söndag, funktionär på tjejmilen & första träningen

gick upp samma tid som idag, 7.30. blev hämtad av julia 8.30. Jobbade hela dagen som funktionär på tjemilen, med laget. När det bara var någon timme kvar, ville man bara lägga sig ner på marken och dö. Vi ansvarade för 25 000 väskor. Tänk att spring hit & dit halva dagen, inte det som står först på vill göra listan direkt!

Senare var det träning, första träningen efter sommaren :) Det gick bra, fast man var lite trött i kroppen (a) har växt om alla baser nu, så jag blir sidobas nu. tyvärr. men man lär sig med tiden, antar jag. vi fick köra ballonggolv, som vi aldrig har kört förut. men jag har förstås kört det förut, på gympan.

you make me feel special

har börjat snacka med en så himla fin kille, gud vad glad jag blir! ser fram emot att filmen jag kollar på ska ta slut, så jag kan snacka med han sen.
puss! ♥

hatar msn för tillfället

varför ska den logga ut hela tiden ?! Har varit inne hela dagen och den har loggat ut sammanlagt 5 gånger, om inte mer. blir lite irriterad faktiskt. kom precis upp ur duschen, sen ska jag snacka med en på msn ;) pappa kom med amt från grekiska kolgrillen nu, ciao!

sista sommarstyrkan gjord, check!

imorgon börjar träningarna :)

Har verkligen försökt att vila min sträckning under sommaren. Jag har lyckats väldigt bra!  jag precis är klar med styrkan. Hoppen brukar vara värst för min sträckning, men nu kändes det riktigt bra. Har bara hoppat några gånger i sommar, då jag hoppats på att min sträckning ska gå bort, efter all vila. Det var faktiskt väldigt smart gjort, för jag hoppar lika bra som förut, fast nu utan smärta :D

fredagsmys

Hade origentering igår igen, VG kartan denna gång, med min käre partner hanna :) vi klarade den också, vilket jag är sjukt nöjd över :) Hade det som sista lektion, så vi sparade tid genom att springa, vi fick alltså sluta tidigare ;) jag, hanna, mathilda & sofia w, drog till godisbåten direkt efter skolan. Första gången som jag inte köpt något godis när jag var där :P sen drog ja hem till hanna, käkade hennes underbara tacopaj, och hade det trevligt.

senare gick vi hem till mathilda, slog vi på teven och kollade på baksmällan. Sjukt rolig film! Vi hade det mysigt framför teven, åt godis, orkade inte gå hem och hämta mitt så jag ficka smaka lite av hanna (a) Efter filmen spelade vi rat slap, ett kortspel. Nämn någon gång som man inte har smärta i fingrarna efteråt? Har ni inte spelat det kan jag bara säga: ni har missat något!

skola, inga lektioner at all

 
Jenni                                                          Malin som brunett

 vilken underbar dag! visste att det skulle vara fint väder, men eftersom det var så kallt på morgonen, tog jag inte ens med shorts.. Dagen började med en sovmorgon på en timma ;) när vi kom till skolan delades vi in i olika grupper. Min grupp fick börja, man skulle följa en karta, sen skulle man stöta på olika stationer på vägen, Där man fick olika uppgifter, Det var ganska roligt faktiskt ;) det gick ut på att man skulle sammarbeta.

Efter lunchen gick vi upp till IPn, Man fick välja om man ville spela fotboll, brännboll, volleyboll eller hoppa hopprep.
Det var strålande sol, och där stog jag med mina jeans, som klippade fast på benen! skulle ha tagit shortsen,, Men aja, så blir det ibland. Sen stack jag hem efter klockan 2 då vi fick sluta (: Åkte hem till mig för att hämta pengar med jenni, sen tog vi en sväng i centrum. vero moda har öppnat där nu :) och jag hade inte kollat in den nya en ;) det är alltid trevligt med en ny klädbutik i närheten :D Köpte en väska förresten! och ett par trosor.Den andra går ju inte att stänga, inte så praktiskt -.- Sen sprang vi iväg till bussen, hemma hos jenni bakade vi paj, Åt godis, snackade en massa & åt middag i fönstret ;) en mysig kväll kan man väl säga, jenni med dig vet jag att jag kan vara mig själv , tack gumman (a)

halsont, börjar jag bli sjuk?

har varit frisk under hela sommaren, men strax efter skolan börjar igen blir jag alltid sjuk, varje år. det är helt sjukt! Nu när träningarna börjar igen och allt! hoppas det inte leder till förskylning, man får hoppas på det bästa! ska faktiskt krypa ner i sängen nu, ja är så jävla morgontrött så det är bäst jag lägger mig nu, haha! 

hoppas jag friskar på mig! ♥

onsdag, begravd i plugg

jag älskar onsdagar, för vi har så lite lektioner (: Dagen började med hemkunskap, vi gjorde fruktsallad med grädde. I min grupp fungerade det grymt bra, vi sammarbetade mycket bättre än alla andra tycker jag faktist!  ;)  vi la till och med upp frukten i en ring och grädden i mitten, med en vindruva på toppen, riktigt fint ;) Vi fick sluta en timme tidigare också, eftersom det inte blev någon Elevens val. Gick hem till hanna där vi råpluggade :P Spanska glosor, matte & hemkunskap. Denne vecka ska vi jobba 88 tal i boken, seriöst jag dör! Imorgon är det chilldag i skolan, inga lektioner eller någonting. vi ska göra massa samarbetsövningar vad jag vet, men ni får höra mer imorgon ;)

imorgon ska det vara fint väder hatr jag hört :) ♥


tack hanna

har letat efter en vit stickad tröja från gina i hubdra år nu, och jag har percis insätt att den inte finns kvar någon stans! Hanna ( karlson)  däemot köpte en sån för ett tag sen, och vill inte ha den, så jag får köpa den av henne :) På söndag blir den min :D förmodligen. om den sitter bra dvs. 

var bara tvungen att berätta det (: ♥

tisdag

 

jag gör verkligen allt för att slippa plugga just nu.
Jag orkar inte. Det känns så segt efter sommarlovet ,och vi har redan prov snart, fyfan! Spanska glosor till fredag, jag borde verkligen plugga, men det finns så mycket annan kul man kan göra istället, tyvärr. Borde kanske ta en nypa luft, okej, sen sätter jag igång! 

Min dag har sett ut precis som alla andra skola, skola, skola. Första idrottslektionen var i alla fall efterlängtad! ;)
Även fast det var origentering.. Sprang med hanna, vi kom tillbaka först av alla tjejer och startade bland de sista, good job! (: Solen sken som bara den alltså! och kan ni tänka er att jag hade mjukisar på mig också? inte svalt och skönt direkt!  Jag är är väldigt stark i idrott. Tills man kommer till origenteringen. Men jag vet i alla fall att jag är godkänd nu, VG nästa? Det skulle kännas så himla bra, men ska inte hoppas för mycket. Annars hade vi bara skrivämnen idag. 

När jag äntligen kom hem efter att ha gått 8 timmar i skolan, eller lite mindre eftersom vi fick sluta lite tidigare (a)
Ville jag bara slöa & ta det lugnt! Men då ringer min kusin och frågar om det är okej att dom kunde komma förbi ett tag.. Inte precis vad jag kände för, men vad gör man inte för släkten? Jag och rut, vi ritade, tejpade & hoppade på min studsmatta. Hon ville verkligen aldrig gå härifrån, ville stanna här för alltid xd 

stressig dag, ingen bloggkust

har gått i skolan, segt som vanligt  på måndagar.. Vi hade inte många skrivämnen vilket var skönt ;) Efter skolan skyndade jag mig hem, för att åka vidare på lagmöte i bromma. Det började sex, så jag hann precis hem och äta innan pappa och jag fick slänga oss in i bilen! Sen jag kom hem vid 8 så har jag kollat på tv. Nu vet jag att träingarna börjar igen på söndag, bara att fortsätta på sommarstyrkan alltså ;) men ska fixa kite inför morgondagen nu, puss & godnatt!

lördag kväll, mys hemma hos sofia



bilder från igår, i stan


malins äckliga smoothie och sofias underbare slush :)


sofia


sofia och malin. Ingen bra bild på mig, den bjuder jag på :P

stan med sofia jordan nu


vi hörs sen, puss!

gårdagens outfit



malin & heddan

Linne Forever21
Skärp Mammas
Kjol MQ
Skor Indiska

vad är inte bättre än att träffa sina vänner en fredagskväll




Innan det var jag och olivia i skhlm, där vi mest kollade runt. Rea på belleshoes, alla skor kostar 99kr, förutom stövlar. Fattade såklart inte att det var rea på alla, så jag testade inte några -.- Men idag ska jag till stan med Sofia jordan, som jag inte har träffat på ett år nu? Och då ska jag fan prova några, får väl se om jag hittar några fina ;)
Åter till fredagkväll! Det var olivia, jenni, heddan, hanna, amanda & fia. Fia har bytt skola nu, så det var trevligt att träffa henne nu, då det var ett tag sen sist :)  Vi snackade en hel del, spelade kort och underhöll oss på andra sätt ;) roligt var det i alla fall. Tycker jag var rätt duktig igår kväll faktiskt, jenni & olivia vet vad jag menar (a)

fredag, skoldag

i skolan, bild lånad från heddan 

Har glömt att dela med mig av att det har börjat två nya killar i min klass.
Det ena är så grymt snygg, enligt mig. Men det snygga var inte i skolan igår. 
Jag hoppas verkligen att han kommer tillbaka!  (: Han kanske har bytt tillbaka,
till sin gamla skola igen, men ma nfår väl hoppas på det bästa! :P




äntligen fredag!

skolan idag var bra! kom hem från skhlm för ett tag sen, ska till olivia nu ;) Där jag ska träffa några kära vänner, men bussen går strax! ;) måste skynda mig. vi hörs ikväll/ inatt :)

nu börjar american pie- the wedding



har ni sett början haha! jag kan fan skratta i år åt det :) ni vet på restaurangen? :P

torsdag. snart helg, håll ut!


gammal bild  på hanna & mig

Mitt mål att lära mig kort division är slutfört! men bara tack vara sötaste hanna, som hjälpte mig :) <3
Det var faktiskt en helt okej dag, i skolan. Vi hade bild, god mat & sen mest genomgångar av planeringar ;)

Vi hade också som ett litet läxförhör på en del matte som vi jobbade med i 7an, det gick faktist ganska bra :) bätte än jag hade trott i alla fall! våran lärare berättade också att man på sommaren glömmer bort 70 % av all kunskap man lärt sig under 7an. Det är ju hemskt :O då måste man ju lära om det mesta IGEN..

Efter skolan drog jag hem. Skulle gå till bibblan och låna en bok, vi ska börja läsa deckare nu på svenskan..
Sen gjorde jag sommarstyrkan, det gick bra. fast lite sämre än sist faktiskt..

känner för att göra mina naglar lite fina ;) kanske blir en fransk manikyr om ja orkar (a)

puss!

första skoldagen på länge

idag blev det inga vanliga lektioner, som tur var. Vi hade genomgångar om schemat, som är det sämsta jag någonsin haft, but that's life! Sen kom glassbilen, och alla blev glada :) Sen gick vi igenom betygskriterier, fick planeringar för olika ämnen och sånt. Det härligaste var att träffa alla, det kändes som att det var jättelängesen vi sågs ;) Vi fick sluta 13.30 i alla fall. Strax där efter var hanna, jag och persson påväg hem mot hanna. Där stekte vi plättar, och jag gjorde dom lite för tjocka så det var mitt fel att dom inte blev så goda.. haha! (a) vi satt ute i solen och åt, och snackade lite. Det var då jag insåg att sommarlvoet var slut, imorgon börjar liksom alla vanliga lektioner och så, nej jag vill inte! Vi hade det väldigt trevligt sen också, men nu ska jag stretcha! :)



I'm here without you baby- 3 doors down

min ipod har stannat :O

såg det nu, när jag skulle lägga ner den i väskan inför morgondagen. Seriöst, jag har fan tårar i ögonen.. Men jag får väl gå till teknikmagasinet efter skolan, det går ju på garantin som tur är ;) Bra start på höstterminen. Utan min älskade ipod. aja! Nu ska jag se vad ja ska ha på mig imorgon, det här kmmer ta evigheter puss & godnatt! ♥

en a'la malin


emma tyckte att den här bilden var söt, så jag tog den bara för hennes skull!
osminkad


osminkad

Diadem H&M
Tunika Bik Bok
Leggings Bik Bok
Skärp Mammas
Väska Dixie
Skor Eurosko

friheten är över, imorgon börjar skolan

  

fyfan vill inte ens tänka tanken! visst är det härligt första dagen när man träffar alla kompisar som man inte har träffat över sommaren, dom saknar jag. Men seiöst alla läxor, prov & lektioner är inget positivt i min synvinkel, men det är ju bara att stå ut :) håll ut alla 95or, bara 2 år kvar tills gymnastiet ;) Får betyg nu, börjar i 8an, och det kommer inte kännas så speciellt, känner jag redan nu. Vi kommer ju fortsätta att plugga på som vanligt, bara att dom betygsätter, no big deal! Eller jo egentligen, bara man satsar så lär det ju gå bra ;) har faktist förberett mig lite med att köpa ett sjuämnesblock, stiftpennor & en mapp där jag kan ha alla papper/ stenciler. Vill sitta uppe hela natten, bara för att inte slösa bort den sista tiden av sommarlovet, men man vill ju inte se ut som ett lik imorgon i skolan, så det blir sängen ändå!



en skrattglad dag

idag har jag umgåtts med emma :) vi skrattade så vi grät, av olika orsaker haha (a) Vi hade det riktigt kul :) Emmas gulliga mormor kom förbi och bjöd oss på supergoda pannkakor, som gjorde min mage glad :) Vi körde lite wii och så innan jag skulle hem och käka, passade på att springa några km också! :) Världens snällaste emma hjälpte mig med headern ;) tack så jätte mkt, det värmer ♥ Jag har märk att jag är väldigt petig när det gäller headern, vill att allt ska vara på mitt sätt, förlåt emma om jag gjorde det krångligt för dig.. :) 

det blev ett riktigt bra resultat i alla fall tycker jag, vad tyker ni? :)


klicka för större bild

min sista sommarlovsdag

ska jag tillbringa med min  sötnos emma! ;) kommer hem senare, vem vet kanske blgogar jag där :)?

puss på er!

malins sommar 09


Norge, bilder kommer senare när jag har tid

Min önskning var att åka till oslo, om det blev någon tid över. Ville såklart shoppa, trots att det är lite dyrare i norge. Scandinavin Callook Classic, var i gardermoen. Precis intill där låg en flygplats, ganska irreterande med plan som åker eller landar var 5e minut... När vi väl var framme på fredagskvällen, packade vi upp montern, sen kollade pappa och jag på into the blue,  Tycker den är riktitgt bra! :) När klockan plötsligt var mitt i natten, gick vi och la oss. Gick upp tidigt på lärdagen, jobbet väntade!  Ni kanske undrar vad jag jobbar med..? pappa är filmare, och gör bilfilmer. Sen står jag och säljer dom, that's it! Det har varit mitt sommarjobb i några år nu, och jag kommer fortsätta att jobba med pappa så länge jag kan :) För det mesta regnade det över lördagen, så racen blev inställda. Fick lite tid över att måla naglarna med ett av det rosa nagelacken som ja fick med i tidningen SOLO :) it's beautiful! det blev samma vida på söndagen, gick upp tidigt men vädret häll i sig! :) lite blåsigt, men strålande sol! det var folk där från hela europa, så det blev mycket engelska för min del ;) bra för min språkutveckling, haha!   Vi packade ihop så fort som racen och prisutdelningen var slut, sen var det en lång resa att se fram emot. Vid charlottenberg i sverige, stannade vi vid en godisfabrik :) 1000 sorters godis, och underbart stort. det kändes som man var i himlen, haha :D Eftersom pappas folka buss varken har vindrutetorkare, eller halvljus så fick vi stanna hos några komisar i kristinehamn och sova över, igen. Den yngsta dottern i familjen är så himla gullig! Speciellt med den varmländska dialekten, i love it! vi hade det riktigt roligt på söndagskvällen, dans, hopp i sängen & sång :) Dagen efter var hennes första dag i skolan, jag peppade henne lite och berättade att det " är jätteroligt i skolan" fast jag ljög- med det var bara för hennes skull. Sen sov vi ut på måndagsmorgonen, vilket är idag. Sista utsovningen för sommarlovet. Vi packade ihop, sen drog vi hemåt efter frukosten. Vi klarade oss undan från regnet, och det kunde inte ha blivit ett bättre avslut på norge resan. Vi stannade nemligen och shopapde i eskilstuna, och det kan jag inte påstå att jag hade något emot :P bilder kommer senare! :)

vilket tråkigt inlägg, men ni måste ju veta att jag lever! :)


stop i kristinehamn

nu har vi stannat i kristinehamn, hos pappas kompisar. Vi åker vidare till norge imorgon.. Jag är bara så jävla förbannad, tänker inte skriva om bråk i  bloggen, det är mitt privatliv. J vi ska snacka, och det är så fort som möjligt! Åker typ vidare imorgon bitti vid 8 eller något, sen hörs vi på måndag kanske ;)

puss!

packar, norge nästa!

ska jobba i norge med pappa, på scc (scandinavia callook classic). Sista jobbtilfället för säsången, skönt! Nu ska jag bara slänga ihop en snabb packning, sen drar vi iväg på en 5 timmars resa upp till oslo. Om ni är nyfikna så kan jag ta kort på bussen, så får ni se bilder sen ;)
nej, nu måste jag faktist lägga på ett kol, puss på er här hemma ! :)

mitt bidrag till primms outfit tävling!



Brillor Usa
Örhängen Glitter
Armband Födelsedagspresent
Topp Guess
Shorts Avklippta jeans
Liten väska Bianco

rösta på min outfit: primms.blogg.se

åker till norge, oslo idag

jaha, då blir det ingen bloggning först skolan börjar igen på onsdag. Kommer ha tillgång till datan först på måndag, men de två sista dagarna ska jag ha sommarlov, utan datan :P men jag skriver lite mera sen, puss!

jag önskar att det var skolavslutning nu, och att sommaren precis ska börja

skolavslutningsoutfiten, klänning MQ ;)

13 augusti, det känns redan som att hösten är påväg


ganska seg dag, fick enorm huvudvärk av vädret. Nu har vi väl sett den sista solen för året.. hemskt att säga det! Själv tycker jag att det bara borde vara vinter i en månad, sen borde resten av året bestå av sommar :D Nu har det "Svenska vädret" kommit, regn & rusk! 
det blev en springtur några timmar efter frukosten, pappa cyklade bakom mig. otur som man har, lyckades jag ändå få håll. Inte så passande med vädret, eftersom det var dålig luft ute, samtidigt som jag brukar få svårare att andas när jag får håll. Not a good combination! 
Fortsatte sen att göra iordning i mitt nya rum, det går framåt ;) I något tidigare inlägg idag, eller nu får man ju säga igår, fick ni ett smkprov av hur det ser ut i garderoben ;) 
Vad tycker ni? kommentera gärna! :)

Efter lunchen vid kl. 16, kände jag mig sugen påatt ta en sväng till ung 08. Skulle dit emd Daniella & Thomas, men dom hade tydligen inte planerat att åka just idag. Den enda dagen som jag kunde på hela veckan.. Plus att jag missar The voice :O fan! så blir det när man är borta och jobbar, fyfan. 

Så jag umgicks lite hemma med pappa, sen hängde jag bara framför datan. Nu har jag bara två lediga somamrlovsdagar kvar för min del, de andra dagarna ska jag jobba på! Jag och pappa firade med att huta hangcock & hämtmat ;) kycklingspett med jordnötssås, såklart! 

njut, njut, njut av sommarlovet! :)




mitt tips för bättre självförtroende


Våga tro på dig själv. A
cceptera din kropp. För du är vacker precis som du är. Även om du har små bröst, känner dig tjock, har för stora höfter eller helt enkelt har bestämt dig för att inte acceptera ditt utseende. Att klaga över sig själv eller sin kropp mår man bara dålig av, det är inte värt det! 

Köp ett par spetstrosor, eller liknande så brukar man genast känna sig sexigare! 
Hitta det som du är nöjd med & glöm bort det andra.


blood is my fear


nu är kläderna på plats i garderoben

iaf i den ena ;) här kommer en bild:



juste, har typ en del kläder hos mamma också, men aja -.-



me love american donuts

Va ju på grönan igår med Bella, Rosanna & Emelie helling  ;) Lugnt den bästa dagen att åka på, eftersom det var första dagen på  ung08 igår :) Vilket betydde att det inte alls var så mkt folk på grönan, perfect! Pappa övertalade mig på morgonen att det verkade som att det skulle bli äckligt varmt, under dan. Så där kom jag till grönan med shorts & topp. Som ni säkert märkte igår så började det regna :O Alla fyra hade shorts på sig, men jag och bella hade såklart glömt tröjor också.. Det blev en kall men rolig dag, det är ju kul när jetline går mkt sanbbare av regnet :D När der regnade som mest, passade vi på att sätta oss på ett fik, där jag och bella åt american donuts, yummi! :) Kände mig lite nyttigare än rosanna & helling, som satt där och suktades med sockervadd, haha! Men det slutade ju med att jag smakade iaf :) åkte insane, den var faktist inte så läskig som jag hade trott :) blev lite förvåndad,  för när bella och jag åkte katapulten såg det ut som dom var ungefär lika höga :P Strax innan middagen åkte vi hem, eftersom det aldrig slutade regna..

idag blir det grönan :D

håller på att fixa mig, har ganska stressigt. mpste hinna köpa pksjukstabletter också,e ftersom jag har börjat må illa efte karuseller och sånt :P vi hörs ikväll, när jag komemr hem

njut av de sista somamrlovsdagarna! ♥

gör om i mitt rum, har fullt upp

mitt rum är inte ens klart , väntar med att fotatills det är helt klart. kommer bli klart typ näst, nästa vecka, så ni får ha tålamod haha! Vi köpte en hel del grejer på ikea iaf, somsagt ni får se resultat senare :) Sprang med pappa ikväll också, plötsligt kände jag mig väldigt duktig! :)

idag ska jag få ordning på mitt rum

nu ska jag och pappa åka till ikea, sen när jag kommer hem måste jag göra sommarstyrkan! Om det blir fint, kanske ni får se hur det blir i mitt rum ;)

puss♥

nu ska vi köpa glass

vi var i stan ett tag, men bella övertalade mig att inte shoppa så mycket. Det slutade med: en brun hårfärg, och ett par spetstrosor (a) mer än så blev det inte, får väl se när jag färgar. Tänkte göra det typ några dagar innan skolan börjar, så att det inte hinner blekas så mycket, nu när det är så fint soligt väder ute! (: Ingen brådska alltså!

dagens outfit

gud, det var grymt länge sen jag slänge upp en outfit. Varför har ni inte sagt någonting..? aja, nu kommer en iaf!


jag står jättekonstigt, men aja!





Topp från en gatubutik i Norrtälje
Shorts Lindex (förra årets)

stan nästa

nu har jag gjort mig i ordning, ska försöka ta en dagens outfit, om ja hinner! Nu ska jag äta lunch, sen ska jag träffa bella inne i stan ;) Dagens köp kommer senare, men jag ska faktist inte köpa mycket alls, ska vara duktig :D


vill se filmen!

jag kom bara att tänka på hur gullig du är emma


lite mer om igår

heddan och jag käkade middag, sen drog vi till joel. Bussen som inte ens går varje timme passade för en gångs skull, men heddan ville såklart gå, Ingen härlig känsla när man såg bussen åka förbi. Vi badade hemma hos joel, han har ju sjötomt. Det var typ 23 rader, gud det börjar bli riktigt varmt i huddinges vatten! Sen kom typ steffe, och någon annan hockeyspelare, steffe är väl ingen favorit direkt!! Dom stack ganska snabbt med kanoten/kajaken, härligt att slippa han! Patrik & joel stack iväg med fyrhjulningen, vi kände oss lite övergivna men, men! Vi satt och frös, men vi underhöll oss med joels söta katt. Den gick typ ett steg sen ramalde den hela tiden, för att den ville att vi skulle gosa med den, fett söt ju! Juste jag måste ju bara skriva dethär: Patrik har lärt sig att dyka! grattis :P

någon kines har addat min msn

för det första:
hur fick han tag i min msn?
Han ba: jag hittade den på omegle.
Vad fan är det :O har aldrig hörts talas om..
Tog bort hans msn, men han fortsätter
snacka, och kallar mig "baby" usch!

Ska försöka sova nu, men han fortsätter ju bara att skriva, åh!!


aldrig mer skipbo med heddan

nu blir jag lite irriterad faktist, jag hatar att förlora.. VIlken jävla tur hon har, helatiden!  :O Hon krossar mig varje gång ju..Nu har vi spelat typ 100, ggr, men jag har väl vunnit sådär 2 ggr kanske :O Nej, aldrig mer skipbo med heddan.


mörtsjön med heddan

Imorse gick jag upp vid nio för att springa. Mysigt, mysigt att springa ute i 24grader. När jag kom tillbaka, gick solen i moln, ganska irriterande. Fick skjuts till heddan av pappa i folkabussen. Vi drog vidare gåendes till mörtsjön, där vi solade & badade :) Varmaste sjön i huddinge, den var nästan inte svalkande.. Har solat ryggen sen i måndags, man ligger efter ganska rejält med magen, haha!












foton gör livet fyllt av minnen

3-7 augusti, vätö

Måndag: Vi skyndade oss att hoppa i vattnet direkt när vi kom fram, på eftermdidagen. Hämtade luftmadrasser och simamde över till flytbryggan, mittemot våran ö. Där körde vi bakåtvolter & luftmadrass race, haha!

Tisdag: Vi åkte med bustern till en vit sandstrand, grymt härligt! Emma och jag gick runt hela ön, längst vattnet. Emma klev på en vass sten, så hon fick värsta revan i foten. Sen fortsatte oturen för henne, en 3cm fisk bet tag i hennes fot, den ville inte släppa taget :O Hon fick panik, och ramlade ner i vattnet. Vi grillade choritzos, badade i det iskalla havsvattnet! Framförallt solade vi i den heta sanden :)

Onsdag: Vi paddlade till en liten öde ö, där vi var alldeles för oss själva. Skönt att komma bort från släkten ett tag..
Vi solade och badade näck, riktigt roligt! :) Vi drog oss tillbaka till lunchen, eller man kan väl säga att marcus ( min kusin)  boxerade oss tillbaka (a) Sen blev det ringåkning på högsta grad! Emma och jag satt på samma ring, och victoria ( min kusin) satt på en egen. Skitkul att åka två ringar samtidigt, man puttar ju ut varandra hela tiden ;) Emma och jag var väldigt duktiga för att sitta två på en, vi ramlade faktist aldrig ens i samtidigt, det blev en åt gången, haha!

Torsdag: Vi paddlade tillbaka till den öde ön, det var ju så mysigt där :) En snabbis hem och åt lunch, sen åkte vi ring till gräddö! Vi ramlade inte ens i, och vi satt på samma ring idag igen ;) På gräddö handalde vi mat, tankade båten & köpte glass! Smakade den nya Ben och jerry's glassen för fårsta gången(a) grymt, enormt, supergod! :D Påvägen tillbaka gick det inte lika bra, asså nu skulle barar se vågorna! Vi ramlade i en efter en, så det tog lite längre tid att komma tillbaka..
Båten var ju tankad, så nu blev det full fart med vattenskidor. Min andra gång, och jag stog på första försöket :)  Sen till middag blev det revbenspjäll, min favvo mat :)!

Fredag: Vi badade ett sista dopp, solade lite & avslutade med en chicago! Emma vann, men jag vann ju dagen innan ;)
Efter middagen blev det avfärd, hemåt.



landet med emma

    
         

nu ska jag leva för de vänner som är äkta & skita i de andra

Jag tackar för tipset, du vet alltid vad som är bäst för mig, tack för allt stöd <3 Jag tänker inte kämpa för någon vänskap med dig hanna karlson, allt du har gjort är oförlåtligt, jag ger upp nu, du ska inte få svika mig igen..

vädret får mig att längta, snart åker vi!


Ha det bra hemma i sthlm! Men jag kommer ha det finaste vädret, hihi! 
Visst ska det vara varmare i huvudstaden, men ja komemr bli brunast eftersom
det är soligare där, puss på er sötnosar!♥


man behöver sömn, för att överleva.

jag ska sova nu, eller okej VI. Sitter och skrattar åt emma som sprang sina jeansshorts tidigare idag, haha! Jag förstog inte hur det gick till, hon skulle "bara" hämta någonting, sen kom hon tillbaka med trasiga byxor.. Vad gjorde hon där uppe egentligen..? Så här säger emma till pressen idag :

-Vad hände egentligen med dina jeans shorts?
-Jag har ingen aning, ena stunden var dom hela, andra stunden var dom rivna... 
- men hur kan det ha hänt?
-jo det är så att vi hade ett... trumvirvel.. ROVDJUR där uppe, skrållan heter hon, en bondkatt på 14 människoår.. AKTA ER FÖR HENNE!!!! HON GILLAR BYXOR!!! men jag klarade mig :)

det var alltså intervjun med emma clara margareta johansson där av hennes bloggnamn : ecmj !
tack och hej!

landet imorgon, med sötnosen emma!

rubriken säger allt, ska till landet ute på vätö imorgon. Stannar till typ fredag, beroende på väder :) Bilder kommer senare, färvänta er inte någon upptatering, det blir svår utan en dator! och nu hittade hon min godisgömma, den lilla godis ungen ! som tur var gillade hon inte mina skittles , mer till mig! 

Emma ;)

blacksmits nats 09

jaha, då var man hemma från jobbandet! Sov över så det blev en dag till, tyvärr. Men vad gör man inte för pengar :P Riktigt irreterande att sitta i en monter i skuggan, när man bara vil ligga på en strand någonstans och höra fågelpipen och vågorna slå mot klipporna. Skönt att inte vara pank längre iaf, så det var det värt! När ja kom hem åkte jag till emma, där jag tränade lite med hennes wii fit. Sprang 6,2 km vilket borde bli 3-4 km i verkligenheten ;) 


bilder från djurö

   

paddlingen i onsdags

        

RSS 2.0