can turminator do it- so can i!

Jag bara kände på mig redan i morse, att denna dag skulle bli lyckad :) Temat var miljö (eller något sånt). Vi började med att kolla på en teater som höll på i sömninga 1,5 timme. Vi gick runt till olika folk och lyssnade på föreläsningar. Den ena ville övertyga oss om att bli vegeterianer- vilket min veganbror reda försökt. Han var inte ens nära att lyckas. Kände redan att jag kunde mycket om det, ser ju vad min bror äter varje dag ;) Han som höll föredraget var fett rolig, man stannade verkligen upp och lyssnade. han nämnde denna replik sådär 5 gånger: Can turminater do it, so can i! (terminator var vegeterian, tydligen)

Vi blev också informerade om ett miljöparti som jobbar för fred på jorden & mindre utsläpp- utan våld. Vi fick också tillverka egna smycken, och tryck. Mitt armband blev jättefint :D Eftersom dom vill få oss att börja göra egna saker, eller göra om- eftersom det är miljövänligare. Kanske ska jag börja äta minde kött? Inte be om skjuts så ofta, utan faktiskt åka kommunalt. Folk nu för tiden bryr sig inte om utsläppen, bara för att det är rika & vill unna sig resor ofta, röker och köper oekologisk mat. Om vi nu har chansen att kunna påverka, tycker jag att man ska ta den. Vi förstör bara våran framtid, vi vill väl också att våra barnbarn ska kunna leva lika bra som oss?

i hope the day tomorrow be better

Ser fram emot imorgon! :) Då blir det utflykt med hemkunskapen hela dagen, ska samlas 100 m från mitt hus 8.15, eftersom jag inte behöver ta buss då blir det 45 min sovmorgon, yey! :D Sen är det träning, med mina älsklingstjejer <3
Dagen idag var inte så överdrivet roligt. Fick vara med på idrotten för första gången på en vecka, så det var kul, fast fick bara stå i mål på idrotten, det sög! Efter skolan Pluggade Hanna och jag hemma hos henne, vi åt också "pizzamacka" :D yummi! Åkte hem senare, då jag först åt mat, sen fick jag massage i en timme (a) Vad skulle jag göra utan min underbara mamma?

härlig kväll

Första kvällen på länge som jag inte haft fullt upp. Har kunnat bänka mig framför TV & data, bara ta det lugnt. Fick också halva matte-läxan gjord, så något blev i alla fall gjort ;) Ser verkligen fram emot premiären på Grey's anatomy & Desperate housewifwes som börjar snart igen, då kommer jag verkligen sitta bänkad framför TVn!

dagens vill ha



rainbow

Titta vad man lyckades få med på bild i somras

vill utomlands

Mamma visade bilderna idag från när hon var i Grekland, med Anders. Gud så härligt! Vill också utomlands, springa runt i olika köpcentrum eller ligga på stranden och steka, vill bort från kylan i Sverige, som är på gång! Här kommer lite bilder, som mamma fotat- att suktas av!


I'm happy for you brother

kokostoppar

Idag berättade min bror att han ska på turné, med sitt band i slutet på året. Bandet heter conviction, dom spelar metal, han är trummis där. Inte min favoritmusik direkt, men är grymt taggad för hans skull! :)
Idag var det skola som vanligt. Kroppen känns helt utmattad efter helgen. Man var ju tvungen att gå till skolan ändå. Segt som vanligt på måndagar. Efter skolan följde jag med jenni, hon skulle någonstans, så jag fick hjälpa henne att hitta. Efter en timma kom hon hem till mig, då stod jag och bakade kokosstoppar :) Vi kollade igenom lite utrensade kläder i min garderob, så hon fick med sig lite hem ;) Gillar vårat system. Jag får bhar av henne och hon får kläder av mig :D Btw Kokostopparna var grymt goda!

Me like it

ska slänga mig på sängen och bara titta på TV ett tag. Kroppen värker. Tänk att vi tränat 12 timmar på tre dagar, är det inte sjukt mycket ? :O  Idag fick vi lära oss slutet på programmet, det ser så kaxigt ut- Me like it! Ska uppdatera bättre i veckan, jag lovar!
Sov gott ♥

cheer, eat, sleep, repit

Har ingen tid över till datan nu under helgen. Träning 4 timmar per dag, sen nörm an kommer hem måstem an öva för att komma ihåg allt.. men nu ska jag sova puss!


camp topgun är igång :D

Idag hade jag SO prov, tyckte vi hade för kort tid på oss så jag hann inte skriva på de tre sista frågorna -.- Men jag är stolt som fick tillbaka mitt matteprov med VG :) Efter skolan fick jag slänga i mig mat, sen blev det avgång mot träningen, i folkabussen (a) Skulle inte träna, eftersom min jävla arm fortfarande är svullen! Men jag var med på det man inte behövde anstränga sig på, inga bygg, hopp eller gymnastik. Då återstog bara rörelserna som jag kunde vara med på :P Vi fick lära oss början idag, den är så sjukt snygg :D  Vill bara lära mig mera, nu, nu, nu! Är hos hanna nu, ska sova här, sedan blir det träning i fyra timmar imorgon igen, 9.30. Ingen sovmorgon med andra ord.. Önska mig lycka till med Topgun ;)

topgun


Tänk att vi såg dom live i USA, härligaste känslan i mitt liv! :)

yesterday

Igår blev det dag två med "stinkbombsdramat". Man mådde illa, och det var svårt att koncentrera sig på letionen, fyfan! Kan dom sluta med alla jävla stinkbomber nu som luktar fan, moget killar, moget. Igår hade jag inte en ledig minut över, pluggade historia med hanna, inför historieprovet på fredag.. Det känns riktigt bra! :) Åt också middag där, kom hem vid 21. Sen skyndade jag mig in i duschen, sen läste jag ut min deckare " mördaren & prinsessan". Den var riktigt bra, eftersom mathilda läser den, ska jag inte berätta hur den slutar :D Sen somnade jag. Ganska härligt att kunna somna halv tio, brukar aldrig gå. Blev en timmes längre sömn än vanligt, och tro mig, det kändes ;) Nu sitter jag i skolan, har lektion i 80 minuter, elevensval. Jag pluggar SO & Biologi, eller inte för tillfället (a) Ikväll blir det träning, eller jag ska kolla. Kan ju inte träna. Sista träningen innan Topgun, go for it girls!

ha det bra i himlen malins kamera

Jag som verkligen kände för att lägga upp en dagens outfit idag, men då la kameran av. Fan! Den fungerar inte längre. Så nu är jag kameralös. Det kommer alltså inte hamna så mycket bilder i bloggen, men det löser sig nog! :)
Idag drog jag direkt till stan för att möta Ellinor. En tjej i mitt lag :) Vi captains skulle köpa presenten till de amerikanska koreograferna, så nu är det gjort ;) Vi köpte I ♥ STOCKHOLM tröjor till dom, ögonbindlar, marabou, konserverade köttbullar xd, klubba formad som ett hjärta, kort & en mjukis älg :D Det måste ju vara lite svenska grejer, right? (: Vi hade skitsvårt att bestämma vad vi skulle köpa, men det får väl duga :P

I know just to smack her

Det finns ju vissa som är så elaka, bitchiga eller så irriterande- de människor känner man bara ibland för att smälla till! Satt mitt emot en obehaglig person på pendeln, känner igen henen sen tidigare, det sägs att jag har startat ett rykte om henne  :O Det var ett tag sen, men jag tänker inte bry mig. Huvudsaken är att jag inte har skapat någon jävla "rykte". Så omoget. Varför skulle jag göra det för? That's make me pissed of.

måste dra

ska till träningen nu, bloggar ikväll! :)

Lady Gaga är pank & hemlös

Drog faktiskt ner en sväng till ICA idag, där jag köpte den "efterlängtade" tidningen CHIC. Dagens höjdpunkt. På framsidan står det att Lady Gaga är pank & hemlös, häpnade när jag läste rubriken, men det är trots allt sant. Tror jag i alla fall, man kan ju inte veta säkert? Alla känner ju till hennes galna outfits, det är därifrån pengarna tog slut. Hon köpte för mycket kläder, vilket hennes ekonomi inte tillät, så nu har hon inte råd att bo kvar, så hon är hemlös också. Vet inte om jag ska tycka synd om henne eller inte, det är ju fjärde gången som hon hamnat i samma knipa, ingen person som lär sig av sina misstag inte!

underbar start på dagen, men fortsättningen..?

Imorse hade jag världens bästa tanke. Var på dåligt humör & hade ont i armen, så jag kom på en härlig vändning på humöret ;) Bad mamma klippa min lugg, så äntligen var det fixat! satte mig i badet i nästan en timme- satt med balsam i håret i en halvtimme & efteråt var håret mer än lent, rakade benen & efteråt smörjde in dom med världens underbaraste body butter, från the body shop. Tack snälla, bror! (födelsedagspresent) Hade världens härligaste start på dagen, fast sen insåg jag att ingen var hemma. Antingen är man på landet, utomlands, upptagen eller inte nåbar. Det blev ingen lyckad dag. Jag som hade gett mig fan på att denna helg skulle blir riktigt underhållande, att vad som helst skulle kunna slå den förra, men jag är inte säker på det jag..
hur var eran dag? ♥

pretty in pink

pretty in pink





hösten 09



jag kommer inte vara glad igen, först min arm blir bra

Igår hade vi sista streetdace lektionen. Jag fick ju inte vara med, men jag hoppade in på tävlingen- bara för betygets skull. Jag vann faktiskt :D
Ni kan inte förstå
, hur det känns att inte få träna på en vecka. Det blir dålig uppdatering eftersom det till och med, gör ont att skriva på datan. Nu förstår jag hur det känns att vara handikappad. Jag vill bara hugga av armen, jag kan träna med en arm. Det är en plåga att sitta och kolla på träningarna, och inte kunna vara med. Det känns som att jag sviker laget. Förlåt.  Men jag måste medge att ni rockade på träningen igår, ni gjorde mig så stolt! :)

saknar & älskar, underbara USA

Tjejer, ärligt talat, utan er hade leendet på läpparna inte funnits, älskar er ♥

min arm är infekterad

jag gick till vårdcentralen efter middagen. Min arm som jag har väldigt ont i, visar sig vara infekterad. Infektionen börjar vid armvecket, och fortsätter ända upp till armhålan. Jag har dåliga nyheter. Får inte träna på 1 vecka :O Jag har gråtit halva kvällen, seriöst! Topgun kommer på onsdag, tror jag. Infektionen blir värre om jag tränar, och jag går nu på pencillin. Måste hålla det fuktigt hela tiden för att det ska bli bra, hur ska det här gå?

Fyfan, jag vill bara bli bra just nu!

i have to hurry

om en timma ska jag till mamma, hon kom precis hem från en vecka i Grekland. Hoppas hon haft det riktigt trevligt & att hon har bättrat på brännan en aning ;) Ska äta nu, har inte riktigt börjat med packningen än, eftersom det gör skitont i min arm. Jag vet inte vad som ha hänt, eller vad jag ska göra åt det. Inte gör det att packningen går snabbare i alla fall -.- har typ något bett i armvecket, fast hannas pappa sa att det typ var en finne :O Kan inte vara det, för jag är öm i hela armen, och kan inte hålla den rak! :O Jag känner mig handikappad, måste till vårdcentralen imorgon, men hallå, det är täning imorgon :/?

ingen kan förstå hur mycket jag saknar dig, barndomsvän



En gång var det bara du och jag, bästa vänner. Vi höll ihop i många år,
allt var så perfekt, tills den dagen du flyttade. Jag kände mig ensam,
jag var inte samma glada person utan dig. Vi började glida isär, mer & mer.
Nu var det ett år sen vi träffades. Du var min glädje, du fick mig att må bra,
jag saknar det. Jag saknar dig Tess.

Heddan är bäst på photoshop :D

Vi fotade lite i skolan här om dagen, det visade sig att jag och hanna hamnade på bild ;) tack för bilderna heddan

what do you want to know?

Tänkte ha en frågestund i bloggen, svarar på allt- förmodligen.
Det är bara att fråga på! Fråga vad som helst, vad har du på hjärtat?


I can't breathe, now it's to much

Jag är så himla utpumpad efter denna långa dag. Vill bara sova.
Har gått i skolan 8-16, sen pluggade jag matte hemma hos hanna h,
sen när jag kom hem fortsatte jag och har pluggat sen en timme tillbaka.
Har ingen blogglust, för mycket matte, för mycker för min hjärna.
Jag tror den är överbelastad, jag behöver sömn, godnatt!

om bara några timmar väntar morgondagen

idag ska jag komma isäng tidigt. Är så otroligt morgontrött, så jag måste typ sova 10 timmar, om det ska räknas som en riktig sömn.. Idag hade jag min ända sovmorgno för hela veckan, så nu är det bara att bita ihop! Har pluggat matte sen jag kom hem från skolan, eller jag har försökt i alla fall. Ni måste verkligen tro att jag suger på matte :P Tack jojjo för dvdn som jag fick låna av dig, den var till stor hjälp :D (handlade om matte)  Nu ska jag få i ordnig på lite greer tills imorgon.

morgondagens outfit?

blogga om något intressant, vi vill inte veta om din mensverk?

Visst jag kan förstå, det är jobbigt. Vi andra vet också hur det känns, så det är inget ni behöver dela med er om. Jag tycker själv att man inte borde skriva " stackars mig, jag har mensverk" i sin blogg. Är det för att man tycker synd om sig själv, eller är det för att man vill visa att man fått sin? herregud! Visst det är okej om man kanske snackar med en kompis " jag har mensverk" men att blogga om det tycker jag bara är onödigt. Det har jag stört mig på länge, och det känns bra att dela med mig med det, att lätta på mitt hjärta en aning. Man vill väl läsa om roligare saker än någons mensverk, ellerhur?
håller någon med mig? ♥

hör inte vad jag tänker

Ingen bra kombination när jag försöker förstå mig på denna jävla matte, samtidigt som min bror spelar trummor på fullt ös. Nu blir jag lite irriterad! Visst han är trummis i ett metalband, och jag kan förstå att han vill repa lite hemma och så, men jag vill åtminstone få lite respekt när jag säger att jag pluggar...
snälla gud, låt ett under ske, gör så att jag förstår (a) amen.

candywoman

Blev så himla godissugen, tur att man hittade lite godis då! :)

igår kväll

tränade igår, sen blev det ingen uppdatering jag vet.. Fösta timmen var grymt jobbig, men sen blev det roligare :) Det var en hård träning, men det ger ju bra resultat ;) Vi skulle också välja captains, det blev Pekko & jag. Jag hade inte ens tänkt tanken att vara det, faktiskt, men det ska nog bli kul! :)
nu måste jag dra till skolan, puss ♥

besöksrekord igår :D


i'm in love



Varför kan dom här tröjorna inte finnas i Sverige? Dom är från forever21
det är där jag smälter in, jag känner mig hemma där ;) kom till sverige (a)
Förresten, vad hände med snacket om att de sökte lokaler i sverige?
Nu blir jag riktigt besviken, men en stor hiss till dessa linnen :)

jag ska bli biff

i alla fall mina handleder. Känner mig lite småsvag efter somamren, så nu jävlar! (:

   

jag älskar ballonggolv

  

Ikväll är det träning och man får väl hoppas på det bästa! snälla låt oss få köra på ballonggolv (a)

ny vana

ni vet när man ska söka efter någonting på google? Det har blivit en sådan vana att skriva blogg.se nu, så alltid när jag ska söka efter något går jag alltid in på bloggen istället, pretty fun! :)


jävla matte!

Har pluggat matte, sen frukosten. Jag har kört fast. Fanfan! Matteprov på torsdag, blir fan nöjd om jag får ett G. Ringde jojjo, the mattesnille ( inget illa menat ) som försökte förklara för mig. Jag förstog inte ett skit, utan såg ut som ett stort frågetecken. Tur att hon inte såg det (a)
ge mig lite tur läsare, det kommer behövas! ♥

godnatt

ska nog gå och lägga mig nu, tror jag. Imorgon måste jag plugga, och få ordning i mitt rum. Jag säger bara: Vilek lyckas helg! eller inte :O aja, sov så gott och ha det roligare än mig ♥

Royal pains

Den nya tv-serien har äntligen börjat!
Har precis sett ett avsnitt, men det är dubbelavsnitt idag.
Det är reklam nu, men nu börjar det! puss♥

smoothie

Ibland finns det inget godare än bär som mys

bring it on

Det var bring it on på tv, för några timmar sen. Är man cheerleader,
så kan jag ju bara säga att det är de bästa filmerna som finns! :)

en dag nere vid djurgården

här stannade vi nere vid vattnet, och åt pannkakor med sylt & mjukglass.
Inte så ofta man får plats i ett träd va?
Här är jag och pappa påväg till skansen xd
Han tyckte att vi skulle dit en sväng, att jag behöver fräscha upp minnet
hur det såg ut där, eftersom jag inte kommer ihåg någon från när jag var där sist.
alltså var jag ganska liten..
Det fanns djur där hihi! Några av dom var björnar & vargar :P

vad ska jag göra med mitt hår?

Min lugg har växt så mycket, och mamma
kan inte klippa den först hon är hemma från grekland..
Vågar inte själv, då kommer jag inte kunna
leva med mig själv :O Ska försöka göra som på bilden,
men det kommer ta tid! ni vet hur det är när man ska
sätta upp luggen -.- puss på er ♥

vilken jobbig dag

Igår kom jag inte hem först vid 20.00, och då var jag helt slut. Först gick jag i skolan i 7 timmar, sen åkte jag direkt för att jobba, med laget. I kungstädgården stog vi och packeterade goodiebags, inför halvaran som är idag. Vi jobbade på snabbt, så vi fick gå två timmar tidigare ;) Eftersom vi jobabde blev träningen inställd, we are back on sunday! På kvällen kollade jag Man of the house, älskar den! På senaste tiden har jag bara sett på filmer som jag sett förut, kommer det aldrigt nya på tv? Tycker om den främst för att det är cheerleaders med i den, men jag hatar på vilket sätt som alla cheerleaders ska framstå. I alla filmer ska de alltid verka blåsta & porriga, så tänker inte jag bli klassad!



ha det bra i Grekland mamma!

juste! mamma åkte till Grekland imorse. Hade helt glömt bort det, eftersom jag är hos pappa nu. Så henne kommer jag inte att se på en vecka :/ Vill också dit!?

vilken fart på veckan

Imorgon är det redan fredag. I can't belive it! Det känns som att det var måndag igår. Imorgon är det ingen träning heller, utan det blir jobb med laget istället ;)
ska kolla på tv nu, puss! ♥

dagens outfit

Topp MQ (avklippt klänning)
Skärp Gina Tricot
Halsband Ur & Penn
Jeans Fornarina

Grattis på födelsedagen hanna!


hemmadag, snart träning

Idag var det inte mycket till skola för min del.
Efter första lektionen började jag må dåligt.
Ingen hade en alvedon, så det kunde inte bli bättre.
Skolsyster var inte där, och jag stog inte ut längre.
Kände mig kallsvettig, och min lärare sa att jag såg blek ut.
Jag ville bara hem, slänga mig i sängen och vakna upp frisk igen.
Så blev det, pappa kom först och hämtade mig,
sen tog jag den efterlängtade alvedonen, sen somnade jag.
Vakade vid tolv, då kände jag mig ganska utvilad.
Mådde bättre, men mår fortfarande lite dåligt.
Om en timme bär det av mot träningen, hoppas jag pallar!
Att jag mår bättre.. Det blir som det  blir, puss!

titta vad jag har fått idag av jenni :D


friluftsdag, årets sista dopp

Hade min efterlängtade sovmorgon, idag! Vakade faktiskt innan alarmet drog igång ;) Vi hade origentering på friluftsdagen och vi skulle ta 13 kontroller. Klarade man dom på under en timme, så var det MVG. Jag sprang med hanna, och det gick bra ;) Är bara så irriterad eftersom när vi skulle ta sista kontrollen, var vi lite osäkra vart den var, så skrek en av mina lärare: skynda er att stämpla, här är kontrollen!! Det stog typ 5 pers runt kontrolen också så det kändes rätt. Vi stämplade där, sen fick vi ett fel totalt och det var den sista! Vi hade fortfarande 9 minuter på oss att ta den sista som var bara 50 meter ifrån oss, men nej, då var det försent för då hade vi redan lämnat in! Vi som var klara på 51 minuter, det är jag riktigt stolt över (a) Vi var värda MVG, skiter i hur dom betygsätter dethär, för vi var så nära och huvudsaken är att vi vet att vi kan.

Klockan var 11 och våran dag var redan slut, men vi stannade kvar någon timme på sundby och badade och hade det skoj :) Årets sista dopp man man väl kalla det, och det är inte så lyckat att bada när man inte har badkläder med sig, så det fick bli "underklädesbad" xd. Det var iskallt! Då var jag desutom varm efter springningen, så första hur kallt det skulle kännas igentligen :O fyfan! Vi tog bussen hem sen efter badet. Mysigt att ha blöta udnerkläder och inget ombyte, jag vet. Som tur var fikc jag låna lite torra kläder hemma his hanna sen :P Där pluggade vi ett litet tag, sen gick vi ut i skogen och fotade, sen tog vi en sväng till mathilda.
I'm here without you babe- 3 doors down

foton från idag


Malin
Malin
Hanna
Mathilda
Malin & Hanna
Malin

bara för att jag är så klantig


I realize that I love you, for real

Nu kan jag andas ut. Hoppas att det här får mig att må bättre. Mitt hjärta har lättat. Jag ville inte ha det sådär som det har varit nu, den senaste månaden. Jag har inte kunnat berätta mina innersta tankar till någon, eftersom det är till dig som jag brukar säga allt till. Du vet vem jag verkligen är. Vi har kännt varandra i många år nu, och jag hoppas på många till. Shit happends sometimes? Vad skönt att det är över, tack för att du finns hanna karlson <3

why be sad when you can be happy?

Jag älskar att börja måndagar med sovmorgon, iaf som en vanlig måndag. Idag blev det inte som vanligt. Kände att jag behövde plugga lite till inför NOn, så jag sket i min sovmorgon imorse! Ingen bra start på dagen, eftersom jag gick runt trött 6 seg hela dagen i skolan.. Sista lektionen märkte man verkligen att jag var trött. Fick ingenting gjort, alls! Satt istället och skrattade hela lektionen. Hanna och jag hade det väldigt roligt. Förlåt marcus, jag förstår att du inte stog ut med oss xD. Juste, det var värt all pluggning. Det kändes riktigt bra på provet, lite tackvare alla snälla vänner man har som hjälpte till lite och sa vad som skulle komma men ändå, jag är riktigt nöjd! ;)Efter skolan drog jag hanna & jenni en sväng till huddinge centrum.. Hanna skulle köpa ett par skor, och själv spanade jag in ett par jag med. Har bara lite dåligt med pengar just nu, så vi får väl se hur det blir med det, haha! Hanna drog med hem till mig efter, där vi åt, magen behövde verkligen det. Vi satt vid datan fast vi egentligen hade andra saker vi ahde behövt göra.. det får bli någon annan gång!
puss på er! ♥

igår, söndag

Pluggad hela dagen tills det blev dags för träning! Ett tag innan jag skulle åka kände jag bara hur jag ville lägga mig ner och sova. Kroppen kämpade imot, plus att jag fortfarande hade träningsverk från hockeystyrkan. Jag slängde mig in i duschen, så jag skulle vakna till lite, sen sprang jag iväg till bussen. Träningen var grym, det känns som att man börjar komma igång nu. Får passa alla i gymnastiken, och då går det bätte när jag kör. För då hinner man bli lite anfådd, och jag kör bättre då ;) När jag kom hem belv det ännu mer plugg!

tack alla nya läsare ♥

Igår var jag en besökare ifrån besöksrekord :) Fortsätt så!

lördag

Igår var jag hos hanna. Vi plugagde till NO provet och bakade! Bakningen var roligast :) Vi gjorde kokostoppar det inehåller inte ens socker ;) Det blev väl inte sådär mycket tid åt pluggning egentligen, vilket vi borde gjort. Åkte hem till middagen, sen åkte ja tillbaka igen :) Men ja missade bussen dit, eftersom det stog på SL att bussen skulle komma 36. Sen när jag var framme vid busshållplatsen, står det att den gick 32, och jag var där vid 33 -.- Fan för SL!

Jag visste inte vad jag skulle ha på mig, så jag klippte av volangen nertill på en klänning som jag aldrig har använt, som jag inte heller hade velat använda. Det blev en snygg topp istället ;)
Då skulle Olivia, Mathilda, Hanna & Jag kolla på film. Det blev 27 dresses, jag älskar den! har såklart redan sett den (a) Sen tog ja bussen hem, var hemma runt 23.30.
hur var eran dag? ♥



mot hannas house!

Ska göra mig i ordning nu, ska till hanna om ett tag. Har NO prov på måndag, så vi ska plugga ett tag! En lördag.. Vi har ju betyg nu, så det är dags att höja ribban lite.
Min kropp känns alldeles utmattad. Det är tungt att gå, träningsverk i hela benen. ska försöka skynda mig, men det här kan ta ett tag!
kissing & caressing

camp topgun!

Om två veckor, kommer amerikanerna hit :) då ska vi under 5 dagar,
lära oss vårat nya program. Top Gun är världens bästa lag, och grymma
koreografer. Jag längtar!

äntligen fredag!

Dagen började med beslutsångest, det var ju trots allt skolfoto. Mamma som skulle ha klippt min lugg igår, glömde såklart bort det. där satt ja på porträttfotot och fick ta om flera gånger, för att luggen täckte halva mitt öga.. Första bilden blev bra, men luggen var problemet. Fyra kort senare, såg luggen okej ut, men då var jag så irreterad på fotografen, så jag såg sur ut på korten istället (a)
Vi hade också spanska läxa tills idag, är riktigt nöjd med min insats ;) känns som en allarättare!
Efter skolan var det träning, eller snarare Try out. Vi behöver fler folk till laget. Träningen avslutades med hockeystyrkan. Då var den gjord för denna månad, skönt! Vi körde också den strechen som man inte kan röra sig efteråt. Maria stretchen. Imorgon kommer jag inte vilja kliva upp ur sängen! För ja kommer ha ont överallt..

check this out

Läste Nicoles blogg nyss. Kalla min sjuk du, men jag ser det som en komplimang :) klicka här för att komma till inlägget!

brunett eller blondin?

 

Själv tycker jag att jag passar bäst i blont, eftersom jag är det egentligen.
Men nu vill jag höra eran åsikt. Vad passar jag bäst i ? ;)

skolfoto imorgon, hjälp mig?



Funderar på att ta den lila tröjan, med rosett upptill.
Tänkte att det blir fint upptill på porträtt-fotot? :)


Har pluggat färdigt Spanska-meningarna som är tills imorgon! Nu sitter dom som en smäck :) Imorgon är det skolfoto, så jag ska nog börja tänka på vad jag ska ha på mig nu! Måste egentligen plugga matte också, men vi får väl se hur det blir med det..

vad tycker ni att ja ska ha på mig på skolfotot?

skola, stan & Wayne's Coffee


Malin. bild på tröjan jag köpte på MQ igår, 399kr.


Obo'y, smoothie & istee, alla tycker om olika! :)


brudarna
, fast gamal bild.

nästan besöksrekord

tack för alla nya läsare, jättekul att statestiken går uppåt! :)

friska på dig hanna!

hanna & malin
Jag vill att du ska komma imorgon, skit samma om du smittar oss i skolan, då får ju alla vara hemma (a)

jag älskar forever21

vad var snyggast :) Tröjan, jeansen eller skorna?

onsdag

Jag får inte tag på honom, han har inga pengar på mobilen & han är inte inne på msn. Alex ring mig, om du ser det här. Nu pluggar jag engelska, text & glosor till imorgon. Måste hinna plugga lite spanska också som jag har till fredag. Vi får väl se om det blir någon tid över. Tog en snabbis in till MQ, efter skolan. Olivia var gulling och följde med .Hade spanat in en tröja där, hade desutom 20% rabatt där, så det blev ett bra köp :)
Bild kommer ikväll eller senare i veckan, tja, vi får se.

kissing and caressing malin♥


jag hatar läxor

denna vecka har jag väldigt mycket i plugget, så det finns inte så mycket tid över till bloggen. skolan går före bloggen, även fast jag inte vill (a) Imorgon böjar jag 8 igen -.- men ja har hemkunskap direkt på morgonen så det ska bli roligt i alla fall! :)
hörs, puss på er alla sötnosar! glöm inte att kommentera♥

långa tisdag

Det krånglade med internet igår, så det blev inte alls mycket till uppdatering.

Idag har jag gått i skolan som jag brukar på vardagar. tisdagar är värst! börjar 8.00 och slutar 15.45.
Det var var fiskgratäng i skolan idag, vilket inte är en av mina favoriter. Jenni skulle hem på lunchen och käka, så jag hängde på :P Det var skolfoto för oss kamratstödjare (a) vi fick se fotot efteråt, och det blev faktiskt helt okej, oroväckande nog. mammas kille fyller år idag, så vi åkte dit bort, kom precis hem. Har varit där ända sen ja slutade i skolan, jag gjorde den mumsiga tårtan ;) Satt och pluggade där, eftersom mitt mål i matten är att hänga med på lektioneerna och jobba så många tal i veckan som man ska. Och jag redan efter en vecka lyckas ligga efter, så har ja jobbat igen mig idag, puh! skönt att ha det gjort i alla fall :)

RSS 2.0