godnatt

Kollade nyss på grey's anatomy, det är så grymt spännande just nu. längtar verkligen till nästa vecka! Nu ska jag gå och lägga mig, imorgon blir de nog roliga planer :) Ska träffa hanna<3

fråga-vilka bloggar läser du, och varför?

Jag tycker om att läsa bloggar, som handlar om mode. Min stora favorit är ellinorak. Läser också alla mina vänners bloggar.

i should sleep

Jag mådde inte så bra i morse, och i skolan blev det bara sämre. Mår illa, har ont i halsen och är ganska blek. Gick hem från skolan efter lunchen, trodde jag skulle må lite bättre med lite mat i magen, istället blev jag mer illamående.  Vilket betyder ingen träning för mig. Ska nog gå och kolla ändå, vill ju inte missa något. i skolan gick vi och diskuteraede med rektorn, om att få sluta tidigare än 16.00 imorgon. Tror vi kom fram till att vi iaf får sluta två timmar tidigare! :) Nu ska jag sova. 

Tisdag

Efter tio timmars sömn mådde jag mycket bättre! Annars har jag bara vart allmänt seg idag.. Drog till hanna efter skolan och pluggade lite, men framför allt kickade fotboll :D. har inte haft tid eller orkat blogga idag, hoppas jag är helt frisk till imorgon när ja ska träna. 

 Sov gott alla ! ♥ 

me boring

har verkligen ingenting att göra. Förra veckan hade ja plugg varje dag, denna vecka har jag bara en läxa :) Skulle egentligen träffat olivia efter skolan, men de blev något missförstånd så hon stack. Har huvudverk, och är förkyld kanske ska jag bara krypa ner i sängen och kolla på tv.. ha det bra i alla fall :)♥ 

i think i'm sick

Fick ont i halsen redan igår efter träningen,  det verkligen skriker i halsen. Gud, idag har jag skrattat oavbrutet. Nu börjar jag få panik, har inte hittat någon klänning till skolavslutningen än.. 


Rose Dress SEK 449, Rare Fashion - NELLY.COM Sweet Top SEK 349, Rare Fashion - NELLY.COM
båda är från nelly.com

vad tycker ni? ♥

glömsk är mitt mellannamn

kom precis på att jag glömt lämna tillbaka barnhemmet, som vi hyrde igår.. lite försenad, men sånt händer ibland. Sen måste jag packa. Kanske blir det lite glass efter :)

träning ute i solen

Vi vakande väldigt tidigt, och fixade frukost. Vi satte oss sedan ute i solen och åt, sen blev vi kvar ett tag och solade. Jag vill verkligen bli blond, nu! Internet fungerade inte på förmiddagen, därför har det inte blivit någon uppdatering.. Tränade senare ute i solen, samtidigt som många andra aktiviteter i rålambshovsparken. Några körde till och med sumobrottning, med sånna där stora dräkter :D. Det var jätte skönt att träna ute, när solen sken. Till skillnad från att knappt få någon luft när det är varmt inne i hallarna. Träningen var skitrolig idag, man kände verkligen allas blickar mot oss helta iden. Sen kom vi då till styrkan. Idag körde vi någon ny rumpövning, fyfan  vilken tränignsverk jag kommer ha imorgon! Nu ska jag ducha,  sen göra mat. Förmodligen blir det tacos, som jag sett fram emot hela veckan:P Ikväll far jag till mamma, måste ju packa också.. men det blir lite senare, när jag orkar. 

Vi hörs sötnosar! ♥

250409

Jag och jenni slapp iaf städning idag, tur! Vi gjorde sen lunch och ringde bettan ;) Hon kom perecis i tid till maten. Vi åt något kött och sån här potatis sak i ugn :P Senare drog vi ut till parken och tog massa bilder, några blev iaf lyckade! har inte fått bilderna än av jenni. Hoppas att hon loggar in nu, ananrs får ni vänta 10 dar -.-. Hade skitkul idag. Fick skjuts till huddigne centrum för att hyra film, det blev barnhemmet. Usch fyfan, den var inte rolig asso! Kan inte direkt påstå att det var någon av oss tre som inte skrek ;P Vi köpte också godis, och sen såg vi twilight. Men då hade jenni åkt, eftersom hon ska upp tidigt imogon typ:). Nu ska vi lägga oss och kolla på tv jag och bettan, hon ska sova här ;D

 Ha så kul nu andra!♥

Have a great time

 

Om en timme ska jag åka och träffa jenni, hon åker till Thailand imorgon. Den lyckligt lottade personen, som nyligen köpt en lägenhet där :) När jag sitter där vid skolbänken utan henne, kommer hon förmodligen ligga och steka i den varma solen, shoppa sig pank, och träffa massa söta killar!

 Jag kommer sakna dig gumman♥

it's feels like summer

Vaknade en timme tidigare än vad jag hade tänk, av att solen bländade mig. Skyndade mig att göra frukost sen satte jag mig ner i solen. Vad är inte mysigare än att lyssna på musik samtidigt och höra fåglarnas kvitter i bakgrunden? Idag känns det verkligen som sommar, det är 29 grader hemma hos mig i solen :D Jag har nu bestämt mig för attt bli blondin igen. Tänkte tänkte då pressa citron i håret och sitta ett tag i solen. Men citronerna var slut :P

puss♥

Gårdagens outfit

Det var länge sedan nu jag slängde upp en dagens, för min kamera har inte fungerat. Så denna outfit är tagen med mobil, vilket betyder väldigt dålig kvalité.



Topp- GT
Kjol- GT
Leggings- H&M
Gladiatorskor- Eurosko




träning

Träningen idag gick grymt bra tills hanna och jag jag körde in i varandra i gymnastiken. Vi landade på varandra men ja fortsätte kämpa i programmet. Kände mig helt yr, men det är bättre nu. Förlåt hanna för ja stog ivägen så du landade på mig (a)  Kollade nyss på rånarna, somande efter typ halva (?) Har vart så jävla trött hela veckan, så nu ska jag sova. Gud vad skönt det ska bli, att bara sova ut. Slippa väckarklockan, bara ta det lungt. 

Godnatt♥

home from the school

Är hemma från skolan nu, dagen var underbar! Vi hade vikarier på alla lektioner. Denna dag måste ha förlängt mitt liv så mycket som jenni fick mig att skratta! :D Längtar verkligen till imorgon då vi ska ses, typ kolla på barnhemmet på kvällen med bettan också tror jag ;). Nu ska jag äta ska strax iväg och träna, då blire en timme på t-banan -.- Hoppas hanna tar samma, så jag slipper åka ensam.. Ha en trevlig helg!

 Vi hörs ikväll sötnosar!♥

godnatt!

förlåt för grymt dålig uppdatering, men jag har pluggat No hela kvällen. Idag sjöng jag och jenni för hela skolan, tyckte det gick bra:) men nu ska jag skriva ut min NO! Måste hinna med en snabbduch också så  puss♥

HAHAHAHAH


yesterday

Igår var jag mest sur & seg. Jag var så jävla irreterad på  W! Men vi körde också knäckebrödsdansen i matsalen när alla hade gått, och sen kom en lärare och skällde ut oss.. Hade också engelska glosor, det gick ovanligt bra faktist! Efter skolan hade jag träning. Det var en av dom bästa på länge, förutom att det bara var min bygg grupp som kunde bygga, och jag tyckte det gick bra :) Träningen var grym, programmet känndes jätte bra. Tills vi kom till styrkan, vi körde seniorernas jobbigaste. Inget att rekommendera :P nu ska jag pallra mig iväg till skolan♥

pust

gjorde ett långt inläg om dagen förut, som varken hamnade i utkast, eller publicerades.Orkar verkligen inte skriva om allt jusn nu, så det blir imorgon i så fall, puss och godnatt!♥

livmoderhalscancer sprutan

Typiskt! Nu ska jag åka och ta livmoderhalscancer sprutan. Jag hatar sprutor. Vaknade trött som vanligt, och det kändes orättvist att jag egentligen skulle sovit en timme till, har sovmorgon till 8.55. Första lektonen tror ja det är spanskaförhör, hoppas att det går bra:P

puss♥

monday- the day right here right now

Imorse var der extremt jobbigt att ta sig upp ur sängen. Jag ville bara fortsätta sova, och det gjorde jag också. Pappa fick sen skjutsa iväg mig till skolan, så jag inte kom försent. I skolan var alla glada, fast ingen såg därimot fram emot slöjdprovet. Alla fick göra omprov, då inte många fick godkänt. Förmodligen fick jag alla rätt! Denna vecka blir inte mycket till fritid, läxa måndag, tisdag, onsdag, torsdag och fredag. Något som därimot är positivt var att jag fick tröjan som jag lånade av olivia (: Jag och jenni hade planer på att hänga med olivia hem och hitta på nåt kul, vilket jag trodde vi hade bestämmt men det blev inte så.. Olivia behövde plugga, så det blev inget. Man kan väl säga att jag och jenni inte fick så mycket gjort på pluggfronten, när vi var hemma hos henne. Envisa som vi är slog vi vad om den som åt mest. Båda åt 2 majskolvar, en korv- som jag höll på att spy upp, riskakor & en apelsin. Det slutade med att det blev två proppmätta magar, och ingen segrare! Sen skulle jag hem och äta, inte för att jag var hungrig direkt så det blev inte mycket till middag. Har försökt plugga NO nu i en timme, jag har fastnat. Men måste  verkligen anstränga mig nu!

puss & godnatt om det inte blir någon mer blogg! ♥

söndag

idag gick jag upp sent, åt sen stack jag och tränade. Fyfan vilken värme det var inne i hallen idag, jobbigt. Men annars tycker jag det gick väldigt bra;) När jag väl kom hem igen, bestämde jag mig för att ja ska köpa dom beiga shortsen från nelly. Det blir väl någon dag i veckan ja ska beställa dom, för ja hinner inte just nu. Kom hem, duchade sen packade jag ihop saker till pappa. Mamma skjutsade mig dit. När jag väl ska sätta mig ner framför teven, och kolla på wipeout, så märker jag att alla sladdar är utdragna till bioduken. Min bror var här igår, som kommit på något idiotiskt så ja inte kan kolla på tv! Och pappa som åkt bort över helgen och jobbat har såklart tagit med min dataskärm, så jag kunde inte sitta vid datan heller -.- Men nu är han påväg hem, och ska fixa med sladdarna så jag kan kolla på tv.  Nu sitter jag vid pappas data så länge..

puss & ha en trevlig kväll!

Svar på era frågor

1. Hur många läsare har du?
- Om du menar per dag, 15-18 st. Men det varierar väldigt mycket, ibland blir det många läsare när jag bloggar mycket, bloggar jag mindre kan det hända att läsarantalet går ner.

2.  Besöksrekord?
- Mitt besöksrekord är 33 unika besökare, på en dag. 

3. Är du oskuld?
- Ja, väntar på den rätta :P

4. När hade du senast pojkvän?
- Har inte tid med sånt längre..  Senast var det 2007.

5. Vad hette han?
- Nu kom det pinsamma.. Axel. 

6. Dricker du?
- Absolut inte, det dummaste man kan göra! 

7. Vilken är din favoritfärg? :D
-Svårt att säga, har ingen egentligen. Men jag gillar ljusa färger :)

8. Vilket är ditt mest använda plagg i din garderob?
-Jeans från rue21

9. Vilket är ditt favoritplagg?
-Har faktist två - min svarta midjekjol från Gina Tricot & mina Spetsleggings från Forever21. 

10. Gillar du ketchup? ;D
-Ja, fast bara till köttbullar & spagetti och köttfärssås. 

11. Spagetti och köttfärssås eller köttbullar och makaroner?
-Lungt köttbullar och makaroner.

12. Vem är din bästa vän?
-Jag hade en förut, men vet inte om vi är det längre. 

13. Vad är roligast med cheerleading?
-Allt, fast jag tycker mest om hopp & gymnastik. Fast det allra bästa är nog alla tjejer i laget!

14. Bästa filmen?
- Bring it on filmerna, har svårt att bedömma vilken som är bäst. 

15. Längtar du till SM?
-Om jag gör? Längtar som fan tills vi står där med hela publiken framför oss, och äger golvet!

16. Vad gick du på innan du gick på cheerleading?
- Jag gick på gymnastik i huddinge GF, i 6 år. 

Är ni nöjda med svaren? ♥


besöksrekord

Idag har jag besöksrekord, inte dåligt :) Ska nog sova nu, är så jävla trött efter all tv. Tråkigt nog har jag träningsvärk som fan i magen, hoppas bara jag kommer upp ur sängen imorgon.. Sen har jag ju träning på dagen också. 

puss, och godnatt ♥

Frågestund

Hade önskemål om en frågestund här på min blogg, så nu kommer den. Vad har ni att fråga?♥

fotspa

Under pausen av robinson, föreslog mamma att vi skulle ha fotspa. Vi gick direkt och hämtade fotbaljor. Här nedan skriver jag om hur mitt fotspa gick till. Upprepa 1 gång i veckan, för finare fötter. Aloe Vera produkter använde jag i mitt fotspa, vet inte riktigt vart det går att köpa. Eftersom min mamma säljer sånt. 

1. Fyll baljan med vatten, ha sen i fötterna i det varma vattnet. När värmen börjar försvinna tar du upp fötterna igen. 

2. Torka fötterna, sen ska du fila under dom med en fotfil.

3. Smörj in fötterna med Aloe Vera produkten Gelly. 

4. Sätt plastpåsar på fötterna och sätt en tjock strumpa ovanpå, i 10-15 minuter. 

5. Ta bort plastpåsarna och använd Aloe Vera produkten Propolis.

6. Fotspat är klart, dina fötter känns nu frächare, och mjukare. 

lördag, jobb i SKHLM

Idag blev jag tvungen att gå upp 10. I vanliga fall brukar jag passa på att sova ut en lördag, efter en hård vecka i skolan. Men skulle ju trots allt jobba med hanna i skärholmen, det var en lag grej egentligen. Men vi stog utspridda i olika centrum, men vu måste ju vart så mycket snababre än alla andra :) Efter en timme lyckades vi bli av med 100 reklambland, per person. Hem kom man också med en röd väska, som vi fick som bonus. Man fick själv välja färg, och jag valde en med nästan alla dynamites färger :). Sen möttes jag och hanna h i kungenskurva, för att gå till godisbåten! För en gångs skull bestämmde jag mig för att inte köpa så mycket, det känns så onödigt att lägga ner alla pengar på godis, istället för fina kläder! Vi tog sen bussen till hanna h och kickade fotboll, eller hur man nu säger :P Vi satt vid datan ett tag också, men sen drog tiden iväg så jag fick  springa iväg till bussen. 

Nu väntar Robinson, har redan missat början, så nu måste jag skynda mig! ♥ 

statistik

Det blir mycket roligare att skriva nu när jag har massa fler besökare, statistiken har nu ökat. Vilka är mina nya sötisar? :)♥
har också fått ett önskemål om en frågestund, så det blir i nästa inlägg :)

godnatt

Sms:ar med hanna, nu hoppas allt löser sig. Vi ska ju trots allt jobba tillsammans imorgon, och dela ut reklam om skor i SKHLM. Då är det ju inte så kul att vara ovänner. 

Godnatt på er söta läsare!♥

idag

Idag har ja inte mycket att skriva om, eftersom det inte händt så mycket. Blev klar med matten, just nu håller vi på med algebra & ekvationer. En applåd till malin! :) På dagen sjöng jag och jenni hos stefan, det blir bara roligare och roligare eftersom det går frammåt hela tiden. På torsdag ska vi sjunga inför hela skolan, det är inte direkt första gången:P
Tränade vid middags tid och kom hem runt filmtid, kollade då på Remember the titans, kanal 9. Grymt bra, börjar verkligen falla för fotbolls filmer :P. Nu ska jag svara på hannas inlägg om mig, nu när vi bråkar. Vet inte om något kommer bli som förr, men jag vet inte längre. 

tänk efter innan du säger nåt, du vet vilka konsekvernser det får

Tänkte det skulle vara en härlig kväll, bara ta det lungt. Men istället fick jag tillbringa kvällen med bråk på msn, det var inte bara med en person utan flera. Bella du sa att du kommer finnas där för mig, jag tackar dig<3  Det kommer blir likadant när du behöver mig, remember that! Folk inser inte att bråk, och liknande är skit. Varför inte bara leva livet, och koppla av medans man har chansen? Alla tänker för mycket på omvärden,  lev livet för fan! 


Nelly.com

Tube Bow Dress SEK 349, Rare Fashion - NELLY.COM Buddy 2 Shorts SEK 159, Rut m.fl. - NELLY.COM Gupi Jacket SEK 499, Ichi - NELLY.COM  

Är helt kär i dessa tre, funderar på att beställa allt vad tycker ni? ♥ 
 
 

i skolan

idag hade jag SO prov, andra klassen hade precis innan så jag fick som tur var veta vad som kom :)
Det gick skitbra, ärligt talat :P det ända jag kunde kom på provet, och inget annat, helt perfekt! Nu har jag en lektion till, sen slutar jag.

puss / m

Did someone had a bad day today, or wasn't it just me?

Igår var jag på så himla dåligt humör, pågrund av plugg, plugg och plugg! Imorgon har vi prov på medeltiden, och det kändes som jag inte ens förstog vad vi arbetade om.. Men det tog jag igen idag, påväg till skolan, håltimme, påväg hem, påväg till träning, påvägen hem från träning. Men nu har jag mycket bättre koll. Igår tillbringade ja restan av mina två "lediga" timmar, med dubbelavsnitt av desperate housewives! Idag var det en otroligt, trött & framförallt stressig dag. Jävla skola kan det inte bli sommar nu? Dagen började med att jag kom försent till skolan. Det svängde ut en biljävel precis framför bussen, så chaffisen var tvungen att tvärnita! Det stog en kille ovanför trappen som var ganska liten, han flög ner på golvet och kunde inte resa sig upp. Troligtvis, var inte alla ben i kroppen då hela. Dom ringde en ambulans, och det tog lång tid som fan -.- Tillslut fick alla gå av bussen, och ja fick vänta på nästa buss..  När jag väl kom fram till huddinge centrum påväg till träningen, hör jag att det hänt en olycka mellan sthlm södra och t-centralen. Kul, att man kunde åka 2 stn och inte längre! Fick panik, och ringde pappa. han skjutsade mig till närmaste t-bana, bilket blev största omvägen. Kom i tid i alla fall, och hanna med som gick vilse vid xinkensdamm, eftersom hennes bussar inte gick. Men hon kom fram hon också ;) Imorgon har ja sovmorgon, det kan jag behöva!


Sista dagens lov, sen tillbaka till helvetet

Pluggade hos hanna på dagen, sen ringde pappa lite senare och bad mig följa med på middag hos min farbror. Han fyller år imorgon, så vi firade med tårta. Familjen källström brukar vara känd i skador, nu under påsken har det hänt  två. Dagen slutade med att min kusin fick åka till sjukhuset med brutet näsben. Han blev armbågad när han retades med min yngre kusin, du får skylla dig själv tobbe! Sen drog jag hem, och plockade fram grejer till morgondagen... Sista dagen på påsklovet var det idag, vilket innebär att det bara är typ 2 månader till sommarlovet nu! 

Vilka fler ser inte fram emot skola imorgon? ♥

godmorgon

Hade tankar på att gå upp tidigt idag, så det inte blir som en chock imorgon, men så blev det inte.. Utan jag vakande för drygt en timme sen, och var fortfarande jätte trött. Kollade precis på one three hill, och åt frukost. Nu ska jag göra mig i ordnig, ska dra till hanna om ett tag. Vi måste plugga, men det blir nog trevligt :) 

puss ♥

what do you think?

För er som undrar kom det aldrig ett inlägg om mina USA köp, men det är pågång så ni vet! Är det något mer ni ville veta om resan? Om jag orkar och hinner kanske det dyker upp ett inlägg om resan. 

 vad tycker ni? ♥

Linda & hanna

Idag började jag dagen med att lägga mig ute i solen, och plugga. Sen träffade jag hanna och linda som jag inte träffat på hundra år typ, fan vad jag har saknat dig! Vi drog hem till pappa och studsade på min studsmatta, sen åt vi glass :D Sen skulle hanna hem och grilla, och linda hem.. När jag kom tillbaka hem till mamma igen så ringde hon och sa att vi skulle äta middag hos hennes kompis. Kollade SL och sen fick jag springa tillbaka till bussen, kom precis dit i tid :)
Passade på och ringa till pappa, påvägen hem. Han berättade att min farbror hade brutit igenom  isen, när han åkt med fyrhjulning ute på en kompis land.  Han kom inte upp, och var nära på att dö. Hemskt nog stog hans barn brevid, och såg allting. Hans dotter försökte ta sig ut på isen för att hjälpa till, men brast själv igenom isen. Visst blir jag själv rädd när jag hörde det här, men att ge sig ut på isen vid den här tiden på året är inte det smartaste man kan göra? Själv är jag bara glad att han klarade sig! Läs mer på svd.se. 




Den här bilden bjuder jag på, man blir ju inte alltid bra på kort. 

sommarväder

Vaknade rätt så sent idag med, men nu ska jag ge mig ut i solen. Ska inviga min nya bikini från old navy nu, bilder kanske kommer senare (a)

glad påsk



Lyckades dra någorlunda tidigt igår, kom hem till Jenni runt tio. Dom kom och hämtade mig i centrum, sen när vi kom fram till jenni jo då kom vi på att vi skulle stanna och köpt godis på vägen. Tillbaka till macken, där vi precis åkt föri. Vi köpte ben & jerrys iställetför godis,  det kändes mycket lyxigare :) Vi satt och kollade på en film resten av kvällen,  njutandes av den goda glassen! 

Sov bort stor del av dagen då vi kunde legat ute i solen idag. Men efter frukosten kletade jenni in mig i olja så jag skulle bli brunare. För att få lite sol i allafall så hadfe vi vattenkrig :D Jag kan inte direkt påstå att jag vann så blöt som jag blev, det var förstås var det för att jenni hade vattenslangen.. 

Anders mammas kille kom hit på middag, jag fick ett påskägg :) Sen kollade vi på robinson, och när det slutade the wedding date. Inte första gången precis, men den blev extra bra när mamma maserade mina fötter samtidigt (a)



Fredag

Åkte hem från hanna runt 13.30, skulle hem och packa. När ja kom hem ringde någon från SL, och berättade att dom hade hittat mitt busskort på bussen. Jag som inte ens hade märkt något :S Fan vilken tur! Sen åkte jag och mamma och handlade påskgodis. Sen gjorde ja mig i ordning, och tog en snabbdusch. Satte på mig mina gladiator skor, Barrys odd molly tröja som jag har lånat, och jeans leggings  från gt. Sitter nu här ute på stora essingen, hos mina kusiner. Ska strax träffa jenni i huddinge centrum, och typ köpa godis :) Kommer så fort jag kan gumman!

Torsdag

Idag åkte jag till farmor & farfar i åkersberga, på påsk lunch. Hade sett fram emot ett påskägg, men fick påskpeng istället ;) Skulle träffa jenni efter, och hon skulle sova här. Skulle ha FF, men hon skulle till sitt land istället. Kunde dock inte följa med eftersom jag ska bort på middag imorgon, och dom skulkle stanna där till typ lördag.. Så då blev det andra planer, tog bussen till hanna & jenny. Och vi gick typ ut och träffade tomas & baldis. Senare ringde jenni, och berättade att dom inte nu skulle till landet. Men då hade man ju redan bestämt, så ja stannade hos hanna :P Vi har spelat buzz, sen när dom drog körde jag och hanna lite GH. Kvällen avslutades med cheerleading film, bring it on 1 Alltid roligt :)
men nu ska vi börja bädda, vi hörs imorgon <3

dålig uppdatering, jag vet säg det till mitt internet

Hanna och jag åkte till stan igår, på vägen dit mötte jag jenni. Hanna skulle köpa ett par leggings, liknande chinos. Vi stannade inte så länge,  eftersom jag hade dåligt med pengar. Vi bestämmde oss tillslut att vi skulle köpa jordgubbar, sen åkte vi vidare till gamla stan. Och satte oss och åt dom, nere vid vattnet. Skit mysigt, fast lite blåsigt. Sen skulle vi hem till mig, men när vi kom till älvsjö dök en tanke upp, vi kan ju träffa danne? Vi gick av pendeln, och ringde danne. Som tur var svarade han och var hemma:P Vi lirade CS, det var faktist första gången för mig (a) Vann också över danne en gång, så jag är jävligt stolt! Vi drog hem till mig lite senare, för att hoppa på studsmattan. Det var skitkul, gissa vem som flög högst? Danne såklart, inte var det så oroväckande beroende på hans storlek :) Fast  han råkade armbåga hanna, så hon blev typ svullen över ögat :'( Jag skulle laga middagen, medans pappa skulle handla sås. Först hade jag glömt sätta på fläkten, så det kom rök i hela köket. Det sved som fan i mina ögon, så jag hämtade en ögonbindel och öppnade fönstrena. Men röken var fortfarande kvar, tillslut började brandvarnaren tjuta! Jag fick panik, eftersom jag inte visste vart den satt -.- Men maten gick i alla fall att äta, och vi fixade glass som efterrätt. 



gådagens outfit


vårsol!

imorse var vi visst lite morgontrötta, vi vaknade strax efter 12. Sen gick vi upp och kokade majskolvar, till frukost. Såklart gjorde vi en liten efterrätt till, den bestog av äpple & päron som vi värmde i ugnen. Efter ett tag la vi på choklad, som sedan smälte över frukterna. Det var väldigt mumsigt, och mysigt att äta ute i solen. Sedan dess har vi legat lättklädda ute i solen, och stekt. Men jenni har hämtar t chips nu så jag måste gå:P

Måndag

Igår åkte jag först till banken, med mamma. Vi fixade trettonårskort till mig, får hem det på posten snart. Sen träffade jag jenni i centrum och vi drog vidare till stan. Hon skulle lämna tillbaka en grej, och jag köpa den där jackan :) På kvällen solade vi solarium, första gången för mig (a) det var fett mysigt, men det känndes som man låg där i en evighet. Dom har solarium hemma för dom dom undrar ;) Resten av kvällen gick vi runt i morgonrock och åt godis. Bildet kommer ikväll, dom har ingen USB sladd här till min sony eriksson :P

Sommarkänsla


Varje gång jag hör den här låten, får det mig att tänka tillbaks till Ung 08. När Flo Rida spelade live, jag och frida stog med händerna i luften och skrek med i låten. Vilken känsla alltså! 

Söndag

Imorse passade jag på och sova ut, eftersom det blev dålig sömn igår. Men vart har solen tagit vägen? Det som var så fint och varmt igår, men nu är det blött & grått :( Fick faktist lite färg från solen igår, hoppas på flera soliga dagar för att bättra på brännan. Tränade lite senare, det var sista träningen på lovet. Tråkigt att inte träffa laget på en vecka, men då har jag i alla fall något att se fram emot! När jag satt på pendeln påväg hem från träningen, skulle jag lyssna på musik i mitt headset.
Jag lyssnade ganska högt, och när låten var slut märkte jag att den inte var helt isatt XD. 


Gratismakeup.se


Bli medlem och börja samla poäng,  det går snabbt och enkelt. Det ända du behöver göra är att logga in och svara på frågor, du kan också göra olika erbjudanden. Själv har jag redan fått hem ett presentkort, och det är 100% gratis. Dom olika presentkorten du kan välja mellan är: Kicks, Åhlens, Nelly.com och H&M. 

Bli medlem ni också! ♥

min nya vårjacka?

Den här vårjackan såg jag i torsdags, i skärholmen. Den är jättegullig ochär till ett väldigt bra pris. Funderar på att köpa den, men vill kanske ha en skinnjacka istället. Men jag hittar inget snygg, till bra pris. 

Tycker ni jag ska köpa den?♥

I love when the sun is shining, it makes me happy

Planerna idag blev som önskat, stek i den varma vårsolen med amanda, bettan och olivia. Vi var ute i några timmar, jag och bettan kom på att man kunde spela fotboll för att bättra på brännan. Hoppas det fungerade, för det var jobbigt. Vi tog med oss godis och läsk för att få det extra mysigt, ute i solen. 


 
Dagens outfit:
Röd tröja -primark (olivias)
vitt linne under -forever21
leggings- h&m
mini väska- bianco
vita ballerina-belleshoes



Lördag morgon

Inatt sov vi fem pers i olivias säng, dock blev det väldigt trångt! Det var lite svårt att sova ut på morgonen eftersom nästan alla var morgonpigga..  Men nu sitter vi i olivias säng, och dom äter godis. Hoppas vi ska äta frukost snart för jag börjar bli hungrig :)  Änn så länge har vi inga planer, hoppas det blir stek ute i solen. Förresten kanske jag ska ta en sväng förbi stuvsta korset på förmiddagen. Jenni ska stå där och dela ut godis, som en geicha (a)  men nu ska jag vara lite social.

ha en skön vårdag


fredag

Idag kretsade alla tankar kring påsklovet, annars var jag mest trött av alla tre timamars film vi såg i skolan. Ännu en varm vårdag, med skinande sol & värme. Åkte och tränade senare men hade haft ont i armbågen hela dagen, så jag kunde inte köra allt :/. Stressade mig hem, och gjorde mig i ordning för att dra hem till olivia. Vi har för det mesta bara suttit och snackat & unnat oss med massa godis och läsk.  Persson & Jenni skulle också ha kommit, men det blev inte så :(
Nu börjar vi halvsova här, så jag ska börja gra mig i ordning :)

godnatt!


dagens köp

Kom nyss hem med ett par gladiator skor & en väska, efter många timmars shopping i skärholmen. 
Hittade också en jättesöt brun/beige vårjacka, som jag förmodligen ska köpa snart. Åkte hem till hanna efter shoppingen och åt, sen satte vi oss vid datan ett tag. Sen fick jag springa till bussen eftersom tiden drog iväg. 


gladiator skor- Eurosko

väska- bianco


skola strax

Gick upp för en timme sen, håller på att göra mig i ordning. Har spanskaverb till idag men det kommer nog gå bra.  Efter skolan ska jag typ shoppa med hanna, i skärholmen. Min buss går snart, så jag måste kleta på lite mascara puss!

two days left



Ibland är det så skönt att gå till skolan när man vet att det kommer bli en glad härlig vårdag. Mysig håltimme tillbringades ute i den varma solen med vännerna & musik. När ja hörde att det snart skulle bli sommartid, och snön fortfarande låg kvar på backen -då känndes det så värdelöst att våren låg efter, men nu har den äntligen kommit. Tänkte vara lite busig på träningen och komma med gipsad arm, eftersom det är första april idag idag. Men jag glömde det såklart hos pappa, och ballerina skorna också. Som hade varit mycket passande till denna underbara vårdag! Det var riktigt roligt på musiken idag, vi skulle skriva en låt & spela gitarr. Det gick grymt bra för mig, heddan och lina :) 

RSS 2.0