsdag

Jag var verkligen trött imorse från gårdagen. Pappa väckte mig vid tio, men jag orkade inte gå upp så jag sov en timme till. Sen satte jag mig framför teven i några timmar, för att jag inte kom på något bättre att göra.. Åkte till banken lite senare, för att sätta in pengar. Sen åt jag på Subway som precis har öppnat i huddinge centrum, vilka underbara mackor! Åkte hem sen för att packa till hannas land i mariefred som jag ska åka till imorgon bitti! Hon tar väl förmodligen med sin laptop, men jag ska inte dra några slutsatser, så vi får väl se ;) annars är jag hemma igen torsdag kväll <3


EM helgen

Fredag:
Det gick jättesnabbt att åka ner till nyköping, de i min bil kom fram en timme före de andra bilarna. Vi passade på att ställa in väskorna i rummen, och gick runt och kollade lite. När alla kom fram packade vi upp. Sen körde vi brännboll, det var riktigt kul- fast halt. Peikko trodde att man fick välja om man ville slå om, när det blev ett dåligt slag. Men det får man ju inte :P På kvällen åkte vi och badade i sjön. Blålera på botten, och sjögräs som slingrade sig upp på benen. Det ända som var mysigt var att det var riktigt varmt- 24 grader. Vi kom väl i säng strax efter tolv, men ingen var trött så alla låg och smsade med varandra.
 
Lördag:
Vi gick upp ganska tidigt, sen satte aktiviteterna igång! Vi hade en turnering ( bestod av :kubb, de som kunde hålla badbollen längst i luften, volleyboll över nät- fast med tennisboll) Mitt lag placerade sig på delad sista plats. Men kul var det! Sen åkte vi till tävlingshallen med våra sverige kläder, flaggor och maskotar för att heja på vårat seniorlag DRAGONS. Vi satt och kollade hela dagen på de olika klasserna- Cheer all female, Cheer Mix, Group stunt, Group stunt mix, Partner stunt, cheer dance och induviduell. Dragons som representerade Sverige från våran förening, kom 6a med laget. D5 från Sverige ( Dynamites, min förening) fick SILVER och är vidare till VM! Tyvärr höll prisutdelningen på alldeles för länge, så vi fick dra oss hemmåt innan den började. På kvällen spelade vi skipbo, gjorde tävlignsflätor och åt jordgubbar! Sen gick vi och la oss tidigt inför tävlingsdagen.


Sverigefans- yes we are!  bild tagen från frida.


D5 ECC 09- SILVER

Söndag- tävlingsdagen & coach Lili's födelsedag:

Förträningen var ganska sent, så vi fick lite sovmorgon trots allt! Vi blev väckta av Lili som skrek: GODMORGON GODMOOOORGON! Då kan ja lugnt säga att ingen fortfarande låg och sov. Vi packade ihop allting, och gav oss iväg mot Rosvalla- tävlingshallen. Tävlingen var på hemmaplan, skönt var det att få köra på sina egna tävlingsmattor. Desutom tävlade vi på samma ställe på SM så det var no problems. Förträningen gick sådär, men den ska inte vara felfri heller. Man sätter ju allt sen, går förträningen perfekt, gör det inte det på tävlingen- det bara är så. Kände knappt av min sträckning, vilken underbar lättnad alltså! Tävlingen gick awsome! Glädjetårarna kom efteråt, jag var så lycklig, allt satt!
Group stunten och malmgren vara också helt  grymma! Har aldrig sett någon av dom köra så här bra förut- men det var hård konkurrans. Resultatet blev en 5e plats till laget, vi tävlade trots allt mot 14 andra lag, så det var en placering man ska vara stolt över. Group stunten & malmgren kom 6a :)

Efteråt kom det svåraste. Att säga farväl till laget, och siri som tävlade sin sista tävling med oss♥ Är ni lediga får ni höra av er, kommer sakna er så mycket, speciellt siri! jag önskar att du bara kunde ångra dig, och gå kvar. Men det verkar som det inte kommer ske någon återvändo.Kramade dig fem ggr i söndags, en tår rann ner för min kind varje gång tanken slog mig att du ska lämna oss, men du, jag kommer aldrig att släppa taget för i mina ögon står vi fortfarande där och kramas♥


Dynamite diamonds ECC 09- Jag gråter när jag ser filmen, vi satte allt helt perfekt! Vi har kämpat och aldrig gett upp, tack för denna termin tjejer. Diamonds jag älskar er ♥



Denna låt kommer alltid att påminna mig om EM helgen

bäst i sverige 5a i europa

skriver om EM helgen imorgon, nu ska jag sova. Gick upp ganska tidigt imorse så jag sitter och halvsover nu -.- godnatt allihoppa! ♥

nyköping över helgen

Otur med vädret- åska & spöregn. Hoppas att det är finare väder där borta, det har ju vart så fint väder ju :) nu börjar det dra ihop sig, vi åker om några timmar. Hanna har inte packat klart än, så hon får lägga på ett kol nu! Idag skulle det vart den internationella tävlingen, men det var för få lag så det blir inställt. Vilket betyder att vi kan chilla när vi kommer fram :) på tisdag åker jag till mariefred med hanna, så jag kommer inte vara hemma så mycket.. Nås på mobilen, annars hörs vi på söndag kväll ;) <3

Måndag 6 juli kl 19.00 - 21.00 visas ett sammandrag från helgens EM/JEM  på VIASAT SPORT, glöm inte att kolla!


det blir en lång dag imorgon, let's sleep.






sista träningen, PEPPA till EM!


Della- you make me smile

Gud vad skönt det känns, alla ger allt hela tiden, och ååh.. det är underbart! Är så grymt peppad! Vill tävla nu! Kommer vi hem med pallplats ska vi vara riktigt nöjda, så vi får väl se ;) Är hemma hos hanna nu, jag ska hjälpa henne att packa.. Hon ligger steget efter mig, kan man väl säga :P Vi får väl packa hela kvällen eftersom hanna sitter helt fast vid teven/ mobilen -.-


fullbokad dag



Idag har jag packat ihop allting inför EM helgen som är 4-5 juli, i nyköping. Det är mycket som ska med, och nu är jag helt säker på att jag inte har missat att packa ner någonting! Om sådär en halvtimme ger jag mig av till träningen, konkandes med packningen till EM. Ska sova hos hanna inatt, sen åker vi tillsammans imorgon. Det kanske blir ett inlägg ikväll, annars hörs vi inte först på söndag kväll.

håll tummarna för mitt lag på EM ♥


bilder från bad vid fridhemsplan


Det var varkligen vackert vid vattnet, fast vi badade vid stranden. 

 
Elli



bjuder på den här bilden, inte speciellt vacker men eftersom bella tog den så!


Elli och jojjo som har lite roligt!


Bella





dagens outfit


(dålig bild, hade bråttom)

bikini- old navy (USA)
tröja- h&m
shorts- från förra året
diadem- h&m

RSS 2.0