the day before tomorrow

Nästan så man fick solsting av dagens stekning, hemma hos hanna. Vi drog såklart igång vattenkrig med deras grannar, skönt att svalka sig lite i mellanåt. Efter denna helg har jag faktist fått en del färg, tur det! Idag är det ju mors dag, men mamma får sin present lite senare.. Eftersom jag inte fick ta hem min ljuslykta från skolan, som mamma skulle fått idag. Hoppas hon blir glad! Jag är inte alls trött, men jag hoppas det kommer gå att somna så småning om. 

Hoppas att ni andra har haft en underbart solig och rolig helg! :)

gud vad jag blir trött

Jag är riktigt irreterad just nu! Jenni att skriva på sin blogg att jag dampat loss på dig, för att ni inte ens frågade mig om jag ville träffa er i fredags när alla andra träffades. Jag vet inte hur jag ska reagera. Men att säga att jag ska ta eget insiativ att fråga er, och inte bara låta allt komma till mig. Det är verkligen lätt, när jag inte ens visste att ni skulle träffas. Vill ni inte träffa mig, säg det till mig då istället för att smyga med saker. Fredagen var inte heller någon speciellt trevlig dag, för samtliga. Vissa personer överreagerar verkligen, och blir sura för ingenting. Vad är det värt? sluta var så griniga, lev livet! 

good morgning

Jag vaknade av att jag blev bländad av solen, glömde dra ner parsiennerna! Fast det var ju ett bra tecken på en solig dag :) Ska till hanna sen, men vet inte när. Vi ska typ träffas i centrum så ska jag köpa klänningen.  

seya!

what a lovley day

Vilken grymt varm dag idag! Tyckte verkligen synd om alla som sprang sthlm marathon, när man såg alla springa förbi. Att man orkar springa 4 mil, i strålande sol? nej usch! inget för mig.. Vi delade ut dextro till de som sprang, fick såklart själv med mig en del hem. Det var verkligen mysigt att få folks svettiga händer på sig, när de tog i mot dextron. Det gick till och med igenom handskarna, då förstår ni att det var riktigt äckligt! jag därimot gav mig själv lite för många pauser, som glass break och annat roligt! Som tur var, var jag nog inte ensam om det. Fick pengar av mamma idag, så imorgon ska jag köpa min skolavslutningsklänning. Köpte en förut men jag vill byta den, men såklart har jag tappat brot kvittot! Smarta malin.. Den är ju fin den med, men den jag ska köpa nu är så grymt fiiiin :D Det bröjar dra ihop sig mot min födelsedag nu :) Bäst man skriver klart önskelistan ;) Nu är jag egentligen jättetrött, så det blir tidigt i säng. Vilket betyder att jag går upp tidigare imorgon,  så jag hinner med mycket sol! 

pussar & godnatt på er! 

årets första dopp

Denna dag blev en riktigt lyckad ganska varm och solig dag ute vid rudan, i handen. Vi var där på pickninck med klassen, jag och några andra kompisar passade på att ta ett årets första dopp! kallt var det, men jag ångrar ingenting ;) Hade med mig jordgubbar och massa annat gott, som jag satt och smaskade på. Fick sluta ett, skööönt! Sen var det tryout för folk som vill komma in i mitt lag. Riktigt kul var det! Tänk att jag själv var det personen förrra året, som sökte in till diamonds. Men nu är jag själv med och leder tryouten :) Sen köpte jag mat påvägen hem, och sen sate jag min framför teven och kollar nu på en film. Nu är reklamen slut, så godnatt på er! 

ny header

vad tycker ni om min nya header? Den är bara tillfällig, så ni vet. Fixade den enkel som ser  helt okej ut, men finare ska det bli! :) Nu ska jag ta en dusch, sen måste jag packa ihop grejer inför morgondagens solväder, hoppas jag! 

natti♥

where's the sun?

Idag hade det vart en helt perfekt dag ute, om det inte hade regnat! Det  blev svårare än vad jag trodde att bättre på brännan idag, speciellt utan sol. strax innan jag skulle gå var jag osminkad, men jag gjorde inget åt saken, det var så himla skönt. Alla brännbollsmatcher spelades så gott som ute i spöregn, förutom sista då det började klarna upp lite :) Vi fick i alla fall sluta 12.30, vanligtvis brukar vi sluta 3,5 timme senare, så det var soft :D När jag kom hem såg jag att mitt hår hade blivit helt lockigt av regnet -.-. Stannade också med några vänner i centrum och förberedde oss inför picknicken imorgon! Då blir det jordgubbar, plommon, festis, chokladbollar, choklad och bad :)

nu ska jag kolla på teve, vi hörs! 

27 maj

Idag har det varit en ganska härlig varm dag. Somvanligt hade vi väldigt få lekioner, och är alltid lika mysigt! Min spanskalärare var sjuk, så provet blir uppskjutet till nästa tisdag! Jag som bara ville få det gjort...  jag kände på mig att det ksulle hända något bra de närmaste dagarna. Max, killen som ska börja i våran klass till 8:an tog en sväng i våran skola idag. Han är så gryyyyyymt snygg! Det var länge sen man verkligen drömmde sig bort, åh gud! "Du är inte fin, du är vacker". Tyvärr var det inte bara jag som tyckte bra om honom,  så vi får väl se hahha. Jag håller på att packa ihop grejer till morgondagen, som ska tillbringas ute på sundby med brännboll & klassen! På fredag ska vi också bort från skolan. Vi ska ha pickninck, och sen får man bada om man vill :) Vilken chill vecka! Imorgon har ja inte några planer faktist, kanske bara ta det lungt, eller varför inte träffa en kompis? Vi får väl se hur det blir. Som det ser ut nu så kommer jag inte orka gå en meter imorgon, har så ont i fötterna från att ha sprungit fram och tillbaka med väskor från vårruset! Kom hem för ett litet tag sen, så det blev ganska sent. Ni vet ju hur det blir efter stora lopp.. Alla ska samtidigt till t-banan, man kommer inte ens fram bland alla människor för att det är så många. Sen blir det proppfullt på t-banan, där man känner allas svettlukt, jummi! Köpte med mig en rem också, lyckades såklart köpa på det billigare stället än alla andra. Man kan väl säga att de andra blev blåsta. Jag är så grymt trött, känns som om jag somnar nu kommer jag att sova i hundra år! Man får väl hoppas att man vaknar av väckarklockan imorgon :P 





vårruset

ska vara funktionär med laget på vårruset ikväll. Måste dra nu, men jag bloggar senare! <3

varmt som sommar

Idag var det otroligt varmt ute! Slängde på mig mina beiga shorts och mitt GUESS linne från USA, sen hade man såklart brillorna på sig också för lite extra sommarkänsla! Riktigt mysikgt faktist! Tydligen var det bara jag och Daniella som fattade att det var varmt som en sommardag, ni andra har ju ingen sommarkänsla haha :P Min dag har inget vart så speciell, men jag börjar verkligen närma mig med kläningen på slöjden. Är väl klar om  två lektioner, men tror bara vi har en kvar inann sommamren -.- jag bara måste bli klar! Har mest slöat efter skolan, tagit en fika och satt mig framför teven. Lite nytta klämde jag in i alla fall;) Skrev rent min novell som ska vara inlämnad imorgon :P Nu ska jag sova, och njuta av min sovmorgon imorgon! sov så gott ni andra <3

the last day in nyköping- i have a new idol

Vaknade ganska sent hos hanna, men lite buzz hann vi ändå med på morgonkvisten! Mitt hår var inte på min sida idag, hur jag än försökte ville det ändå inte se bra ut. Vi fick skjuts till t-centralen där tåget gick direkt till nyköping. Påvägen dit hämtade vi upp hannas syrra, som bestämde sig att följa med till nyköping i sista minuten. Jag var grymt trött hela dagen, kanske hade jag blivit piggare om ballonggolvet hade vart på plats idag igen :) Men det var det inte, och därför höll jag nästan på att somna strax innan prisutdelningen. Eftersom vi skulle hinna med vårat tåg så hann vi bara se början av prisutdelningen. Jag och tingeling sprang bakom hela prisutdelningen, för att ta bort reklam om ALLAKUSTIK hennes pappas företag. Alla kollade konstig, det var ganska roligt :P 

Alex som tidigare gick i cheer x i dynamites, går ju nu i MFC. Cheer X har ju lagt ner, men alex hejar vi fortfarande på! Vilken skön & grymt bra cheerleader alltså! Borde väl kalla han för min nya förebild :D Kände verkligen för att ta med mig kameran denna helg, så hade ni fått se lite mer. Men har inte haft tid att köpa batterier så det blev inte så.. 

Jag är så grymt trött just nu. Hela helgen har jag behövt gå upp någurlunda tidigt varje dag..Ikväll blir det tidigt i säng!  Egentlgen ska jag till mamma ikväll, men jag orkar inte. Har inte lust eller ork för att packa, så det åker jag imorgon. Den här helgen hade vart helt perfekt att plugga på. Bara resan dit tar ju liksom en timme, då man ändå inte hade något annat att göra. Men jag glömde mina böcker i skolan! har prov på onsdag, men jag känner att jag ändå kan det mesta. Nu ska jag duscha.. Sen har jag lovat pappa att vi ska spela fia med knuff :P 

godnatt sötisar♥

vi ägde golvet


här är Sm filmen igen :D

nyköping dag två

I nyköping tog D little 5 guldmedalj, även D5 :D. Dom är nu BÄST i sverige! D5 vann även priset för mest minnesvärda på hela tävlingen. Delvils fik brons i den internationella tävlingen. Imorgon ska dolphins och daisies tävla, hoppas de också kommer hem stolta med sina medaljer :) Ska sova hos hanna inatt, pappa skulle bort.. Annars vet man ju aldrig om jag kommer iväg till nyköping imorgon-.- Vi stannade på godisbåten påvägen hem, köpte ovanligt lite stolt!  Idag köpte jag äntligen mina grå short, som jag letat länge efter! Passade åätt köra lite ballonggolv inann prisutdelningen, skönt att köra påa det gamla hederliga underlaget! :) Körde fektist stillastående fyra flickisar och salto, tinkan har det på film. Måste bara be henne att skicka! tinkan om du ser dethär skicka filmen:)


D little 5, D5 och devils


D little 5 & D5


såhär såg det ut på SM :)


vad tycker ni? ♥

tvåa i sverige, vidare till EM!

Kom hem med SM silver från nyköping! nu är det EM nästa :D  Visst blev vi alla beskvikna för vi inte vann, vilket var väldigt förvånande :O Men nu ska vi bara slå Göteborg, så är vi kvitt sen. VI förtjänade verkligen guldet, det gjorde vi! :(  Men en andraplats av 9 lag får väl duga. Då är man ju två i sverige i alla fall, vilket inte är helt fel :). hela helgen kommer tillbringas i nyköping, imorgon tävlar våran group stunt. På söndag tävlar det några andra lag från brommagymnasterna dynamites, som vi bara inte får missa! Så bra som vi körde idag när vi tävlade idag, asso det är obeskrivligt hur underbart det kändes. Vi kunde inte ha gjort det bättre, vi satte allt & alla gav allt de kunde jag är så stolt! :) Visst hade vi större förhoppningar, men något som är positivt är att vi inte blev diskade pågrund av min hårfärg :) 

ska ta en långdusch nu! ♥

sm here we come!

har kollat på teve resten av kvällen.. Imorgon ska jag upp 06.30 sen blir det bil mot norrköping! Sm här kommer vi! :) jag är så taggad, önska diamonds lycka till  :D

gårdagen

igår hade jag jättekul först på träningen, där vi satte alltning! :) Sen åkte jag hem och gjorde mig iording, sen fick jag skjuts till jenni. Där firade jag och några kompisar oliva, som fyller år idag. Kom hem inatt 1.30 så jag var inte pigg nog för att blogga. Kände att jag behövde stanan tills olivias födelsedag i alla fall! Det ända dåliga på dagen var att jag blev anklagad för massa skit av en lärare, men fan heller att jag tänker ta den skiten. Men nu ska jag till centrum och köpa tävlingstofsar :)

seya! ♥

mitt hår är normalt

Jag är så himla glad just nu, mitt hår är helt guldblondt! Min dag har varit regning, men ändå rolig. Har pluggat klart till engelska provet inför imorgon, det känns faktist riktigt bra. Hanna h tro det eller ej :D. Sista lektionen hade vi origentering, jag var med hanna h. Det gick ju riktigt bra, inte för att det kändes så när vi var ute i skogen och irrade.  Men ibland blir det ju bara bättre än man tänkt sig! Det var en tävling, och vi kom tvåa :) jag är riktigt stolt, eftersom jag verkligen suger på origentering.. jag pluggade med hanna h efter skolan, det gick bra även fast vi inte kom så långt.. Vi roade oss med lite fika, och att hoppa på studsmattan vilket var mycket roligare. Åkte sen direkt till mamma och åt, hon färgade sen håret på mig. Riktigt nöjd, tack mamma!  Någon mer än jag som kollade på dh? Edie kunde ju inte dö, jag menar hallå! :O Tycker det var fett dåligt. Lovade också heddan att lägga ut en bild på mitt hår, det kommer ta det lungt.. Tyvärr får det nog bli imorgon, nu är jag alldeles för trött :P

godnatt, dream sweet! ♥

dagens outfit

Tunika- cubus
   Leggings- h&m

sovmorgon

Idag har jag sovmorgon. Första lektionen har vi typ matte, sen har jag dubbla håltimmar! :) Vi har också idrott idag, kul att springa ute i skogen nu när det är helt blött ute :O Men jag överlever nog.. Det blir mycket plugg till engelska provet imorgon, efter skolan ska jag till hanna och vi ska plugga tillsammans :) Sen drar jag till mamma, som ska färga om mitt hår. Snart kommer en dagens outfit!


tröttare än tröttast

Idag hade jag planer att dra in till stan en snabbis, för att köpa en kjol som är slut så gott som överallt. Jag frågade veekligen alla om någon kunde följa med, men alla behövde plugga.. Så någon sväng till stan blev det inte, kunde ha åkt själv om det inte hade spöregnat ute. Mitt val på skor idag var inte heller sirekt lyckat, hade ballerina skor på mig. När jag kom hem var dom helt dyngsura! Kände verkligen för att sätta mig vid datan när ja kom hem, bara ta det lungt och slippa alla läxor. Men internet började fungera först nu! Så förutom att ha kollat på teve hela eftermiddagen, köpte jag hårfärg i centrum. Nu ska det bli en hel färg, vill inte ha platina blond, vill ha mellan guldblont :) Mitt hår måste ju vara normalt när vi tävlar.. Kollade också på momma's boy! riktigt roligt, det är nytt va? :) rekommenderar det, sjukt bra! Nu ska ja ta en snabbis ner till duschen sen ska jag gå och lägga mig. Fick inte mycket till sömn inatt. Låg först säkert 1 timme utan att kunna somna, sen äntligen när ja hade somnat vakande jag vid 3 igen, och fick samma problem igen.. Ikväll blir det tidigt i säng! 

godnatt på er!♥

sol, träning och packning

Idag är det en månad tills min födelsedag, så jag har precis börjat med önskelistan! Efter frukosten satte jag mig ute i solen, för att plugga. Riktigt mysigt, nu när värmen börjar komma:)  Tränade senare, träningen kunde ha gått bättre. Skriver sen om jag orkar, ska till pappa nu! :)


Chansning är den snabbaste vägen till misslyckning

Det var riktigt mysigt att träffa alla på lagkvällen i supman, där jag aldrig varit förut(a) Då har jag besökt två nya platser idag, globen och sumpan :D Wendel var tyvärr sjuk, men ja hoppas hon kryar på sig! Vi tittade på gamla cheerleading filmer från 2005,  och fammåt där de äldsta i laget tävlade som miniorer. Riktigt söta! Där var bella och malmgren toppar :) och peikko som tävlade inviduellt 2007, riktigt duktiga!  Vi gick till sundbybergs centrum och köpte middag. Men jag och barry bestämde oss för att ta t-banan 1 stn hem, så vi slapp gå i 10 min.. Olivia hjälpte oss att hitta till t-banan. Det hela började inte så bra, utan vi började med att åka åt fel håll. Efter 2 stationer kollade barry på linjekartan, eftersom duvbo skulle kommit efter om vi hade åkt rätt. Varför vi åkte 2 stn var för den inte stannade på en.. Vi började asgarva, smart smart! Vi som skulle komma tillbaka snabbare än alla andra -.-. Sen när vi skulle gå p årät t-bana tillbaka igen, gick vi på i helt fel ände. När vi äntligen kom fram till duvbo så fick vi gå igenom hela perrongen. Bara för att göra allt mer spännande, kunde vi inte låta bli att skämta om att det kunde blivit mycket värre. Så som att tappa läskenner för hela rulltrappan, så vi skulle bli tvugna att springa ner och hämta den. Då allt skulle ta mycket längre tid. När vi väl kom fram med kall mat, förutom barrys då som hade köpt sushi xd, så hade de flesta nästan ätit klart sin mat... Fifa som jag skulle dela på pizzan med satt där utan mat och undrade säkert vart jag hade tagit vägen hahaha, förlåt! Senare kollade vi också på genrepet som bella hade på datan. Samtidigt som melodifestivalen höll igång. Jag är inte direkt något stort fan, för att dra ut på tiden så gick vi några stycken och köpte ben och jerry's ;D Okej, det kanske var för att det är gott också! Efter det satt jag, bella och julia vid datan och kollade in massa bloggar och hade det roligt. Sen kom mamma och hämtade mig och hanna vid duvbo, orkade inte åka en timme hem därifrån. Då hade jag inte varit hemma först nu! Imorgon är det ju träning, i'm looking forward to it! 

shopping i farsta, och globen.

hemma från dagens mor och dotter shopping! ;) Äntligen hittade jag ett par beiga shorts, från only. Kom också hem med ett par örhängen, rjocktröja till sommaren, och en söt bh. Sen satte jag mig i solen med mamma, och åt bulle och saft. Nu ska jag packa ihop mina grejer, för om 15 min ska jag gå till pendeltåget.  Dagens höjdpunkt närmar sig träffa laget! Bilder från min dag kommer ikväll när jag kommer hem, har ingen aning om när men ha tålamod! :)

malin sofia källström- namnsdag

Idag var jag trött som tusan, därför sminkade jag mig inte heller. Hade på mig min nya tunika från cubus idag, till leggings. Skrattglad var jag hela dagen, även fast jag var så trött. Efter skolan stressade jag i mig mat, sen åkte jag till genrepet. Det gick skitbra! Jag är riktigt stolta över er tjejer.  Först ska jag och mamma åka och shoppa lite nödvändiga grejer. Sen ska jag träffa laget ! :) Så vi ses redan imrogon. Innan SM måste jag färga om mitt hår.. Men jag vill inte att det ska gå av, så jag jobbar på silverschampot. Hoppas det hinner bli bättre, så jag slipper förstöra mitt hår -.-. Mamma och jag stannade påvägen hem och köpte lite kvällsmys:) Först åt jag middag när jag kom hem, sen tog jag ett långt varmt bad! Kollade precis på helen's små underverk på femman, den var bra men sorlig :) Nu ska jag sova så jag hinner med mycket shopping imorgon! 

gårdagen

denna vecka har jag haft så lite läxor så jag hunnt träffa väldigt mycket kompisar, därför har jag inte hunnit blogga så mycket... Igår hade vi origentering i skolan, det var lite mysigt faktist att springa ute i skogen och irra(a) vi hittade alla kontroller och kom först, eller om det var bland dom första. Annars hände det inte så mycket i skolan. Tycker synd om daniella som har fått en spricka i knät :( Man blit liksom ledsen så fort man ser henne. Vi fick sluta lite tidigare så jag hann med en tidigare buss till skärholmen, där jag träffade hanna. Vi shoppade som vi brukar på torsdager :) Jag köpte en tröja och en tunika, dom var på rean vilka kllipp! Sen blev vi hungriga så vi gick till donken och köpte glass, eller hanna köpte milschake menmen.. Hanna som verkligen inte tycker om choklad fick typ halva med choklad och halva vanilj, när hon hade bestältl vanilj:O Det slutade med att jag satt där på bussen påvägen hem med glass och milschake i handen :D. Sen svängde vi in på godisbåten en snabbis! Fick vänta på bussen hem i hundra år, men vi roade oss med sura godisar så länge. När bussen kom var det en gammal buss, vid dragspelet inuti bussen var det som järnstångar som man kunde sitta på xd Av alla mjuka platser på bussen valde vi dom :) Knäppa som vi är så körde vi tävling och inte hålla i oss, jag vann! :)
Sen åt jag pannkakor hos hanna och kom hem 21.00.. 

hur var eran dag?♥

Dagens outfit

  
 Linne- GUESS
Midjekjiol- GT
       Leggings- H&M   
  Skor- Eurosko

tisdag

Ingen bra start med uppdatering denna vecka.. Men nu är matteprovet och inlämningen avklarat. Slapp sista lektionen, ja skulle åka och kolla mina öron. Har hört dåligt de senaste veckorna :O Men dom viste typ inte vad det var som var fel, så jag måste åka till någon specialist.. Efter skolan hade jag absolut ingenting att göra. Tog en fika med bullar och saft, sen började jag mublera om i mitt rum. Tyckte det såg så tråkigt ut, kul med lite förändring ibland. Dagens glada kommentar var av mamma som sa att vi ska åka och shoppa på lördag, innan ja ska träffa laget. Jag ska få lite nya grejer, saker som jag behöver, alltid roligt! :) Kollade precis på desperate housewives, Edie kan ju inte dör ellerhur?! Det får vi se nästa vecka..

puss och godnatt!♥

plugg, plugg och mera plugg.

Idag var jag inte lika trött som jag brukar vara på måndagsmornar, skönt! Det lät som jag verkligen missade något i söndags när mina vänner firade amanda. Jag hade ju träning, så jag kunde inte komma. Bra att dom hade kul i alla fall! :)
Det går verkligen frammåt på slöjden nu, det finns fortfarande hopp om att bli klar innan sommarlovet! jag måste bara anstränga mig lite mer.. Jag har en del kvar i min SO inlämning tills i morgon, så jag måste jobba på nu! bara för att göra saken värre har jag matteprov också..

 Men vi hörs senare om jag hinner klart med mitt plugg♥

har inte haft tid

Har inte hunnit blogga idag alls. Vaknade en timme innan jag skulle åka till träningen. Den gick sisådär.. Alla gav väl inte riktigt allt, men det ska det bli ändringar på! har pluggat den senaste timmen har inlämnin gpå tisdag, ligger inte så bra till kan jag itne påstå. På tisdag har jag också matteprov, men där kan jag det mesta. Vid 20.30 åkte jag till mamma.. Annars har det inte hänt så mycket idag.

puss♥

Att se elefanter en vanlig dag är inte längre en vanlig dag

halva dagen var jag ute på gärdet i blåsten, jag frös verkligen ihjäl! Sen vid 12 tiden klarnade det upp och blev riktigt soligt :) Det var en cirkus nästan bredvid där vi var. Ute stog det massa kameler, tom. några elefanter! Inte varje dag men ser sånt , va? Stannade påvägen hem och åt på donken, veckans efterlängtade ceasarsallad fick en bra plats i magen :) Sen när jag kom hem plockade jag ihop grejer till jenni. Nu är jag här och ska sova här med henne, vi får väl se vad vi ska hitta på nu. Ananasen tog precis slut, över till chipsen! :)

ha en trevlig kväll ni andra också!


H&M


vill ha denna i min garderob! vad tycker ni?♥

jag saknar USA!

               
  
 

you haven't see me in blond?

Jag säger bara misslyckat, nu blir det upp till silverschampot!

Pappa väckte mig för ett tag sen. Gud, det är lördag jag vill bara sova! Ska iväg och jobba, på gärdet med pappa. Det är någon folkaträff, efter det ska jag till jenni ;) Vädret ska bli finare runt 12.00 hoppas på skinande sol! :)

friday

jenni klev upp ur sängen snabbt som ögat, i morse. Jag var fortfarande trött, men vad hade men för val? Fick låna kläder av henne, eftersom jag inte hade några alls med mig.. Klänningen hon kom hem med till mig, den är perfekt till julafton! På fredagar brukar vi ha ganska många lektioner. Vi hade genomgång på matten, härligt nog kändes det som jag var med i matchen! På två lektioner kollade vi på CSI miami-dubelavsnitt, som avslutning på CSI veckan. Jag hade förstås redan sett båda två, men jag uppmuntrades med glass senare som vi fick av lärarna ;) När filmen var slut fick vi sluta, en halvtimme tidigare! En riktigt lyckad, kort dag:) 

Nu ska jag äta, ska iväg på träning snart! puss♥

jueves

Idag hade jag veckans längsta sovmorgon, började 9.10. Skönt att få sova ut ett tag, jag som varit så trött hela veckan. Jenni kom inte till skolan, för hon landade 7 imorse. Vi hade sista lektionen med fotboll på idrotten, vi körde match. Det var ganska kul, fast roligare hade det vart om jenni hade varIt me:) Jag behövde plugga efter skolan, åkte till jenni och pluggade lite tillsammans. Vi åt nyss pizza, men nu ska vi lägga oss i sängen och kolla på tv. Jag ska sova här :) Gav jenni 100 kr förut, innan hon åkte till thailand. Hon kom nu hem med en fin klänning till mig :D Lägger ut bilder typ imorgon.

Onsdag

Man blir mycket piggare på morgonen, när man vet att det är kortaste dagen på hela veckan. Hade inte alls många lektioner. Första lektionen började väldigt bra vi fick tilbaka ett grupparbete om insekter, vi fick vg-mvg :) Jag fick också tillbaka min NO inlämning om "syror & baser" där jag fick MVG! :) Vi hade också musik senare på dagen där vi körde guitar hero, jag fick bara astråkiga låtar, men det var kul ändå! Lunchen, var sent som vanligt. Sen hade jag spanska, vi han inte göra så mycket. Men jag fick tillbaka sista läxförhöret med meningar. Jag fick alla rätt, det var min dag igår. Sen efter skolan hann jag hem och äta, sen drog jag vidare till träningen. Det var 10 dagar sen jag tränade sist, jag har ju varit sjuk! min kropp kändes fortfarande seg, men det gick ändå. Sista timmen var roligast, då körde vi hoppuppställningen. Sen visade vi programmet för dragons, och sen dom för oss :D jenni kom hem igår, vet inte när men jag vet att jag har saknat henne jättemkt! Det blir upp till bevis nu i skolan om hon fått sig någon bränna, sen måste jag ju visa henne min "blondering". Hoppas hon inte är för trött så hon inte kommer idag, men det märker vi!

love and kisses malin♥

gårdagens bilder


blondering

Mitt hår blev inte precis som jag hade förväntat mig.. Det är platina blond upptill, med lite orange blanding -.- Och resten av håret är mörkare blont. Men jag ska färga om snart igen, färgar jag idag kommer jag förstöra mitt hår. Det värsta är att jag kommer få gå runt, och visa mig såhär bland människor, ett tag innan omfärgning. 

blir blond idag

tisdagar är härliga, inte alls många lektioner. Grammatik provet gick inget vidare, jag som kunde allt igår! Efter skolan skyndade vi oss hem till mathilda jag och hon för att ta fram marängsvissen :) VI hann lagom till de andra kom, och gott var det! Sen gick alla hem förutom födelsedagsbarnet, jag och mathilda. Vi drog vidare till hanna och tog en muffin och delade på som hennes syster bakat! Nu är jag hemma det blir färgning idag istället :) Strax åker jag till mamma, hoppas det blir bra. 

puss♥

sovmorgon


Lyckades trycka in grammatiken i går, så nu kan jag det helt. Idag har jag sovmorgon, men gick upp  ganska tidigt ändå för att bussarna inte passar så bra! Men pappa ska skjutsa mig istället, de är nästan en timme tills jag börjar :D Idag fyller hunny bunny 14 :) Grattis! 



my day

Efter helgen kommer chocken, då man måste gå upp tidigt igen. Jag var så otroligt trött i morse, som jag brukar vara på måndagar. Fick mina pengar av bettan, som jag aldrig trodde jag skulle få tilbaka. Slöjden idag gick riktigt bra, är klar med hela bakstycket. Håller nu på med framstycket, men vecken där bandet ska sitta. Sen är det bara innefodret kvar! :) Målet är att bli klar innan skolavslutningen, hmm.. vi får väl se. Mår verkligem mycket bättre idag! Det lutar åt träning på onsdag, äntligen! Efter skolan drog jag och mathilda till centrum och köpte present till hanna. Det är imorgon vi ska fira henne med present, och marängsviss mums :P Kom också hem med blondering, i helgen smäller det! Då blir jag blond. Har inte pluggat någonting till grammatik provet imorgon, bäst jag gör det nu! Imorgon blir det sovmorgon, skönt!

hur har eran dag varit?♥

i skolan

sitter nu i klassrummet med främst olivia, men några andra också! :) Har NO alldeles strax, vi har CIS tema.. Så det händer säkert något spännande på lektionen. Mår mycket bättre idag än igår, så efter skolan ska jga köpa födelsedagspresent till hanna som blir fjortis imorgon! <3 Bloggar mer efter skolan.

vi hörs<3

how i feel right now

Hostig, halsen skriker, febern stiger, tjock i halsen, täppt i näsan. Ligger hemma i sängen, måste ta det lungt. Jag vill vara frisk! Sola, hoppa på studsmattan och träna är vad jag känner för just nu ;(

jag ska krya på mig! ♥

say what you want, I do not.

Att kalla en person omogen, miss perfekt och uppkäftig är inte okej. Men att du sen klaga på min kropp, som om jag  vore missnöjd är inte ett plus. Jag bryr mig inte om vad andra tycker, eftersom du försöker trycka ner mig. Varför lägga ner tid på att skapa bråk? Även om jag tycker illa om en person, säger jag det inte rakt ut! Det är ohyfsat. 

fredagens köp

blus- lindex
klänning- cubus

lördag

Igår kändes det verkligen som söndag, vilket det inte var. jag mådde mycket bättre, så jag passade på att träffa emma. Vi var hemma hos henne och hoppade på studsmattan, kickade fotboll, och bakade sockerkaksmuffins. Sen innan vi skulle hem till mig och äta, körde vi lite wii fit också! Det var skitsvårt, men emma var riktigt bra! :) Emma stannade till 22.30, då vi hade kollat ett tag på robinson, och hunnit hoppa ett tag. Jag passade på att skrämma emma medans det var ljust ute med min läskiga blick, hon sprang iväg och var rädd :P Efter hon åkt hem kollade jag och pappa på en film, sen gick jag och la mig. 


dagens planer

Igår åkte jag till pappa, vi kollade på DM filmen i cheerleading tillsammans. Sen somnade jag i soffan, trött som jag var. Gick upp och la mig när jag vaknade.. Egentligen skulle min dag tillbringas i örebro, där jag skulle jobbat. Men det blev ändrade planer, nu ska jag bara vara hemma. Ska försöka vara så mycket ute i solen som möjligt. Ska hjälpa pappa att olja in trädäcket och sånt tråkigt, sen ska jag träffa emma (: 

shopping

Idag har jag varit i skärholmen med några kompisar. Det var ingen snabbis direkt, utan ett desperat längtan av en skolavslutningsklännig. Efter en lång dag hittade jag två st, fick såklart beslutsångest men det blev den ena tillslut! Den kommer från cubus, är sugen på att slänga upp en bild. Men det blir roligare om ni får se bilder sen från skolavslutningen. Jag köpte också en jättesöt blus från lindex, riktigt nöjd! I skärholmen såg vi Johan Petersson, programledaren i " jag vet vad du gjorde förra lördagen". Varken hanna eller mathilda märkte något, sen när jag förklarade gick vi och hälsade. Eller i alla fall jag :). Nu ska jag äta kött och pommes. 

vi hörs ♥

valborg


Slutade skolan två timmar tidigare igår, sen umgicks jag med hanna resten av kvällen. Vi drog hem till mig och åt hembakad pizza. Vi studsade mycket på dagen, och jag slog fotbollskicknings rekord! klarade 12 st :D. Tog massa bilder dessutom, men dom fungerar inte att ladda upp.. 


RSS 2.0