ny blogg!

Numera driver jag en modeblogg, med min kära vän hanna.
För att komma till bloggen klicka här

Felix goes fotograf

Min bror fota mig lite idag. Att vara med på bild var ju ingen tvekan alltså ;)
Imorgon fyller han 18, grattis i förskott bror! ♥

Diamonds 08/09♥

denna bild får mig att le
Jag har nog aldrig varit så lycklig, någonsin. Jag har nog aldrig delat så många glädjetårar på ett år. Jag har nog aldrig älskat ett lag så mycket som Diamonds. Ni betyder allt ♥. Tack pappa, för att du samlade alla minnen på USA filmen. Den betyder så mycket. Jag kan inte tänka tillbaka utan att börja gråta. Jag vill bli så lycklig igen.

I'm not always as good as you think

Att försöka trycka in fakta dagen innan ett SO prov är ingen bra idé. Jag som skulle kämpa ända tills sista provet. För några timmar sen var jag så trött så jag bara ville sluta ögonen. Jag bara läser och läser utan att något fastnar. För en gångs skull tänker jag nöja mig med ett G, trots att jag alltid har så stora förhoppningar på mig själv, eftersom jag vet att jag kan bättre. Det känns som jag är närmare IG just nu, jag känner mig riktigt dålig. Det värsta som finns är när man säger till någon, att man inte kan ett skit, men sen så svarar den att man alltid brukar säga så och att det brukar bli ett bra reslutat i slutändan. Denna gång är det inte så. Kan ingen bara förstå. Man kan inte vara bäst på allt.

sista veckan i skolan

Tröttheten den sista veckan i skolan är obeskrivlig.
Jag orkar knappt kliva ur sängen på morgonen.
Vill bara ha jullov nu! Men jag har ju två härliga prov kvar.
Äntligen är det snö ute :) den lyser upp mörkret på vintern.
Om Emma hade varit hemma nu hade hon gjort snöänglar.
Jenni drar ju till Thai på onsdag! res bort från kylan ni bara.
Ända gången någonsin som vi verkligen kan umgås,
då åker ni iväg. Fan vilken dålig tajming.
Timmarna efter skolan tillbringade vi med plugg & bak.
Som olivia brukar säga: Att hanna och jag är gjorda för varandra.
pussen! ♥

Till emma johansson

Du är en underbar vän. Jag skulle göra allt för att inte förlora dig. Det bästa är att jag vet att du älskar folk för den man är. Alla fina ord passar in på dig. Du är guldvärd. idag tog vi farväl. Kan inte träffa dig på två veckor. Jag önskar jag kunde följa med dig till thailand. När jag vinkade och gick min väg så kändes det så tomt. Två veckor är alldeles för mycket. Jag som redan har börjat sakna dig. Jag älskar dig gumman ♥

Brommagymnasternas elituppvisning

Diamonds 09/10. Jag är 5e från vänster. idag var det uppvisning igen.
Denna gång gick det mycket bättre! :) Träning imorgon också,
vilken cheerhelg det blir xd Älskar er tjejer, you make my day ♥

Rätt vinnare av idol 2009?

Jag höll verkligen tummarna för Erik. Hans röst är helt underbar. Att missa finalen var inget som fanns med på min världskarta. Jag hade ren tur att träningen slutade en timma tidigare ;)
i mina ögon är han helt klart en vinnare, vann rätt person?


Idag är det en speciell dag

Nämligen Min namsdag! :) Tre lektioner, colafabriken & spaning på prylar till önskelistan ÄR en perfekt dag. Undrar vem som lyckades trycka i sig mest cola på 6 min? Inte jag i alla fall, drack bara ett glas (a) Jag, Jenni & Daniella mötte sedan Jimmy.  Va söta de var tillsammans! Vi mötte sen hela klassen och det blev några snabba pinsamma stunder, men kläder får en att tänka på annat :D Har inte riktigt hunnit lägga ner tid på min önskelista, vilket jag brukar börja med typ en månad i förväg..? Jävla plugg. Det ska förstöra allt. Nu när jag letade så kan jag inte påstå att det var svårt direkt! Jag fastnar verkligen för ALLT.

juluppvisning 5/12

Bild tagen från: Eventnews
Glömde skriva att D5 (Dragons groupstunt) tog VM SILVER i Tyskland förra veckan
Igår var det första gången vi visade upp programmet för publik! :) Jag tycker det gick bra för mig, hoppas också att det såg bra ut i övrigt. Jag satte min gymnastik, jag hoppade trots min fot och byggen satt. Vi hann bara se träningslagen men dom är ju så himla söta! :) På lördag är det ju Brommagymnasternas elituppvisning :D Då blir det bara diamonds och dragons som visar från cheersektionen ;) Praud to be a elite team. Tagga, tagga, tagga för nästa uppvisning! :)

Jag tycker att alla i laget ska komma överrens om en sminkning så vi slipper glittret på ögonlocken som bara åker in i ögonen :P Det är ju fint och så men hallå inte ens en dusch får bort det, har fortfarande kvar lite. Liksom dagen efter..?  (a)
Efter uppvisningen åkte jag vidare till Farsta med mamma.  Jag är ganska smart när det gäller shopping eller spaning i butiker. Åkte dit för att köpa mössa och vantar, men det kollade jag på precis innan vi skulle hem så jag hann kolla så mycket som möjligt på julklappar :) favoritbutiken för tillfället: SALT, i love it! ♥

dans är kul men cheerleading är livet

Jag vaknade på fel sida igår. Fram tills idrotten kändes allt fel. Bugg är sjukt kul faktiskt! Det fick mig att tänka på annat. Kul att det är några i klassen som kan dansa. Jag menar, vem var inte avundsjuk på mig som fick dansa med Marcus? Han är grym. Denna vecka känns det som jag ska drunkna. Drunkna i plugg. En stressfaktor som är svår att undvika. Idag blev matteprovet avklarat. Äntligen är sista matteprovet innan lovet över. Tack gud!
Nu ska jag iväg på träning, hoppas alla har övat hemma och taggat som fan iför bästa träningen någonsin som vi har framför oss :D seya!

RSS 2.0