misslyckat

maten                                          ungefär så här gott var det!
I onsdags bytte vi hk grupper. Utan heddan blev det katastrof! Medans jag gjorde potatisen i ugnen som man skulle så gjorde de andra helt fel. Först skulle man blanda ihop krossade tomater med kryddor och sånt, sedan skulle man forma och steka de grekiska köttbullarna vid sidan av. Istället så blandar de ihop köttfärsen och de krossade tomaterna och den röran och börjar steka. Men hallå? Vi kunde ha gjort köttfärssås av det om inte min lärare hade kommit och hällt i hundra Liter ströbröd som gjorde den hård, smaklös & äcklig! Allting blev bara fel. Visst, det var ätbart, men det ser ju otroligt äckligt ut?!

Mode malin?

Förut kunde jag bli irriterad över att någon bar likadana kläder som mig. Nu ser jag det på ett helt annat sätt. Köper någon ett likadant plagg som mig ser jag det istället som en komplimang. Man köper ju likadant för att man gillar det? Det betyder att man ser upp till den personens stil. Enligt mig alltså.
I skolan i torsdags skulle man rita ett minne eller något som var typiskt med sina nära och kära. Några av mina vänner ritade kläder eller skrev "Mode Malin" på mig. Jag visste inte att det var så de såg på mig :)
Vilken person ser ni framför er när ni tänker på mig? ♥midsommarbilden

På bilden: Malin Källström By: Victoria Källström
Ganska lik, man ser att det är jag på bilden, visst? ♥

mariefred

jag.. okej den bjuder jag på! 
'
världens sötaste hanna ♥

hejdå sthlm!

Om en liten stund drar jag till mariefred, med min kära vän hanna. Vi ska fösröka fota lite, så ni har någgot att se fram emot! :) Hemma igen imorgon någon gång. Puss på er! ♥

äntligen fredag!

Malin & Persson på bilden. Jag blir lycklig av att kolla på den :)

så grymt snygga!

Sitter och funderar på vad som vore smartast. Antingen att beställa något nu, eller att önska mig i julklapp? ♥

Jag saknar USA!


Fredagen den 13e är en turdag

Som vanligt tränar jag på Fredagar. Sist det var fredagen den 13e var det den bästa träningen, ever! För mig är det en turdag. I Fredags insåg jag att min nya byggrupp äger & mina sträcktar sitter :D Love it!

Är det bara jag som har tur varje Fredagen den 13e? ♥

I love it, do you?


Jimmy Choo's kollektion för H&M

Jag som helt hade glömt bort att kollektionen släpptes idag. Hade planerat att gå upp tidigt som fan, för att komma in bland de 160 första. Äntligen kommer det lite mer "seriösa" klädet till H&M. Skitsnygga, men ganska dyra! Det mesta verkar ju vara slutsålt nu, tyvärr. Jag sumpade min chans.
Mina fyra favoritoutfits, vad tycker ni om Jimmy Choo's kollektion? ♥

my weekend

Lördagen var så chill den kunde bli. Myskläder, tv och annat oansträngande var min grej. På kvällen mötte jag Hanna, Sofia och Mathilda. Först hyrde vi filmen blond and blonder, riktig tjejfilm det! Vi köpte massa godis och bänkade oss i mitt nyrenoverade vardagsrum (a) Bild kommer senare, om jag orkar..

Farsdag- Pappa måste vara lyckligt lottad som har mig som dotter. Först fick han frukost på sängen, sedan lagade jag en supergod middag till oss, sen fick han sin farsdagspresent. Hur mycket tid lägger ni ner på farsdag?
Söndagen blev en stressig men lyckad dag! Kombinationen brukar ju inte vara super. Stresshopping i skhlm, med amanda & hanna. Kom hem med ett riktigt fräckt linne, hårband och farsdagspresent. Fick sticka hem ganska tidigt eftersom jag skulle träna. Det gick awesome as usal :)

Diamonds is the fighters

Med er är jag lycklig. Ni är riktiga glädjespridare. Byggen stod i alla grupper. Vi kämpade på i gymnastiken.
Programmet gick bättre än någonsin.
Riktiga krigare, i like it!
Julia & Jojjo- flickis flickis salto
Malin- Stillastående flickis flickis salto

inflammation i foten

När jag kom till skolan imorse och la upp benen på en stol eller vafan det var, såg jag att den där knölen (som man har på foten) var helt svullen. Jag fick panik under en kort stund. Det ser ut som en halv golfboll ungefär. Fast den är inge farligt, enligt vårdcentralen. Det är typ bara det att den kommer försvinna om långa 3-4 veckor. Kommer få självmordstankar på knölen inom en vecka. Jag vet det. Får väl träna iaf, men kommer inte kunna hoppa på träningarna, för då kommer jag slå ihop knölarna, vilket kommer göra ont som i helvete. Om den blir ännu större och det gör grymt ont, då måste jag sticka in en spruta för att tömma vätskan. Är det något som jag inte tycker om så är det sprutor. Önska krya på mig, träningarna börjar ju imorgon! ♥

juste fick tillbaka Engelska provet- VG dära, men jag var grymt nära MVG ;)

förbättring på väg

Om jag inte gör något snart åt min design eller börjar förändra saker på bloggen, då kommer jag tröttna.. Jag vill så mycket med bloggen, men tar mig aldrig tiden. Vad tycker ni jag borde skriva mer om? :)
Outfits, Modeinlägg, Cheerleadingbilder eller Tyckande och tänkande? Kommentera! ;) ♥

har man tråkigt så har man

scorp- kallstrestching

Just nu känner jag för att göra vadsomhelst, för utom att plugga. Jag hatar prov. Egentligen behöver jag städa mitt rum också, skulle det nu ske så är det ett mirakel. Varför fastnar man alltid framför datan när man har annat att göra? ♥

The fun is over

Jag ska avsluta höslovet bänkad framför tvn, men först-duschen! Hoppas det går någon Halloweenfilm så det blir någon känsla för högtiden. Känner för en lång sovmorgon imorgon, fan för skolan!
Är ni nöjda med erat höstlov? ♥

Yesterday- Det märktes att det var halloween


Påvägen hem från Tibro, där jag jobbade var vädret tungt. Himlen var full med kilometerlånga svarta moln. Fick en känsla av världarnas krig. Det fanns ingen ände av molnen, mörkret tog över. Typiskt med fullmåne på halloween! Kände inte för någon skräckis på kvällen, det fick bli 40 days and 40 nights. För en gångs skull slapp vi allt plingande på dörren, men utklädda ungar. Tur det, eftersom jag jag hade ätit upp godiset.. (a)

RSS 2.0