myskväll

Igår träffade jag Amanda. Först tog vi en snabbis i huddinge centrum, där jag köpte ett par örhängen till kvällen. Vi typ chillade under dagen, sen stressade vi innan vi skulle iväg till Mathilda. Det blev lackleggings, t-shirt & lockar ;)Kan inte komma på när jag lockade håret senast? Amanda var iaf sjukt snygg i det! :) Sen åkte vi med våra tunga väskor proppade med chips, godis & läsk till Mathilda's place. Där mötte vi Hanna, Persson, Daniella, Mathilda och hennes läskiga hundar. Jag har typ blivit hundrädd. Vi kollade på Good luck chuck, som jag länge velat se! Sedan körde vi Twister. Vad gör man inte för att fastna på sjuka bilder? :P En halvtimme innan midnatt började Amanda och jag traska hemåt, tro mig det var minusgrader ute. Det sticktes i låren av kylan. Vi gick största omvägen, eftersom det nyligen är någon som hängt sig i skogsspåret som vi brukar gå. Gud vad hemskt!

kärlek till Cubus



Nu finns det ett erbjudande på cubus, jeans & topp för 399 kr!
Älskar jeansen, dessutom har jag hittat en spetströja där ;)
Kan det bli mer perfekt?

lasergame

Igår mötte jag Julia vid tc, sen åkte vi till sumpan för att möta upp hanna på vägen. Väl framme i Bromma, stog Isabelle, Nicole, Olivia och Jojjo och väntade på oss;)  Vi spelade i 40 minuter. Förutom att jag lyckades springa in i Jojjo som dessutom var på mitt egna lag, fick ingen av oss någon blåtira (a) Jag måste erkänna att jag verkligen suger på lasergame. Jag såg fel på person så jag typ sköt Isabelle hela tiden xD Man är så lyckad.. Gissa vem som hade typ helvita kläder på sig? JAG! Vi åkte sedan till donken i sumpan, där vi satt någon timme och snackade om allt möjligt. Sen åkte jag & Hanna hem till Julia i Hökarängen. Vi var typ ute någon timme, sen bänkade vi oss på pizzerian. Vi drog hem till Julia och satte på Bring it on 4 :) Får aldrig nog! Sen åkte jag hem, för att hinna hem till Grey's anatomy ;)
hur var eran dag? ♥

stan med della

Idag blev det en heldag i stan. Hittade inte så mycket faktiskt, köpte en tröja på h&m & ett par nitörhängen på punktshop. En dag med skratt & humor!

Cheer camp i uppsala

vi har förändrats så mycket under bara en helg. Under 25 timmars träning har tossarna har blivit en meter högre, Märta har lärt sig att dubbla, jag fick köra rondat flickis sträckt halvskruv (a) och massa mer! Att Peikko och jag fått äran att vara captains till ett lag som ger allt och som är hur gulliga som helst, det är lycka. Denna helg har visat för många andra lag vad vi går för, vi borde vara riktigt stolta över oss själva eftersom vi lyckades imponera på amerikanarna. Han som gör grym gymnastik som ni kan se på videon nedan, hans hopp var helt jävla underbara! Benen upp till öronen ungefär :) 



i promise to be there for you

Du är en sån vän alla vill ha. Du har alltid funnits där för mig.
Jag finns där för dig nu, jag vet att du kan behöva det.
Det ända jag vill är att du ska må bra, att du ska vara lycklig.
Emma, radera alla tankar och ha det härligt på cypern, puss! ♥

regninga måndag

Brist på bilder. Olivia skicka bilden från i fredags! :) Jag måste börja fota mer, jag älskar att fota, fast inte med en trasig kamera.. Imorse var jag riktigt pigg, men det vände under dagen. Saknade jenni rejält! Friska på dig gumman :) ♥ Jag känner för att designa ett eget plagg, sy & hela köret :) Jag får väl kanske ta mig den tiden på lovet? Imorgon ska bokrecensionen vara klar för att redovisa. Jag ligger inte så bra till, borde skriva klart skiten nu, puss! ♥

sista dagen innan helvetet

Har rensar ur hela mitt rum idag. Fyfan vilken tid det tog! Började 11 imorse.. Imorgon börjar stambytet. De ska renovera om i alla lägenheter här, så vi kommer inte kunna bo här på sex veckor. Får tillbringa dom hemma hos pappa istället :) Egentligen är det ganska härligt eftersom jag bott där hela mitt liv, det är där jag hör hemma.

Idag känns allt fel. Jag har huvudvärk, träningsvärk & är otroligt trött. Ligger efter i matten, måste verkligen jobba ikapp men mitt humör tillåter inte det. Jag vill bara njuta den sista dagen av helgen, innan helvetet. Nästa vecka blir inget att se fram emot! De värsta proven- matte & SO, Spanska meningar och ska ha skrivit klart min Bokrecension. Sedan börjar höstlovet med camp i Uppsala fre-sön, med mina diamanter :) Sedan är det höstlov påriktigt!

insperation & shopping

höst



Jag har helt drunkat i boots. Funderar stark på att köpa massa nitar att utsmycka med! :)
Idag blev det skhlm med Emma.  Köpt en mysig, efterlängtad lila/rosa halsduk & lackleggings.
Emma hittade en grymt snygg tröja, som jag egentligen ville köpa, men hon köpte den :P
Hon hittade den ju först xd Har varit otroligt seg på eftermiddagen, någon som håller med?

Today I'm doing what I love most, to go shopping!

Vaknade upp hos jenni imorse. Jag var ganska pigg 9 på morgonen (?) Tråkigt nog mådde jenni inge vidare. Jag pysslade om henne lite på morgonen. Sedan gjorde jag mig iordnig, snart ska jag åka och träffa emma! :) Det kommer bli fett nice, någon mer än jag som tänker ha en bra dag? :) ♥

yesterday was a happy day

Igår var jag ovanligt pigg och glad! Efter skolan taggade jag som fan till träningen. Jag tycker träningen gick bra igår för min del, stillastående flickis flickis salto själv- yes that's right! ;) Sjukt nöjd, mina rondat flickis sträcktar blir bara bättre och bättre, gud vad glad jag blir :D Vi hoppade hopprep som uppvärmning eftersom det inte är så mysigt att springa ute i regn. Det jag sjukt bra! Gissa hur många hopp jag hoppade på 10 min? :D Efter träningen slängde jag mig in i duschen, sen åkte jag till jenni. Vi typ poppade popcorn, drack läsk & kollade på avsnitt från tidigare säsonger på desperate housewifes. Riktig myskväll! Bilder från skolan kommer senare :)

hur var eran kväll? ♥

på 14 månader ska jag hinna bestämma min framtid

Idag kom det någon snubbe till skolan, för att informera oss om gymnasievalen. När jag var liten ville jag bli frisör? Men jag vet inte längre.. Fick lite smått panik, men jag fastnade lite för hantverk & estetiska. Vad säger ni? Malin som Frisör, designer, sångerska eller skådespelare? Något mot det hållet känner jag mig intresserad av. Fast det känns lite jobbigt att besluta sin framtid redan i 8:an. Det är för tidigt. Jag vet inte vad jag vill göra av mitt liv. Jag behöver mer tid.

Kom tillbaka till de vanliga tankarna igen när skolan slutade. Då dök Emma, Amanda & Hanna upp. Det var väldigt länge sen nu ;) Vi stannade i en timma och väntade på några andra som skulle sluta, sen drog jag till huddinge c en stund med jenni. Vi kollade på halsdukar & sånt, blev förälskad i en rosa, får väl be pappa snällt! (a) Vi åkte hem till jenni efteråt där vi åt glass, sen ringde mamma och sa att vi skulle äta -.- Inte var jag speciellt hungrig vid middagen, men that's life!
Direkt på morgonen hade jag Engelskaprov. Var inte så påläst, men det var brist på tid. Som tur var kunde jag typ allt. Det kändes riktigt bra! :)
Ha en bra kväll, nu ska jag duscha! ♥

i want to wear it!

Snyggt? :) vad tycker ni ♥

what a nice weather

Imorse var det svinkallt ute, 0 grader. Sedan när vi satt i grupp och gjorde hk provet, så ser man att det börjar snöa :) Mysigt, fast när skolan slutade fanns det ingen snö kvar på marken. Vad oväntat? Det är ju trots allt bara Oktober. Senare när jag var påväg till bussen så lyser solen, fast det är kallt ute. Äntligen får jag använda min vinerjacka! :)
vad tycker ni om kylan? ♥

i skolan..

sitter i skolan nu, har pecis klickat hem ett presentkort med 100kr på h&m från gratismode. Bli medlem här! Ska typ plugga engelska nu, annars harj ag bara suttit vid datan hela tiden (a)

puss!


begåvade personer förtjänar att få beröm

Malin & Daniella, Grinda 09
Om man lyckas få någon att gråta, eller åtminstone bli tårögd när man sjunger, då är man riktigt begåvad. Så fick du mig att känna idag Daniella :) Att se dig stå på scen gör en glad helt enkelt, jag älskar vad du gör go for it girl! :) Jag har insett att storsamlingar i skolan är tråkiga. Var tråkiga. Inte längre, för man ser fram emot när du ska sjunga :) <3
ni som hört henne sjunga, ni håller med va? ♥

helg i en evighet skulle sitta bra nu

Inget roligt händer denna vecka. Känner mig dränkt. Dränkt av plugg. Sånt som inte borde existera, men ändå gör det? Ibland förstår jag mig inte på världen. Varför har man så höga krav på elever nu för tiden? Förut behövde man typ inte kunna någonting, vad irriterad jag blir. Jag har försökt plugga till engelskaprovet idag, fastade mest framför tv:n.. Vad lyckat säger jag bara! Imorgon är det träning, så ja kommer inte kunna plugga något mer. Jag som skulle satsa, fan också.
godnatt! ♥

glada måndag

Idag var jag inte lika trött som vanligt, fick en energikick bara så där!
Ovanligt på måndagar? Var på väldigt bra humör & skrattade hela dagen :P
Hade en total klädångest imorse, det slutade med att jag rotade igenom mammas garderob (a)
Dagens outfit bestod alltså av mammas kläder, tröjan passade faktiskt?
Känner inte så stor press på hk provet på onsdag, eftersom det är gruppprov..?
Kan det mesta, ska satsa på Engelskan istället ;)
Det var några som ville ha länken där man kan göra om en youtube länk till MPfil :) klicka här
Ha en busig kväll :), puss på er! ♥

jag tror på cheergudar

EM 09
Innan träningen spöregnade det ute, som det har gjort hela dagen. Vi brukar ju springa ute, men för en gångs skull slapp vi! :) Tack vare regnet.. Halva laget stog och bad till cheergudarna, konstigt nog fungerade det! :P Jag har en ny tro. Träningen kändes ganska seg, kroppen brukar inte vilja träna på söndagar. Det gick ganska bra tycker jag, förutom att min gymnastik fuckade upp, därför ska jag tagga som fan till onsdag! Men jag tycker att min insats i programmet kändes bra, det blir mindre jobbigt för varje gång ;) Det var iaf inte en av mina bästa träningar, men kan väl säga att den fungerade.

puss på er, jättekul att statestiken går uppåt :) ♥

läxor borde förbjudas

Plötsligt blev helgen ingen höjdpunkt längre. Alla dessa prov, läxor & inlämningar har gjort mig till världens tråkigaste person. Vill ut och ha kul, hallå vad är helgen till för? Den här veckan som kommer har jag två prov, Engelska & Hemkunskap, sen jävlar ska jag njuta av helgen!  :) Ska kanske träffa Emma, vi får väl typ hitta på något kul, maybe cinema? :) Vill umgås med kompisar & shoppa, läxor borde inte få förstöra ens helg!
Hoppas att ni iaf att ni haft en härlig, läxfri helg!  ♥

Sverige-Danmark VM kval

Idag vaknade jag med halsont, hemsk träningsverk & är fortfarande trött.
Lagade mat till far idag, det blev fläskfilé, räfflad potatis i ugn (typ som pommes)-
med café de Paris sås :) Jag brukar aldrig laga mat.. Men ärligt talat,
det var gudomligt :)

my ipod is like candy, we can't live without it

Vad är inte härligare än att sitta och lyssna på musik påväg till träningen, på letionen eller en tråkig kväll? Håller på och laddar ner lite ny musik, orkar aldrig ta tag i det bara.. Men nu ska det bli av! Har hittat en sida där man kan omvandla en youtubelänk till en mp3 fil, äntligen :)

Get well, I miss you!

Jennifer du måste krya på dig, annars kan vi inte träffas imorgon? <3

too many feelings at the same time

Imorse kände jag mig stressad. Stressad över spanskaprovet & beeptestet (kondition) på idrotten. När jag öppnade ögonen imorse, då kände jag på mig att dagen skulle bli jobbig.
Som tur var hade den andra klassen provet innan oss, så jag fick lite hjälp på traven (a) Jag som alltid suger på hörövningar tyckte faktiskt att det gick riktigt bra denna gång. Utveckling?
Sedan var det tags för idrott. Jag var ganska nervös faktiskt, fast lättad när de två bästa tjejerna i kondition inte skulle delta :) Då kändes det inte som att jag skulle skämma ut mig lika mycket..
Det gick väl bra, men kunde inte maxa. Fick håll, då måste jag stanna för annars kan jag inte andas.
Vi körde också styrketräning. Det var inte speciellt jobbigt. Styrkan på diamonds träningar är mycket värre!
Fick mina omdömen på matten. Vågade inte ens öppna. Vi fick inte fasta betyg utan bara "når målen" & "når över målen ". Fick 5 st på når över målen, mycket bättre än i sjuan :D Malin har över målen i matte- känn på denn jojjo! :)

Träningen var lite seg till en början, eftersom kroppen inte riktigt hade återhämtat sig klart. Löpningen blev därför ganska tung, men annars tycket jag vi tränade på bra idag :) Fast jag måste tillägga att det är mycket mysigare att springa ute på onsdagar då vi springer nere vid vattnet :D Min rondat flickis sträckt börjar komma tillbaka igen, äntligen! Nu känns det bättre i gymnastiken (a) Måste nämna världens bästa jojjo som rockade i gymnastiken, malin är stolt! :) <3

it's difficult to write down my feelings..


Fast jenni hjälpte mig lite med dikten, tack! :)

det är obeskrivligt hur mycket jag älskar cheerleading

Träningen igår var grymt bra! :) Vi utvecklas så snabbt, alla ger allt & vi har så kul tillsammans tjejer. Jag älskar oss. Ni betyder väldigt mycket för mig tjejer. Igår hade jag världens sämsta dag, var trött & seg. Men när träningen började blev jag glad som vanligt. Ni får mig att le. Inte ens en dålig dag kan få mig på dåligt humör, när jag träffar er. Ni är mitt solljus, all kärlek till diamonds ♥ Mina stillastående flickis flickis saltos börjar bättra sig, gud vad härligt :) Min topp var sjuk igår, men ni andra som kunde bygga var grymt duktiga :) Tjejer som kör min grej i dansen, glöm inte att shakea ;)

VILL HEM

Heluu!
Sitter i skolan, har elevensval, borde egentligen plugga...
men ist sitter jag vid datan. Slutar om typ 20 min, sen blir training with my girls!
kyss.


ikväll ;)

Nu blir det duchen, sen är det prämiär på desperate housewifes, ska se idag igen! :) Hann faktiskt inte se klart hela igår (a) Men ha det bäst sötnosar! ♥

Nu är jag riktigt irriterad, håll dig borta från oss!

minnen som varar för evigt- hanna & malin

Du borde skämmas. Att försöka starta bråk mellan mig och hanna karlson, det är riktigt omoget! Varför ens försöka? Vi kommer hålla ihop, oavsett vad. Jag orkar igentligen inte bry mig, men sånt gör man bara inte! Att kommentera i hennes blogg och låtsas vara mig, skriva in min blogg och allt! Sedan skriver du massa skit till hanna? Jag försår inte hur du tänker människa.. Håll dig borta!

plugg..

Sitter vid datorn med hanna.
Ska väl plugga SNART, vi drar bara ut på det -.-
Vi har i alla fall ätit våfflor, med glass & sylt :D
Nu ska vi dränka oss i plugg.. hejdå så länge! ♥

första avsnitter på desperate housewifes

Om du är lika nyfiken som mig, kunde verkligen inte hålla mig en sag till. http://www.free-tv-video-online.info/player/megavideo.php?id=4QXTC9EJ finns första avsnittet, tacka mig sen! :)

sofia är byxmyndig idag!

Min kära vänn Sofia, fyllde 15 år idag :)
Grattis gumman! Hoppas att dagen vart bra,
jag får fira dig någon dag- bara det är snart!
Saknar dig, världens finaste Sofia <3

kyla eller värme?


Antingen ska det vara sommar eller vinter. Hösten är ju bara onödig!
Jag som köpt en varm och mysig vinterjacka, vill kunna använda den också :)
Fast sommaren är ju härligast, vilken årstid föredrar ni? ♥

150 kr på H&M i brevlådan


Imorse såg jag att mitt presentkort från Gratismakeup hade kommit, yey! :) Det är plättlätt att samla ihop poäng, det är redan mitt andra presentkort ;) rekommenderar det- för att det är helt gratis! Det ända du behöver göra är att logga in varje dag, svara på poll & göra gratis erbjudanden. Du kan sedan välja presentkort på H&M, Kicks eller Nelly.com.
bli medelm du också, klicka på bilden ovan! :)

It was my fault

Jag har fått en stor fet fläskläpp & en bula på hakan. Det var en hård träning idag. Råkade fånga på fel sida i bygget, så jag fick toppens fötter rakt i ansiktet, plus att toppen numera haltar. Det var mitt fel. Gud vilket dåligt samvete jag har. Men det bästa är att man lär sig av sina misstag. Brukar ju inte vara framperson, så jag får väl skylla på det.. Kul att komma tillbaka till skolan efter helgen med en stor fläskläpp & nyfärgat hår. Tänk om folk tror att jag hamnat i slagsmål & sen färgat håret, för att inte bli igenkänd? Som tur är, är det förmodligen bara jag som tänker så ^^ Gymnastiken idag gick sämst, vad har hänt :O Det ända jag är nöjd med var att jag körde stillastående flickis flickis salto, fast med lite pass. På onsdag då jävlar ska jag köra själv :D

my day

Idag åkte jag till Ringen med mamma där vi skulle kolla efter en jacka på stadium. När vi kom fram konstaterade vi att det inte fanns någon där -.- Min  bror skulle sedan iväg och jobba och han hade inga nycklar att låsa med, så vi fick skynda oss hem! Kunde han inte bara bett om mina nycklar i morse? När vi hade åkt hem för att låsa, åkte vi vidare till Farsta, där vi visste att de hade stadium. Jackan var inte så bra som vi hade trott. Så vi gick in på h&m och kollade på halsdukar, måste ha en nu, nu, nu! :) Vad är inte mysigare än en stor varm halsduk, på hösten & vintern ;)
Det kryllade av stora, varma & gossiga koftor överallt! Kunde verkligen inte komma hem utan någon, så jag köpte en på gina, skrev det i ett  tidigare inlägg. Sen blev det hemfärd. Vi stannade i huddinge centrum påvägen hem, där vi sprang in på Intersport och kollade på deras jackor, då hittade jag en jag blev förälskad i direkt. Tänk om vi bara hade åkt till huddinge centrum, och inte åkt runt och letat efter stadium överallt, där jag inte ens köpte jackan -.- jag måste börja tänka steget före ^^,

Vill ha träning nu :)

imorgon på träningen ska vi springa ute. Skönt, men ändå inte. Vi gjorde det i fredags också, då blev man liksom varm fast eftersom det var kallt ute blev man kall också. Som Fifa kallar det: kallvarm ;) Det ända roliga med att springa var väl egentligen att jag och Wendel kom tillbaka snabbast förra träningen- är fett stolt över mig själv! :D
Ska kolla om det är något bra på tv nu, lääängtar till träningen imorgon ! ♥

Guld är lycka

Nu har jag precis gått med i youtube, så jag också kan ladda upp videos!  ;)

hoppas jenni rockade scenen ;)

Idag sjöng min kära vän på Singel Festivalen, i Strängnäs! Är så grymt impornerad, har inte hört av henne, men jag kan dra slutsatsen att det gick väldigt bra, eftersom hon är en grym sångerska :D

hör av dig jenni :) ♥



Malin is back like brunette

Imorse tröttnade jag totalt på det blonda håret, så jag färgade brunt :)
Alla tycker jag ser mycket mognare ut i brunt, men dum som jag är,
har jag gått runt i blont i ett halvår.  Nu är jag riktigt nöjd iaf ;)
Det blev jättefint och jämnt, nu har jag bara kvar att tacka mamma!
tycker ni också att jag passar bättre i brunt? ♥

premiären på grey's anatomy

Var det någon mer än jag som satt bänkad framför teven, i onsdags? Missade halva eftersom jag tränade, men resten har jag inseplat, och det har jag sett nu också ;) När George dog, då blev jag fan tårögd. Det var så sorligt! Det enda som var bra var att Izzie överlevde, och att Meridith & Derek gifte sig :)

nytt i garderoben :)

köpte också en northbrook jacka idag, har ingen bild därimot.. but i love it!

RSS 2.0