på 14 månader ska jag hinna bestämma min framtid

Idag kom det någon snubbe till skolan, för att informera oss om gymnasievalen. När jag var liten ville jag bli frisör? Men jag vet inte längre.. Fick lite smått panik, men jag fastnade lite för hantverk & estetiska. Vad säger ni? Malin som Frisör, designer, sångerska eller skådespelare? Något mot det hållet känner jag mig intresserad av. Fast det känns lite jobbigt att besluta sin framtid redan i 8:an. Det är för tidigt. Jag vet inte vad jag vill göra av mitt liv. Jag behöver mer tid.

Kom tillbaka till de vanliga tankarna igen när skolan slutade. Då dök Emma, Amanda & Hanna upp. Det var väldigt länge sen nu ;) Vi stannade i en timma och väntade på några andra som skulle sluta, sen drog jag till huddinge c en stund med jenni. Vi kollade på halsdukar & sånt, blev förälskad i en rosa, får väl be pappa snällt! (a) Vi åkte hem till jenni efteråt där vi åt glass, sen ringde mamma och sa att vi skulle äta -.- Inte var jag speciellt hungrig vid middagen, men that's life!
Direkt på morgonen hade jag Engelskaprov. Var inte så påläst, men det var brist på tid. Som tur var kunde jag typ allt. Det kändes riktigt bra! :)
Ha en bra kväll, nu ska jag duscha! ♥

Kommentarer
Postat av: Rebecca

sv: Okej ;) får se hua jag gör :)

2009-10-16 @ 05:33:21
URL: http://saatisfaaction.blogg.se/
Postat av: anna

sv: Tack :)

2009-10-16 @ 17:13:24
URL: http://annaaah.webblogg.se/
Postat av: madde

hehe, tyckte jag med. det var därföe jag köpte dom :P

2009-10-16 @ 17:48:17
URL: http://madeleineamelia.blogg.se/
Postat av: My

tack detsamma!

läget då?

2009-10-17 @ 13:09:59
URL: http://myafsolhem.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0