träning strax

idag har jag bara varit hemma. har hjälpt pappa med att packetera filmer, har tjänat lite pengar. Är trött så jag orkar inte skriva mer. Men ha det bra!

den här hamnar snart i min garderob


bilder från förra veckan

Måndag, kvarnsjön:

   
(klicka för större bild)      (klicka för större bild)      (klicka för större bild)    


onsdag, nypan:

  
(klicka för större bild)      (klicka för större bild)     (klicka för större bild)  

fredag, flottsbro:

  
(klicka för större bild)      (klicka för större bild)       (klicka för större bild)  

lördag, kvarnsjön:

 
(klicka för större bild)      (klicka för större bild) 




träning mer än 5 timmar idag

Känner för att lägga mig i solen, bara slappa. Har precis stressat ihop min packning till pappa, ska dit direkt efter träningen. Tjejer, det är en lång träning idag, men om alla bara ger allt direkt så slipper vi köra om massa gånger. Jag tror på oss. Peppa för EM, två träningar kvar + Genrep & det är exakt en vecka kvar tills vi tävlar! Go for it!
Nu ska jag klä på mig, sen blir det avgång mot tuben.

 
DM 09

slappdag vid kvarnsjön



Vilken otrolig färg jag har fått på benen idag! Så här brun har jag aldrig ens blivit förut, i hela mitt liv! Gud vad härligt, känner mig redan mycket lyckligare! Det var värt att ligga ute i solen, vid kvarnsjön hela dagen. Ett dopp då och då var inte helt fel, när det kändes som att man skulle torka ut. Tur att man tog med sig vattenmelon och plommon, annars hade  det inte blivit den där sommarkänslan ;)


bilder från min långa varma dag


Blåbärs smoothie!

Dagens middag- sushi ( andra gången jag provat på det)

malin har luggg!

resultat:

ser lite ledsen ut, men luggen ser bäst ut på denna bild.





Jag är dock osminkad!

SÅ, vad tycker ni? :)♥

malin tävlar i en designutlottning!

klicka här för att komma till sidan. Det skulle sitta perfekt med en ny design för min del, jag är inte speciellt bra på sådant.. 

håll tummarna för mig! ♥

Alla bilder kommer imorgon, jag lovar!

Ingen kan ha slagit min och daniellas dag idag, den var helt perfekt! Vi tillbringade dagen ute på stranden vid flottsbro. Vi solade, badade, tog bilder & åt mjukglass- det kallar jag sommar! Jag solade mest ryggen, så har en ganska ojämn bränna, men det jämnar ut sig imorgon när ja solar! Trodde verkligen att det skulle bli tråkigaste vädret i sommar, men nej, nej snarare tvärtom! sol, sol varje dag :D 

Det var en vattenscooter som var ute och lekte när vi nyss hade kommit fram. Jag tog såklart kort, var ute efter vågorna såklart :) Han svängde in mot oss och gjorde värsta "nej, nej tecknet". han ville tydligen inte vara med på kort ( det var inte ens han som var syftet med bilden) Han blev typ sur, så han gasade full fart så det skvätte upp massa vatten på oss och våra grejer -.- 

Efter middagen spelade jag "kubb" med mamma, bäst av fem. jag vann såklart! Kollade på minnesprogrammet av Michael Jackson senare på 1an som tog slut för en halvtimme sen. 

Nu ska jag sova! ♥

till minne av Michael jackson- the king of pop

Du betydde otroligt mycket för många människor. Du var kanske inte min idol, men för min bror var du det. Jag kommer ihåg när "thriller" kom ut, min bror var helt såld! han kunde stå i timmar framför teven med michaels inspelade video, han ville vara precis som honom. Han försökte t.o.m se lika dan ut som honom, men han lyckades inte speciellt bra.. 
När plastikoperationerna började sätta igång, tror jag att han tappade många fans. Tycker han såg bra ut som han gjorde, innan han förstörde sig själv. Det var när han blev stämd för barnmisshandel, tror jag det var? som han blev en stor besvikelse. Fick ett sms av hanna inatt direkt när hans död hade blivit känd. Jag somnade om och trodde att det var ett skämt.  Personen som har sålt flest plattor genom tiderna är död- I can't belive it!  . Men en liten plats kommer han alltid att ha i allas hjärtan, the king of pop! 


R.I.P Michael Jackson

daniella har räddat min dag!

Har planerat bad & stek i solen, med daniella idag:) Vi ska bestämma VART vi ska innan vi åker iväg denna gång.. 
Nås på mobilen! 

ha en härlig varm dag, med mycket sol bad & glass! ♥

misslyckad dag

Jaha, idag skulle jag träffa hanna men nej, nu kunde hon inte det. Ska dra till pappa om ett tag, så jag slipper sitta ensam här, och ha tråkigt. Ska passa på att steka på brännan, nu medans det är som varmast ute. Där kan jag också ladda upp alal bilder, ja ni får se sen :)<3

dagens låt

Coldplay- Viva La Vida

när man inte har någonting att göra

då finns det två val- antingen sitter man uppe och väntar på att något bra/rolig ska hända, eller så går man bara och lägger sig. Inget roligt har ju hänt hitills, så jag får väl gå till sängs.


Sleep, Eat, Cheer, Repeat

träningen idag gick mycket bättre än i tisdags :) Träningen var ganska rolig, det enda som var mindre bra var att min sidobas "KOVA" var på kryssning, för att fira hennes morfar. Det blir bättre och bätte efter varje träning, men nu börjar det dra ihop sig till EM, jag är så himla nervös.!  I slutklämmen på träningen körde vi tävling i "plankan"! Man skulle stå minst 1 minut. jag och fyra till i mitt lag stog i fyra minuter, men ingen ville ge upp! Så vi kom överrens om att alla skulle gå ner samtidigt, så blev det i alla fall en delad förstaplats :) 



malin i lugg!

Tack för kommentarerna, annars hade jag kanske inte klippt MIG! Är riktigt nöjd, passade bättre än vad jag förväntade mig :D
Förlåt, men ni får stå ut tills imorgon med bilder, det går bara att ladda upp bilder hemma hos pappa.. Men då har ni alla något att se fram emot! Det närmsta jag kan komma i bildväg är denna länk, titta och se! 
Klicka på --> file:///C:/Documents%20and%20Settings/Malin/Mina%20dokument/Mina%20bilder/malin%20lugg3.JPG

vad tycks, själv är ja nöjd! ♥




mot frissan

Magen känns bättre, hade otroligt ont i morse. Hoppas det går över helt innan träningen.. Packade precis ihop gejer till träningen, strax ska jag iväg och klippa mig! Ni får se resultatet efter träningen, om det nu går att ladda upp! <<<ska klippa lite på längden också, hoppas det inte blir så mycket. Vill ha kvar mitt långa hår! 

puss♥

Idag har jag insett vad äkta kärlek är

Det är när man inte dissar sin flickvän för sina vänner, förhållandet går först. Man vågar kyssas framför andra människor, man visar att man inte bryr sig om vad andra tycker. Man är ärlig och säger vad man tycker till den personen, det är så himla gulligt att stå för vad man tycker och säga det öga mot öga. 

Först åkte jag till Daniella, där vi tillsammans åkte till Farsta för att möta hennes pojkvän och hans kompisar. VI hade fortfarande inte bestämt oss vart vi skulle bada. Lösningen blev att åka runt på gröna linjen och leta efter en badplats. Vi gick av någonstans där Daniellas pojkvänn hittade. Vi badade på "Nypan". Hade mer sätt fram emot klippor och sjö. Nypan var en ute pool, tyvärr. jaja, daniella och ja fick tillslut vårat efterlängtade bad & det var det viktigaste! :)


Now i will meet the day

Håller på och gör mig i ordning, ska strax iväg till Daniella :) Vi ska träffa hennes pojkvänn och hans kompisar & Bada någonstans. Vet inte vart, men vi hittar säkert något mysigt ställe. Har svårt att bestämma mig vad jag ska ha på mig, men det blir nog en klänning som vädret tillåter! :) Hörs när jag kommer hem, när jag har bättrat på brännan.

Sola, bada & pinakolada ♥

favoriter från bakersshoes.com

DORIAN
Så grymt snygga, och praktiska till sommaren. 40 $= 315 sek


Perfekta till festen, designade av Jessica simpsons. 80 $= 630 sek

a little bit of summer

Det jag älskar med sommaren är att det är så ljust ute. Man blir liksom varm i hela kroppen, man känner sig varm inuti och glömmer bort alla andra tankar. Solbränna, är inte heller helt fel. Är det vid något tillfälle som man äter så mycket glass som man gör på sommaren? Enligt mig är sommaren det härligaste som finns. Jag kommer inte på något negativt med sommar, gör ni?

  

things who makes me happy

Den här bikinin är riktigt fin, också den billigaste. 

Blommor är så himla fint, och passar
grymt bra till sommaren!
Den här är min favorit! 

Vilken tycker ni är finast? ♥


malin i lugg?

Mamma ringde ringde för ett tag sen och sa att jag ska klippa mig på torsdag. Jag är jätesugen på att fixa lugg, tror jag skulle passa rätt bra? :) Har rätt tunnt hår, men det är ju bara att ta mer hår till luggen :) Jag älskar förändringar.

Skulle vara tacksam för svar :)

fäst vid dig

Jag och hanna hade en toppenkväll igår! Vi kollade på twilight, har ju redan sett den så jag somnade lite då och då.. Vi gick upp och gjorde mackor, och båda var på awsome humör! Okej, det kanske inte låter så roligt, utan det var våran humor soom var så himla rolig :P Vi åt precis frukost, innan det kollade  vi på "fäst vid dig" grymt rolig! Vi ska nog passa på att gå ut i solen ett tag, innan vi har träning.

min kväll

sitter hemma hos hanna nu, vi kollar på tv. Nu sitter vi och mumsar på nypoppade popcorn, och dricker saft :) Vi ska nog stanna hemma ikväll, kanske spela lite guitar hero? 23.55  är det CSI MIAMI som vi inte får missa! Imorgon är det ju träning, så jag och hanna ska umgås lite innan ;)



bad & sol vid kvarnsjön

Nu har jag tvålat bort all olja från kroppen, som var kvar efter vi solade. Lina som bor där borta, visade oss ett jättemycigt ställe. Där det var helt tomt på människor :) idag har jag cylkat över en mil plus att kedjan hopapde två gånger. Heddan visade mig hur man satte fast den, vad skulle ja göra utan dig? har fått en del färg, även fast det inte kändes så när man var ute i solen. Det fanns ett berg som vi hoppade ut från, sådär 2 meter högt, perfekt! men om man inte hoppade tillträckligt långt ut fanns det några stenar, jag lyckades med det! Så nu kommer jag förmosligen få ett ärr.. 
Har tagit massa bilder, men somvanligt går dom itn eatt ladda upp!
Ska ta bussen till hanna nu så jag måste skynda mig och packa ihop grejer. Ska sova där.

mot kvarnsjön

Vaknade av ett sms vid 9 tiden, sen somnade jag om. En timme senare gick jag upp, väckarklockan tillät mig inte att sova längre. Packade ihop badgrejer, och gjorde mig i ordning. Min cykel var fortfarande hos pappa, så jag tog bussen dit. Är hos pappa nu, ska dra om sådär 10 minuter till amanda. Det ska bli riktigt mysigt, en varm dag ute i solen med de bästa vännerna :P

Hoppas att vädret håller i sig! :) 

midsommar!

vi åkte till.... där det var midsommarfirande. midsommarstången var på plats, musiken vibrerade i marken och det fanns mycket priser att vinna! Jag försökte vinna på chokladhjulet och lyckades till och med redan efter andra försöket ;) det är inte likt mig, om jag får säga det själv! Vi stanande inte så länge, eftersom det var ganska tråkigt väder. Sen när vi kom tillbaka kom släkten ( på pappas sida) och firade mig :D,  och midsommar. Jag fick inte massa persenter som jag hade förväntat mig. Istället fick jag bara pengar men det tackar man ju aldrig nej till :) Så här rik har jag inte kännt mig på länge, vilken härlig känsla! Efter midsommarlunchen började vi fixa midsommarstången. Det blev en mini verision, men den var riktigt gullig. Glömde minneskortet till kameran i datan, som jag gjorde på skolavslutningen också! Så jag har inga bilder med mig hem. Min kusin fotade en del, jag ska fråga snällt om hon kan skicka några - jag var ju trots allt med när bilderna togs. 

hur var eran midsommar? ♥

torsdag

åkte till landet mitt på dagen, det var ganska fint väder vad jag kommer ihåg. Farmor & Farfar, Min frabror och hans barn         ( mina kusiner )  var också ute på landet. Vi packade upp, sen åt vi kött med potatissallad tillsammans med de andra. Den kvällen lärde jag mig att spela fem korts poker, riktigt poker! När man satsar marker osv. Det var riktigt kul! även fast jag inte tog hem vinsten en ända gång men men... Nu ska vi inte prata mer om det! Vi spelade någon timme in på fredagen, då alla var grymt trötta. 



kampen mellan mig och datan

Hur rolig ser en blogg ut som inte inehåller några bilder? nja, inte sårskilt rolig! Jag älskar bilder, men min data älskar därimot inte att lägga upp bilder i inlägg, det fungerar inte  ens. Förklara för mig vad jag har gjort för fel - I want to know the truth. Åkte bort över helgen trodde att det bara var ett tillfälligt fel, men nejnej..!

hejdå stockholm!

Nu drar jag till landet över midsommarhelgen. Där jag inte kommer ha tillgång till data tyvärr! Skulle precis ladda upp alla bilder efter helgen, men nejnej! det går fortfarande inte.. Kommer sakna alla jätte mycket, så glöm inte att smsa! :)

ha en trevlig helg ute i solen på midsommar, glad midsommar! ♥

sleep well


när jag kom hem efter träningen stog min gulliga storebror i dörröppningen och väntade på att få ge din present till mig! Han hade åkt till body shop och köpt en body butter, mhhh den kunde inte ha luktat godare! tack älskade felix. Det har inte gått att ladda upp bilder i bloggen, gör ett nytt försök imorgon.
that's was all for today, hope you will enjoy. 

it's my birthday

pappa väckte mig 7.40, man tackar! han vet att jag alltid brukar vakna precis innan han kommer insjungandes. Så han passade på att komma när jag sov så djupt. Jag fick ett A4 papper som han hade photoshopat som det var massa bilder på mig, från när jag var liten. Han hade tejpat fast pengar på baksidan, som var själva presenten! När jag tagit bort pengarna, tänkte jag att pappret var ett "inslagningspapper" så jag knälade ihop det och slängde det. Jag kunde väl tänkt efter lite innan! Pappa såg jättebesviken ut, han som satt uppe flera timmar och fixade det igår. Jag kände mig hemsk, men strök pappret en snabbis så det är platt nu igen, plötsligt kändes det bättre :D 

Jag tog det mest lungt hela dagen, eller jag umgicks ju med teven och pappa :) Ja ville träffa emma som ville hoppa studsmatta, men eftersom det var fyra timmars träning idag kände jag att jag behövde vila.. :( Tråkigt, tråkigt! Jag som verkligen ville träffas, någondag måste vi köpa ett par skot tillsammas? ellerhur X) 

Träningen idag gick riktigt bra! en liten seg start bara men sen blev det mycket bättre och roligare :) Alla var nog väldigt trötta efter alla träningen den här veckan. Efter att ha tränat varje dag sen i söndags då vi tränade hela dagen, det är ganska utmattande om jag får säga det själv. Men vi kämpade oss igenom den sista träningen på veckan och innan midsommar. En roligare träning kunde det inte ha blivit, och på min födelsedag också! Det har vart så många som har grattat mig idag, så jag inte ens kan räkna dom :P Tack för allt, speciellt till mitt lag - you make my day girls! 



i need to hurry up

bloggar när jag kommer hem! 

i'm fourteen in any minute

denna vecka har jag inte  hunnit sätta mig vid datan, ett endaste ögonblick. Träning, träning, träning! 

I söndags tränade jag från 12.00-20.00, en dag jag fortfarande har träningsverk efteråt. 
Igår träffade jag emma, som jag åkte till skhlm med. Vi funderade på att köpa ett par skor tillsammans, eftersom vi har exakt samma smak ;) Dom har grymt söta skor hos belle shoes :D. Hade inte kollat när vi skulle åka hem och sånt, så jag missade t-banan till tärningen. Så, pappa fick skjutsa mig dit :P Härligt nog var det bara två timmars träning.

Idag träffade jag några av minna vänner, som kom förbi på en fika ute i solen! Vi åt tårta, godis och snackade en massa :)
Sen var det ju träning, idag igen! Det låter verkligen som jag inte vill träna. Det är typ det roligaste man kan göra, förutom träningsverken man får efteråt. Men i alla fall... Fick en jättesöt rosa tunika & ett presentkort på SF bio, av mina älskade vänner :) Fyller år snart. VIll ju vakna på min födelsedag! Så nu ska jag sova..
Förlåt att jag säger det men, bilder från dagen kommer imorgon!




i saw a famouse!

häromdan när jag var påväg till stället där de fixade mina öron.. Såg jag programledaren i wipeout! Okej, pappa såg honom först! Det var han blonda.. Juste! båda är ju blonda -.- Det var inte Felix, utan den andra. Kommer inte ihåg vad han heter. Men, ni fattar nog =)

Det väntade ännu fler presenter

Fick presenter av mormor & morfar också! Ett halsband och ett presentkort med 300kr på Gina Tricot fick jag. Det var väl bra presenter, fast ännu bättre hade det vart om de var på MQ.. :) Men nu ska jag inte klaga..! 
Tänkte lägga ut bilder på mina presenter, samt dagens köp. Men, mitt minneskort passar inte i min data här hos mamma.. Bilderna kommre väl kanske på måndag då..? Nu ska jag kolla t-banan till  träningen imorgon som håller på i åtta timmar, gissa vem som kommer vara död efteråt.. Jag! 

godnatt! ♥

slutet på gårdagen..

åkte till hanna h där jag hjälpte henne att fixa en present. Kan inte skriva mer nu, för läste precis en text som högg mig djupt in i mitt hjärta. Kommer inte ihåg vad jag med gjorde, det är bara dethär som jag har tid att fixa just nu. 

Har fikat med mormor och morfar idag, sådär lagom kul. Om någon timme ska jag, mamma & bror åka till midsommarkransen tror ja det var, och äta där vi ska möta mormor & morfar. Min bror är ju vegan, så jag hoppas han kommer kunna äta något! Där ska jag också få min tidiga födelsedagspresent. juste! fick mina presenter av mamma idag .. :) Klänningen som jag använde på skolavslutningen var en tidig födelsedagspresent. Så idag fick jag.. ett par  leggings med dragkedja, sminkborttagning, ett par skor, och en bikini som jag ska byta. hann ta en sväng ner till centrum där det var rea inne på MQ! Kom inte ut tomhänt, utan med en topp som jag kikat lite på förut. Nu fick ja den också för halva priset, perfekt! Hoppas verkligen jag får presentkort på MQ, av någon släktning! har hittat så himla mycket fint där, som skulle passa perfekt i min garderob! :) man kan aldrig nöja sig.. :P

i want to sleep

skriver imorgon vad som hänt resten av dagen, just nu sitter jag och halvsover! Sov gott, och dröm sött :)

i hear better from today !

har varit och kollat mina öron på morgonen. Blev helt förtvivlad när väckarklockan ringde imorse, trodde jag hade råkat sätta på den i onödan. Sen kom jag på att jag skulle åka och kolla mina öron, och att pappa strax skulle hämta mig. jag hör bättre nu. Vet ni vad som gjorde XD Dom pumpade in luft i nästan på mig samtidigt som ja gsvalde en klunk vatten, det var typ det ända man behövde göra. Riktigt obehagligt var det, känndes som hela öronen skulle sprängas! Fick iförsäg också lyssna på svaga ljud och klicka på en knapp när jag hörde. Nu ska jag till hanna h, vi hörs senare! :)

gårdagen

Jag kunde inte hålla mig att inte gå ut igår. Efter träningen kom jag hem och stressade i mig mat, tog en snabbdusch och bytte jag om. Kom fram till olivia 21.30 precis efter hanna och jenni hade kommit :) Lite senare kom heddan förbi en sväng, som också hade tränat. Vi satt och pratade, åt olivias underabra muffins, chips och drack läsk. Det kunde inte ha blivit mysigare! Jenni stack strax innan mig, själv kom jag hem vid 24.00. Igår började jag tänka på att jag kommer sakna Sofia Tjernberg, väldigt mycket! Jag kommer nog inte inse att det är som det är först skolan börjar igen, när hon är i kvarnberga ist för i skolan med oss. Hoppas  vi ses under sommarlovet ;)





clothes is my drug

Sweet Top SEK 349, Rare Fashion - NELLY.COM

visst är den underbar, den här SKA bli min :) 

hatar att känna mig sviken

Det är en vän som jag inte träffat sen i somras, som jag saknar väldigt mycket. Mirre, jag vill träffa dig nu! Det verkar inte som du känner detsamma? Tänkte att alla tre kunde träffas eftersom mirre och hanna skulle träffas idag. Ni verkade inte ens vilja det, eftersom ni inte svarar när jag ringer eller smsar. Jag kan känna att jag vill vara själv med en person ibland jag också, men snälla säg det så jag vet. 

would someone meet me tomorrow?

Att sova bort hela första dagen, tycker jag är en skön start på sommarlovet :) Om två  timmar ska jag träna, annars händer det inte mycket annat idag. Ikväll tänkte jag bara ta det lungt, på fredag tänkte jag träffa någon kompis.  Någon som har lust att ses? Resten av veckan är nämligen fullbokad..  På lördag ska jag fika med mormor och morfar, för att fira min födelsedag i förskott :) Sen ska vi ut och äta någonstans, för att fira deras bröllopsdag och min födelsedag. På söndag är det mini camp, då ska jag träna sex timmar. Det kommer bli jättekul! :) Sen byter ja vecka till pappa redan på söndags kvällen. 

hur ser era planer ut? ♥

sommarlov, sommarlov, sommarlov!

i morse tänkte jag ta en avslutningsoutfit, men det hann jag inte. Senare när jag kom till hanna efter avslutningen fixade jag det. MEN, minneskortet hade ramlat ut, utan att jag visste det. Nu kan jag inte ladda upp bilderna, vet isåfall inte hur? Annars brukar jag ju bara stoppa in minneskortet i datan, men nu hade det ju typ lagrats på kameran :O Får se om jag lyckas fixa det..

Vi hade sovmorgon till 9.45 idag, den längsta vi någonsin haft. Kunde inte ens sova så länge på en vardag, är ju så van att gå upp tidigt, så jag vaknade en timme tidigare. Pappa hämtade mig när jag var klar, så åkte vi tillsammans dit :) Massa uppträdanden och tal väntade när vi kom fram. Vi sa farväl till våran rektor eller nu f.d  rektor, som äntligen går i pansion ;) Tro mig, ni hade inte saknat henne. Allt snack om hennes hjärna och hur myyket den väger guuud det kan man snart i sömnen efter tre år! Vi gick upp till klassrummet sen, då höll lärarna lite tal om terminen. Anneli sa att, från sexan utvecklades allas personlighet och klädstil, men iår har alla utvecklats inom kunskap vilket är jättebra! :) kramade alla lärade förutom.. hihi, han kom iaf fram med en biobiljett sen till alla kamratstödjare, bättre än vad jag hade hoppats på. har värsta planerna jag och hanna- twilight blir det i oktober, därför ska vi spara våra biobiljetter tills dess. eller värsta och värsta :P Det som ärså sorligt är att det inte ens känns som sommarlov. Vart är solen, värmen och alla bikinis? Hoppas på en supersommar iår! :D Det kommer säkert att ta en snabb vändning..hoppas jag! Ni måste faktiskt lova mig något, för en riktigt bra sommar:

Bli rikigt bruna, det är inget ni kommer att ångra efter alla veckors stek i solen.  
Bada mycket, det är både roligt och svalkande. 
Shoppa, inget gör en på bättre humör! 
Radera alla tankar som har med skolan att göra, det kan du ta igen sen, nu har du förfan sommarlov! 
Gå ut, träffa kompisar och ha det riktigt roligt! 

Malin är till vänster, Olivia i mitten, jenni till höger. Jag blir verkligen inte bäst på bilder,
men det är sån jag är. Dessa bilder är lånade från jennis blogg, klicka här för att komma dit.

Ännu en bild på oss somriga människor. Fia till vänster, Hanna näst till vänster, 
Malin näst till höger och bettan till höger. Klänningen är från MQ och kostade 350kr.

Det blev mycket teve för mig ikväll, först kollade jag på när Sverige krossade Malta med 4-0 i fotbolls VM. Där min "släktmedlem" Kim Källström gjorde mål. okej, jag heter källström i efternamn, men det är faktiskt stort för mig :D Vet inte vem som blev matchens spelare? Det stog mellan han zlatan, och någon mer...  
Vet ni vem som blev det?

Sen kollade jag på sesångens sista Grey's Anatomy. Dör Izzie, börjar jag fan gråta. Först dör Edie i Desperate H sen nu kanske Izzie dör, varför alla sorg och oro? Nu får ja ju vänta ända till hösten med en fortsättning, men ja får förmodligen roa mig med lite härlig sommarstyrka istället -.- 

Jag är riktigt trött, sitter faktiskt och borstar tänderna,  godnatt!






imorgon är det skolavslutning, i can't belive it!

Ni vet såna där dagar när man gjort så lite så man inte ens kommer ihåg vad, en sån dag var det idag. Mina "rivsår" på händerna svider. Körde ett jätteroligt kortspel med mina vänner, på rasten. Där man måste vara redo att slå snabbast på högen, vilka sega reaktioner jag har märkte jag idag. Det blev bara lättare och lättare, man kan väl säga att ja tränat upp min reaktionsförmåga :) Eftersom alla slår så jävla hårt och ville vinna, fick man många onda slag på händerna. 

Fick hjälpa gulligaste Jenni med hennes header, på telefon. När jag var påväg  till träningen. Det gick väl si sådär, men det är faktiskt inte helt lätt när man inte ser det framför sig.. Men jag hjälper dig gärna någon annan gång! :D

Träning var det senare i blackeberg. Där vi vanligtvis bara brukar träna en ggr i veckan. Men nu fram till EM är alla träningar där.. Det är ju den bästa hallen, men det tar ju fan en timme att åka dit också! Ska väl vara glad att vi slipper träna ute tills Em :D Några av dom som kom in i diamonds, mitt lag, var på träningen. Vicky, ska dessutom ersätta bellas plats til EM.  jag måste faktiskt erkänna att det kommer kännas konstigt utan bella där på mattan.  Det är som det är, som tur är har vi en ny lagmedlem, det hade blivit svårt annars :) 

godnatt på er sötnosar♥



You make me smile

 


    




give me some summer

De senaste dagarna har varit så tråkiga, därför orkar jag inte riktigt skriva om dom. Blev klar med min klänning idag, lagom till sista lektionen! ;) Det blev en bra storlek, och blev användbar vilket jag inte hade förväntat mig (a) Det enda jag har tänkt på idag, är när dagen ska ta slut. Vill ha SOMMARLOV NU!  Orkar inte vänta längre,  som tur är börjar det dra ihop sig. Drog till jenni efter skolan, där åt vi lite, provade kläder, sjöng, och sist men inte mist spelade vi guitar hero. Jag är verklige grymt klantig ibland. Vi skulle tillsammans krossa hennes brorsas kompis, som spelade gitarr. Vi spelade trummor. Jag tog den här fottrumman , grymt ordval där XD.  Det värsta var att det gick så snabbt. Ni vet ju hur det blir när man får panik, man trycker hårt, utan att ha kontroll. Det slutade med att den gick av på mitten... 

hittade precis en underbar bild på mig och hanna. 

twilight

jag har grymt tråkigt just nu. Är sugen på att rensa alla tankar och leva mig in i den första twilight boken, det har aldrig blivit av. På onsdag måste jag lämna tillbaka den, så ja måste nog lägga på ett kol.. Är ingen läslus direkt, därför måste jag bestämma här och nu att jag sätter mig och läser nu på direkten.

ha det bra♥

nationaldagen

jobbade hela dagen igår i sumpan. Vi var trafikvakter, plockade skräp och var GB glassgubbar! Glassen hann ta slut innan jag skulle vara Gb gubbe, så jag fick "håltimme" istället. Vädret var helt okej, det kom några droppar men det höll på i högst 3 minuter. Hade det regnat hade det blivit betydligt svårare och jobbigare att uppträda på blött gräs, vi hade tur! Att tillbringa sin dag med laget är aldrig fel :) Vi fick 6 gratis åk på karusellerna. åkte någon snurrande sak, man blev både yr och illamånde efteråt. Jojjo följde med mig till t-banan eftersom jag inte huttar särskilt bra i sumpan -.-  tack! När jag kom hem vid 21.30 hade illamåndet inte ens lagt sig, det var först imorse som jag mådde bätte igen.. Är jättenöjd med uppträdandet, fast bätte kan vi. Att byta bakperson i sista minuten, som man inte byggt med förut. ja, det var inte helt lätt. Wendel, hade hoppats på att du skulle läka till igår, för jag ville verkligen att du skulle köra med oss. Bella, ett bättre avslut vet jag faktiskt inte om vi kunde få med dig <3 I MISS YOU! 


Dynamite Diamonds nationaldagen sundbyberg 09

D little 5 group stunt nationaldagen 09

jag ska bli bättre

Förlåt, min blogg har blivit otrolig uttråkande på senaste tiden. Jag lovar att lägga ut bilder, men det blir aldrig av. det är väl bättre att jag inte lovar något, så slipper ni att bli besvikna. Anledningen är att det inte har fungerat att ladda upp bilder från mobilen, vet inte vad som är fel faktiskt!  

i foot hurts, but we won!

Vi var på skattjakt idag i stan. Varje lag fick varsin karta, sen skulle man hitta olika platser och klura ut ledtrådarna. Sista frågan bestog av ett monemen, den tog si sådär 45 minuter att lösa! Allt var en tävling, vi vann! :) Målet var vid medborgarplatsen, stackare ni som inte hade busskort med er! Priset blev en kexchoklad, ärligt talat trodde jag att vi skulle få varsin biobiljett som man brukar få. Priset blev väl även att få sluta när man var klar. Vi hade faktist en taktik, skynda oss och bli klara snabbt så vi kunde äta sen. Vilket gjorde så vi skyndade oss extra mycket, eftersom man längtade så efter mat! Hanna h och jag gick in på första närmaste indiska vid medborgarplatsen när vi var klara. Ville kolla om midjekjolen fanns i rätt storlek, vilket jag hade hoppats på. Frågade också om hon visste vart den kunde finnas i min storlek, den är helt slut! Finns inte någonstans, jag som har letat så! Vi tog en sväng i stan efteråt, för att leta efter avslutningsskor till hanna. Fick min present av persson, en jättesöt BH! :D Tack gumman! Sen efter stan åkte jag hem, då var mina fötter helt slut. 
Tog första sanbbaste buss till pappa. För att hinna packa ihop lite grejer till mamma, innan hon skulle komma och hämta mig. Blev precis klar, innan det plingade på ringklockan :) Sen gjorde vi oss iordning tillsammans, man kan väl säga att hon behövde lite klädtips :P Tillslut kom vi iväg, mot min kusin MARINAS studentmiddag med släkten. Nu kommer jag inte träffa henne på ett år. Hon flyttar till Australien om två veckor? Därför har hon precis ränsat sin garderob, fick med mig två fina plagg hem :) Den ena var en tröja, den andra var en jättefin somrig klänning, men den ska jag sy om så den blir helt perfekt! 
Lite kläder sitter aldrig fel? Fick ta med mig choklad mousse hem, kanske ska ta lite nu ? :P 

hoppas det är något bra på teve nu, så ni kan njuta i soffan! :)



today i was in sthlm city

Idag åkte vi ju till stan. Eftersom det öppnade senare än vi trodde, fick vi tid till shopping innan maten istället :) Jag hittade en finfin present till persson, som hon borde bli glad över. Fick med mig två andra saker hem, till mig själv!  Passade på idag, när det var halva priset på allt i butiken på BIK BOK. Tacosen var grymt god, dessutom fick man ju ta hur mycket man ville. Hittade massa fina kläder på ÅHLENS också! Men tänkte mig faktist för idag, eftersom jag fyller år om mindre än två veckor. Bättre att köpa efteråt, när man vet vad man fått :)

   
Linne från BIkBok                                                                      Topp från h&m

mot stan

nu ska ja bara göra mig iorning, sen blir det mot stan med klassen! Vi ska typ äta taco buffé ( spanskan, franskan) Sen får vi gå i stan i någon timme, ska passa på att köpa present till persson :) Tyvärr åker vi tillbaka till sista lektionen för att skriva ett läxförhör. Nämligen terminens sista läxa, härligt! Eftersom vi slutar 4 vet jag inte om jag hinner göra någonting efter, men det får vi se. Glöm inte paraply idag, det ska bli tråkigt väder! 

Hugs Malin

sov bättre än mig inatt

jag har så många tankar i mitt huvud just nu. Egentligen är jag väldigt trött, men det kommer inte bli lätt att somna. Det var länge sen jag kände såhär, klumpen i magen som kommer stanna där länge nog. Jag har ingen utväg, kan någon rädda mig på vägen? Tårar brukar vara en skön utväg, men nu vet jag inte hur jag ska reagera. Godnatt.

if you want to go- just go

jag har inga ord just nu, jenni ditt lilla vänspapsfarväl fick mig verkligen inte på bättre humör. Imorgon tänker jag prata med dig. Öga mot öga, och säg det du vill få sagt. Jag sårar inte mig själv för att jag skriver det här, det känns därimot bättre att skriva vad jag känner. Hela den här skiten är bara så töntig, vill du inte att vi ska vara vänner efter det här, så behöver vi inte va det.  Jag skyller inte allt på dig, jag har inte varit bra jag heller. Men jag vet faktist att det svåraste kommer bli att släppa dig, efter allt. 

i hate titels

Nu måste jag kortfatta mig eftersom det är Grey's anatomy snart. 
Idag hade vi tre lektioner, ganska härligt! Skutade 12, sen hamnade jag och persson sittandes på donken med en varsin burgare i handen. Det var våran lunch. Såg max där, men han verkade inte ens känna igen mig.. Jag som hade hoppats och allt haha! Är grymt sugen på smoothie just nu, kanske ska lägga påett kol så jag inte missar grey's :) Efter skolan pluggade jag hemma hos persson. Eller vi letade efter pengar, vad gör man inte när man är pank?:P När vi var klara bakade vi chokladmuffins, och jag åt upp smeten som blev kvar, mumsigt! De blev helt perfekta, men nu måste jag tänka på annat.

Ha en trevlig kväll 

Det är visst inte jag som är sex år- väx upp

Jag är så trött på allting just nu, jag orkar inte längre. Du kan hålla på hur länge som helst, men det kommer inte att löna sig. Sprid all falsk skit du bara, tänk inte på mig. Du har svikit, ljugit och varit otrorligt omogen låt mig bara vara! Jag vet inte om någonting kommer återgå till den vänskap vi hade, efter allt du gjort. 

Nelly.com- the best fashion

Miamae SEK 249, Vila - NELLY.COM  Fansy Dress SEK 299, Vila - NELLY.COM  Jackson Denim Hotpants SEK 259, Vila - NELLY.COM 

bella i'm alredy miss you

Denna vecka slutar jag tidigt de flesta dagarna. Det var bara igår som jag fick det väldigt stressigt och så, med träning också. Imorgon slutar vi tolv, och på torsdag och fredag är vi borta från skolan. 

Jag är inte sur på dig eller så Jenni, men jag blev faktist lite besviken när vi inte ska sjuga nu också. Vet inte ens om vi är vänner, är vi det? Säg vad du tycker, det är okej. 

Idag fick vi reda på att spanskaprovet är helt inställt. Så himla typsikt! Jag som hade pluggat jättemkt, hade lungt fått MVG på det. Sen när man tittar tillbaka i åttan från sjuan, så kommer det inte vara lika bra som jag vet att det kunde varit. Ganska skönt att slippa provet, men ändå inte. 

Träningen idag gick mest åt att ändra hela gymnastikuppställningen. Eftersom det är gräs vi ska visa upp på, nu på lördag i sumpan, blir det för hårt för att köra gymnastik. Det var bellas sista träning med diamonds, idag. Sorligt, jag vet!  Det var det sista jag ville, att du skulle sluta. Jag förstår att du verkligen vill gå kvar, men alla blir äldre. I mina ögon har du alltid varit en av de mest peppanda personerna, som alltid är på gott humör! Vilket är något jag verklige kommer att sakna. Jag saknar dig redan, bella. 

RSS 2.0