desperate houswives



Egentligen måste jag skriva en text på engleska, men den glömde jag hemma hos hanna. Så nu sitter jag bänkad i soffan och kollar på desperate housewives istället.

kollade ni också?♥






Tisdag

Dagen började med sovmorgon, dock var dagen inte så rolig eftersom jag var på grymt dåligt humör. Första lektionen hade jag matteprov, gick väl bra. Men hann inte riktigt göra klart en uppgift..Sista lektionen hade vi idrott, och jag som verkligen inte hade någon lust alls att göra styrka eller springa runt och boxas.  Sen stannade jag i skolan ett tag och pluggade med några vänner, sen hade jag utvecklingssamtal. Det gick bra, iget negativt eller så. Fick sen skjuts till hanna. Mitt humör blev plötsligt mycket bättre, och hanna hjälpte mig med designen. Som ni ser har jag en ny header. Åt också middag där och vi har pluggat spanska verb. Men strax ska jag sätta mig på bussen hem.. Här är hannas blogg:)



I´m in love

fashion by malin

måndag

sitter hära hos amanda, idag har vi först åkkt hem till henne sen skulle vi gå till busshållplatsen men såklart så missar vi bussen, så istället fick vi gå til sörskogen där vi skulle träffa bettan. hemska uppförsbackar, man blev ju anfådd (?) Sen satte vi oss i parken ett tag och snackade lite, men sen tog vi bussen tillbaka. Så nu sitter vi här hos Amanda, och dom lagar pommes och hamburgare..Mums, men jag ska ta busse hem nu

puss malin

goodmorning




Vaknade för någon timma sen, och installerade picasa 3. Här uppe ser ni resultatet för en nybörjare, hehe.
Ska äta frukost nu, jag försår inte riktigt är fet sommartid nu? Ska träna kl. 14.00 och så ska SM gymnasterna äntligen komma och prova, dock var en av dem sjuk i fredags.

have a good day♥

jobb,jobb,jobb


Förlåt att det inte blev någon blogg igår, men eftersom det snöade så åkte vi till Tibro 2 inatt.. Så jag fick bara tre timamars sömn, fast passade på att sova lite i bilen också. Magnus vann segern på let's dance igår ju, oväntat själv tycker jag att Laila borde vunnit :) Idag har jag jobbat hela dagen, men det var värt pengarna. Förmodligen ska jag och hanna till skärholmen på torsdag, och då kommer det nog inte finnas så mycket pengar kvar igen. Men nu är det ju Sverige-Polen, måste klistra mig i tv sofffan och heja nu!

love malin


Fjärilsmuseet


 

Idag var vi på fjärilsmuseet i haga, med klassen. Vi kom fram en halvtimme innan dom hade öppnat, så vi fick stå ute i kylan och frysa. Det var otroligt fuktigt och varmt inne hos fjärilarna. Det var som att kliva in i en regnskog, exotiskt! Det fanns många utländska fjärilar, men lite läskigt var det när vissa flög mot ansiktet på en. Det fanns också en damm med stora färgrika fiskar, och mycket blommor. Om några timmar ska jag träna, idag sak det prova två SM gymnaster det kommer bli jättekul! men nu tänkte sjunka ner i soffan och kolla på tv. Åker till Tibro imorgon bitti. Ska jobba hela dagen med pappa, I need some moneys. Men vi hörs nog ikväll ;)


kissing & caressing malin♥


which season should I call this day?



Idag var det skola som vanligt, men dagen började med sovmorgon. Första lektionen hade vi spanska, där vi körde en lek. Man var i olika lag och varje lag hade en lagkapten. Leken gick ut på att få mest poäng. Läraren ska säga någon glosa/mening, sen ska man skriva ner svaret på en lapp och sen räcka upp handen så snabbt som möjligt. Det lag som var snabbast med korrekt svar fick poäng. Man fick heller inte skrika när man var klar. Mitt lag förlorade, eftersom killarna inte kunde hålla käften när vi var klara..
På bilden sandpapprade vi våra lerfigurer som nu har stelnat. Efteråt började jag skissa på ett porträtt av våran rektor som vi skulle göra i överrasking eftersom hon slutar i år -.-

Efter lunchen åkte Persson, hon skulle på träningsläger så henne får man sakna ända till måndag <3
Sen gick jag och jenni till Stefan våran musiklärare och övade inför storsamlingen, vi måste tydligen sjunga mycket högre. När vi sjöng vårat max blev han lite nöjdare i alla fall;) Gjorde ett sommarinlägg imorse, men det har inte dykt upp en, men det kommer nog snart ;)

kissing & caressing malin♥

from today, I will have a better update

    

Förlåt för min dåliga upptatering, men har haft så mycket i skolan just nu. Idag hände det som bara inte fick hända, lärare lägger sig i elevers privatliv.  Tänker inte berätta vad som hände, men det gällde inte mig.  Man blev bara ledsen, när man såg hur andra trycktes ner. Men jag ska träna snart, om jag hinner ikväll ska jag göra jag ett mode inlägg.
Jenni om du undrade varför jag blev tårögd i skolan när jag sjöng och kollade in i dina ögon så var det för dina ögon är så vackra<3

love ya


Godnight, dream sweet<3

..


Igår & idag




Hann inte blogga igår, i sista minuten innan jag skulle åka till träningen ringde min tränare och berättade att vi inte kom in i hallarna, så det blev uteträning i rålis istället. Tyvärr så började det snöa, så det blev väldigt kallt att vara ute i tre timmar. När jag kom hem satte jag mig i badet i en timme, för att få tillbaka värmen. Sen känndes allt mycket bättre igen! 
Kom nyss hem från skolan, är så sur för att på slöjden fick dom som är klara skära bort lera från gips ansikten. Och man fick inte sluta först man hade gjort fyra stycken :O Asso jag förstår inte varför ska vi barn få ont i händerna och göra något som våra lärare lika gärna borde göra? när jag äntligen skulle börja sy på min tunika skulle vi såklart städa, och det gjorde inte saken bättre! Tycker det har varit dålig stämmnig i skolan idag, några som har bråkat och så. Men man behöver inte ta ut det över andra det är bara så onödigt... Jag och jenni har övat på låten idag som vi ska sjunga om några veckor, det går jättebra faktist, eller jag tror de :P I bästa fall ska Olivia också vara med, kom igen :) Men nu måste jag plugga, vi hörs nog sen <3

lots of love malin


forever 21- spring collection


by: malin

skorna från belle shoes


I want to sing it with you babe


 

happy day

mamma väckte mig nyss, och då kände jag lukten av nybakad kladdkaka. mumsigt, men nu ska jag äta frukost. Sen måste ja få tag i emma (a)

lots of love malin

tunikan från gt


fredag



Idag har jag mest vart seg, och trött. Kom hem 22.30 från hanna igår, så jag hann inte blogga.. Idag slapp vi sista lektionen för vi skulle kolla på en teater i skolan typ, så vi fick sluta tidigare också. Idag hade vi tema mönster på träningen- jag och hanna blev lite för mycket björn borg XD. Vi fick prova massa nya svårare bygg, och alla körde. Det var grymt kul, och så körde vi gymnastik. Imorgon ska jag träffa emma och sen ska släkten komma hit och fira morsan, och då ska emma stanna :) Sen drar jag nog till jenni och kollar på twilight, vi får väl se ;) vi hörs imorgon<3
 
lots of love malin

hos hanna

hanna hoppade på bussen jag var på till skärholmen, men jag köpte inte skorna för det var något mönster på klacken som jag inte skulle kunna leva me (a) Men jag hittade iallfall en tunika på gina tricot 129 kr, lägger ut bild imorgon. Och ett par vita ballerinaskor från belle shoes, dom var på rean så som kostade bara 100 kr.  alldeles nyss spelade vi gt men nu måste jag gå puss

Rast

Sitter i skolan just nu. Idag har vi mest snackat om planer till lördag, det blir film & mys. Men vi vet inte riktigt vart vi ska vara bara (a). Fast vi ska ha gäster och så innan eftersom mamma fyllde år förra veckan, så hela släkten kommer typ.
har bara tre lektioner till sen slutar jag, och då sak jag till segeltorp. Ska träffa hanna och ska typ föjla till skäris, kanske ska köpa dom här skorna som är på bilden nedan, men vi får se kanske gör det nästa vecka istället, från skopunkten 300 kr.



lots of love malin♥

ny tunika


Här är bild på tunikan som jag köpte i måndags, tror jag det var (a)
Från MQ, somsagt för 199:-

Onsdag- våren är påväg

   

Plötsligt börjar det kännas som våren är påväg, härligt härligt! Idag blev jag och jenni sams igen, det känns bättre och dagen blev plötsligt mycket roligare. Vi hade storsamling 13.00 så vi slapp lista lektionen. Daniella i min klass sjöng och hon var grym, hhade aldrig hört henne sjunga förut (a) Sen fick vi sluta så jag kom hem nästan en timme tidigare. På träningen senare hade vi ju tema rosa- eftersom jag inte är ett stort fan av rosa så blev jag typ röd istället. Träningen var rolig, vi delades in i tre grupper. Och gjorde ett program på ungefär en minut, i ramsan skulle vi få in orden: diamonds, red barba, pandora och A-zen, klurigt (?) Men vi lyckades tillslut, man kan säga att den blev "lite" annorlunda. Vi körde B-bygg med Barry som topp, och sen blev det inte mycket till dans eftersom man bara fick använda sig av vissa rörelser + en valfri.  Vilket vi inte försotg så vi gjorde med bara egna rörelser xd. Och på fredag är det tema: mönster. För er som undrar har vi teman eftersom det är skoj vecka, så vi får komma med egna förslag på träningarna och göra lite vad vi vill, och känner för.

lots of love malin♥


Tisdag

Just nu sitter jag och önskar att det vore träning, imorgon får vi göra vad vi vill på träningen. Och då ska vi ha tema rosa :) Har inga rosa shorts, någon som har ett par extra? (a) Idag har jag mest vart på dålig humör eftersom jag och jenni blev osams imorse. Men sen kom heddan och då känndes allt mycket bättre:)<3 Efter skolan drog jag och Fia till ICA och skulle ta ut pengar så vi kunde gå till kvb kiorren, men det gick inte så det blev inte så mycket till godis, vilket jag hade planerat. Som tur var överlevde vi godissuget, och satte oss vid tv:n och pluggade. Men förstås så blev det inte så mycket plugg med tv:n i bakgrunden, speciellt inte när det var The Hills. Men nu har mamma lagat pannkakor, så vi hörs senare!

lots of love malin

Gårdagens outfit



* Vitt linne Forever21
* Midjekjol Gina Tricot
* Leggings H&M

Måndag

Idag hade vi slöjd prov, hade inte hunit plugga så mkt men det gick väl bra ändå antar jag. Efter skolan drog jag och persson till huddinge centrum, för att hon skulle ta hål i örat. Blev själv sugen på att ta hål uppe, men det får jag gör efter SM i så fall. Dagens köp blev en beige tunika från MQ, och ett par spets trosor från H&M. Kom hem lagom till maten, sen började jag plugga till engelska arbetet. Nu kollar jag på CSI, ska strax duscha så puss!

GULDET


DM GULD

Dagen slutade med en förtjänad guldmedalj i uppsala. Vi satte alla byggen & alla gjorde sitt bästa, allt som behövs. Nu har vi kvalat vidare till SM som är i Nyköping. Dragons & Diamonds vann, jag är grymt stolt. I år är det DYNAMITES ÅR ( inte dag barry & fifa) Mitt första guld, och första DM. D little 5 kom tvåa, och malmgren fyra. Hon tävlade med skadad armbåge fast utan gymnastik, men kom ändå fyra av sex, grymt jobbat! Tänkte sova hos hanna ikväll och fira med finalen i melodifestivalen. Men jag var alldeles för trött för det. Kommer i alla fall sova gott idag, vi ses imorgon diamonds<3


kyss & godnatt

Fredag

Dagen började med ett SO prov, det gick ovanligt bra. Efter skolan åkte jag inte till godisbåten, eftersom jag kom på att vi tävlar imorgon, inte så smart med godis då. Utan jag och Olivia åkte till skärholmen, jag köpte en midjekjol från gt. Och så hittade jag ett par söta skor, finns på bilden nedan. Idag var det ingen träning, tråkigt men kanske bra eftersom då kan vi ta det lungt inför tävlingen imorgon.




kyss & smek malin

Torsdag



Idag hände de inget speciellt i skolan. Hade Spanska läxförhör, de gick bra. Stack bara hem efter och pluggade, har haft lite stressigt eftersom jag har prov imorgon i SO. Och nu måste ja dusha, imorgon ska ja till godis båten me kompisar tror ja är redan sugen(a) Eftersom det är DM på lördag, så slipper vi träning imorgon. För vi tävlar på Lördag morgon :)

kyss & smek

håltimme

har håltimme nu, och har inte så mycket att göra. Måste typ plugga till SO provet som är på fredag. slutar 14.05 och då ska ja träna, och döda lina om ja lyckas (a) 

kyss och smek malin 


Dagens outfit



♣ Linne forever21
♣ Vit tjocktröja old navy
♣ Jeans leggins gina tricot

tisdag

 
Emma på bilden

Kom nyss hem från skolan, det var den gladaste dagen på länge. Tack jenni you make my day. Emma kom lagom till idrotten "på kryckor" och kollade, och hon hade Hanna med sig. Herregud vad jag har saknat dig EMMA <3 Påväg till bussen ramlade jenni i trappen, och sen ramlar emma med kryckorna precis när patrik kommer LYCKAT :P Tog bussen hem efteråt och innan ja skulle byta buss blev de snökrig mellan emma & mig (a) ja tror ja vann, hann precis kasta en snöboll innan ja gick på bussen :)

kyss & smek malin

dagens outfit

                                              

♣ linne GUESS    
♣ svart kofta h&m
♣ jeans rue21      

Måndag

Morgonen började med att pappa skjutsade mig till skolan, och olivia var inte där utan stackarn var hemma och var sjuk.
Det som hände i skolan var väl mest massa sksitsnack om helgen, tänker inte ta upp vad det handlar om. Näst sista lektonen hade vi slöjd, när jag precis skulle börja sy i min tunika så slutade lektionen, typiskt! Efter slöjden åkte jag till huddinge sjukhus på tandreglering, och jag ska inte få tandställning jippi! Så jag slapp sista lektionen, och påvägen hem stannande pappa & jag och handlade. Tog en liten fika väl hemma vid teven, och sen deckade jag i soffan -trött som jag var! Men pappa väckte mig lagom till middag, så nu har jag inte hunnit plugga nåt. Och hanna tränade väl sina småttingar idag, hur gick det? ♥

kyss & smek malin

träning

  
bild från en shoppingdag i dallas        bild från bion, utanför salongen dallas

Snart ska jag iväg på träning med diamanterna, det ska bli skitkul. Men nu måste jag packa ihop träningskläder, kommer hem runt sex igen, och sen drar ja till pappa och kollar på första avsnittet av Wipeout.
kyss & smek malin


Employee of the month

var det någon mer än jag som nyss kollade på Employee of the month? Själv älskar jag den, höjdpunkten på kvällen. Tillbringade hela kvällen i soffan & åt godis, riktigt mysigt. Tänkte sjunka ner i sängen nu, hur har eran kväll varit?

kyss & smek malin

lördagens outfit


♣ Tunika- forever21
♣ Svart Kofta h&m
♣ Skärp h&m
♣ jeans leggings- gt

hanna karlson mitt liv-mitt allt



Kom nyss hem från shopping i skäris, fick med mig ett par jeans leggings & en svart kofta hem. Först satt jag och hanna på en frisörsalong i vå timmar & hannas hår blev slingat blont. Det blev ganska stor skillnad, kolla på bilden.
Sandra ska ha kalas snart så ska hjälpa till lite typ, om ja inte ska hem och äta.
kyss & smek från malin


Fredag




bild tagen härifrån

Ingen bra start på dagen idag, försov mig en timma och sen kom ja försent. 10 minuter efter jag klivit upp ur sängen springer jag iväg till bussen, och står och väntar på bussen i 20 minuter. Och eftersom den inte kom så ringde ja pappa så han fick komma och hämta mig. Vi hade i alla fall matteprov idag, fyfan de sög. Och fick reda på att vi ska göra ngt tråkigt grupp arbete i NO, själv måste ja göra om fjärilar & skalbaggar.. Intressant (?) Sen blev de genrep me laget inför DM, som är nästa helg. Vi har nog aldrigkört såhär bra förut fett stolt* Mirre som frågade om ja hade lust att sova hos henne, men tyvärr så hade ja ju genrep. De kommer fler helger mannen saknar dig <3

PUSS

I'm home



kom hem för ett tag sen efter 16 timmars flygplansresa & mellanlandning i London. Att tillbringa sin tid på ett flygplan var såklart inte det roligaste man kunde göra, men jag överlevde. Nu har jag varit uppe i ett dygn, men jag kan inte gå & lägga mig klockan är fan 18.05? Kom iallafall hem meden del nya kläder, en parfym, brillor, foundation, bikini & massa godis. skrivier imorgon om texas! Fyfan, imorgon är det skola & vi har spanska prov och så, måste plugga.

Seya

RSS 2.0